Βιντεο απο Ελληνες Downonthedeck
Απάντηση: Βιντεο απο Ελληνες Downonthedeck
H Πτήση απόλυτα ελεγχόμενη, ο Νίκος "γράφει" στα ακροβατικά, η "κοπελιά" στο μεγάφωνο της τ/κ προσπαθεί τα μάλα και αυτή για να ακουστεί αλλά δεν ακούγεται.... Και γιατί να ακουστεί άλλωστε..Ο Νίκος πάντα ξέρει τι κάνει στα κοντρόλς, και δεν χρειάζεται "υποβολείς"...Ακόμα και αν είναι γένους θηλυκού και ακούει στο όνομα ... Futaba!!!!:D
Ο Θεός της μπάλας !!!!!!!!!!
Τι κάνει ο Έλληνας οεο;;;;;;;
Μπράβο βρε Νίκο!!!!!
Μας έφτιαξες την μέρα πάλι.
Τι κάνει ο Έλληνας οεο;;;;;;;
Μπράβο βρε Νίκο!!!!!
Μας έφτιαξες την μέρα πάλι.
-
Άντε να μάθω και εγώ να κάνω καμιά σβούρα.....Νικολάκι κάνε τα κουμάντα σου να μάθω να πετάω έτσι.
@Tρύφων: Πολυ αφηγηματικος εισαι και ευχαριστω για αυτο...:-) Εχεις δικιο η Μs. Futaba δεν ακουγεται, δε πειραζει μερος της διασκεδασης / fun ειναι να σεταρουμε και τους ηχους. Κοινως σε δουλεια να βρισκομαστε...!@/-=}{{
@Μαριο: Ευχαριστω Μαριε, ελπιζω στο να μεινω "Ελληνας" εννοωντας οτι θα εξακολουθησω να πεταω σε ελληνικα πεδια πτησης (σε αλανες συγκεκριμενα...ειμαι "τζαμπατζης" μη το ξεχναμε αυτο :)) και οχι σε ξενα πεδια...δυστυχως για εκει παει το πραγμα.
@Κωστα: Βεβαιως οπως σου εχω ξαναπει οτιδηποτε θελεις και εφοσον μπορω να βοηθησω πες μου (give a me shout). :-)
Ενα γενικοτερο σχολιο, η πτηση ειναι διασκεδαση και μερος αυτης δεν ειναι μονο οι μανουβρες και οι κινησεις των stick οι οποιες γινονται πολυ ευκολα και σε ενα simulator. Mερος του ολου πραγματος ειναι ο πειραματισμος και το σετταρισμα του μοντελου. Καποιος που δινει βαρυτητα στο τελευταιο ειναι κατα 99% σιγουρο οτι θα εχει και ενα καλυτερο αποτελεσμα στην πτηση του. Τα τελευταια χρονια εχω ασχοληθει με σετταρισμα ακροβατικων μοντελων F3A - Glow, Gas και ηλεκτρικων διαφορων μεγεθων. Το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι η βελτιωση στην πτηση ξεκιναει πρωτα απο το εδαφος και μετα στον αερα.
Υπαρχει φυσικα περιθωριο βελτιωσης και στην πτηση αλλα και στο σετταρισμα του μοντελου. Συνεχως μαθαινουμε μη το ξεχναμε _Β_Ο και αυτο κανει το συγκεκριμενο hobby τοσο ενδιαφερον. Κοινως δεν υπαρχει "ταβανι"...οποιος ισχυριστει το αντιθετο μαλλον εχει λαθος προσεγγιση.
Show and fun must go on and will go on...!@/-=}{{
Φιλικα,
Νικος
@Μαριο: Ευχαριστω Μαριε, ελπιζω στο να μεινω "Ελληνας" εννοωντας οτι θα εξακολουθησω να πεταω σε ελληνικα πεδια πτησης (σε αλανες συγκεκριμενα...ειμαι "τζαμπατζης" μη το ξεχναμε αυτο :)) και οχι σε ξενα πεδια...δυστυχως για εκει παει το πραγμα.
@Κωστα: Βεβαιως οπως σου εχω ξαναπει οτιδηποτε θελεις και εφοσον μπορω να βοηθησω πες μου (give a me shout). :-)
Ενα γενικοτερο σχολιο, η πτηση ειναι διασκεδαση και μερος αυτης δεν ειναι μονο οι μανουβρες και οι κινησεις των stick οι οποιες γινονται πολυ ευκολα και σε ενα simulator. Mερος του ολου πραγματος ειναι ο πειραματισμος και το σετταρισμα του μοντελου. Καποιος που δινει βαρυτητα στο τελευταιο ειναι κατα 99% σιγουρο οτι θα εχει και ενα καλυτερο αποτελεσμα στην πτηση του. Τα τελευταια χρονια εχω ασχοληθει με σετταρισμα ακροβατικων μοντελων F3A - Glow, Gas και ηλεκτρικων διαφορων μεγεθων. Το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι η βελτιωση στην πτηση ξεκιναει πρωτα απο το εδαφος και μετα στον αερα.
Υπαρχει φυσικα περιθωριο βελτιωσης και στην πτηση αλλα και στο σετταρισμα του μοντελου. Συνεχως μαθαινουμε μη το ξεχναμε _Β_Ο και αυτο κανει το συγκεκριμενο hobby τοσο ενδιαφερον. Κοινως δεν υπαρχει "ταβανι"...οποιος ισχυριστει το αντιθετο μαλλον εχει λαθος προσεγγιση.
Show and fun must go on and will go on...!@/-=}{{
Φιλικα,
Νικος
-
3DJunk έγραψε: ↑
Το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι η βελτιωση στην πτηση ξεκιναει πρωτα απο το εδαφος και μετα στον αερα.
Εδώ θα κάνουμε δουλίτσα φίλε Νίκο. Θα τα πούμε και από κοντά με την πρώτη ευκαιρεία...
-
ο Νίκος στον Μαραθώνα!!!!!!!!!!!
Στα γρήγορα ένα βιντεάκι απο το κινητό μου ......
http://www.youtube.com/watch?v=HLNOOFnWwDs
Στα γρήγορα ένα βιντεάκι απο το κινητό μου ......
http://www.youtube.com/watch?v=HLNOOFnWwDs
Πολύ ωραία βίντεο_P_P
συνεχίστε παίδες.@P@^hola^
συνεχίστε παίδες.@P@^hola^
Α ρε Νίκο σε ζηλεύω. Εγώ πήρα σκύλο και για 15 μέρες θα είμαι στο σπίτι λόγω του ότι δεν έχει κάνει όλα του τα εμβόλια. Την ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!@#$%^^&&&*^@#@
........................Μάριος Παπαδόπουλος έγραψε: ↑Α ρε Νίκο σε ζηλεύω. Εγώ πήρα σκύλο και για 15 μέρες θα είμαι στο σπίτι λόγω του ότι δεν έχει κάνει όλα του τα εμβόλια. Την ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!@#$%^^&&&*^@#@
Μάριε δεν κατάλαβα,
γιατί να μείνεις μέσα εξαιτίας ενός κουταβιού.
Εσύ δεν έχεις κάνει;@P@
Και τί σκυλάκι πήρες;
Εξάλου με τα βίντεο τα πάς πολύ καλά._P_P
Δυστυχώς όχι ακόμα φίλε αλλά προσπαθούμε.
Βλέπεις αργήσαμε με το βιολογικό μας ρολόϊ και τώρα είναι πιό δύσκολο.
Όσο για τον Ιντεφίξ βλέπεις με τον που τον φέραμε στο σπίτι κρυολόγησε και άρχισε να βήχει με αποτέλεσμα να του δίνουμε αντιβίωση και Μπισολβόν κάθε 6 ώρες (άντε να πάς κάπου έτσι).
Τι άλλο θα ήθελε μιά γυναίκα, μα φυσικά Τσιουαουά (λίγο από σκύλος, μίξη με ποντικό) αλλά έχει μεγάλη πλάκα γιατί δεν είναι γνήσιος και δεν έχει όλα τα χαρακτηριστικά της κανονικής ράτσας και έχει τον ''διάβολο'' μέσα του πράγμα που τον κάνει να συμπεριφέρετε σαν κανονικός σκύλος.
Η μεγαλύτερη όμως πλάκα είναι ότι και ο γάτος που έχω παρόλο που είναι 2 χρονών τον δέχτηκε σαν φίλο με αποτέλεσμα να περνά τα χειρότερα αφού του έχει αλλάξει τα φώτα στην δαγκωνιά. Τον βλέπω σε λίγο να μην έχει ουρά αφού θα του την έχει ''ξεκολήσει'' σε λίγο χωρίς να αντιδρά καθόλου!!!!!!!!
Βλέπεις αργήσαμε με το βιολογικό μας ρολόϊ και τώρα είναι πιό δύσκολο.
Όσο για τον Ιντεφίξ βλέπεις με τον που τον φέραμε στο σπίτι κρυολόγησε και άρχισε να βήχει με αποτέλεσμα να του δίνουμε αντιβίωση και Μπισολβόν κάθε 6 ώρες (άντε να πάς κάπου έτσι).
Τι άλλο θα ήθελε μιά γυναίκα, μα φυσικά Τσιουαουά (λίγο από σκύλος, μίξη με ποντικό) αλλά έχει μεγάλη πλάκα γιατί δεν είναι γνήσιος και δεν έχει όλα τα χαρακτηριστικά της κανονικής ράτσας και έχει τον ''διάβολο'' μέσα του πράγμα που τον κάνει να συμπεριφέρετε σαν κανονικός σκύλος.
Η μεγαλύτερη όμως πλάκα είναι ότι και ο γάτος που έχω παρόλο που είναι 2 χρονών τον δέχτηκε σαν φίλο με αποτέλεσμα να περνά τα χειρότερα αφού του έχει αλλάξει τα φώτα στην δαγκωνιά. Τον βλέπω σε λίγο να μην έχει ουρά αφού θα του την έχει ''ξεκολήσει'' σε λίγο χωρίς να αντιδρά καθόλου!!!!!!!!
Φίλε καλό κουράγιο και περαστικά στο νέο μέλος σας.
Όταν ήμουν μικρό παιδάκι και δεν πήγαινα σχολείο, είχαμε τον Ρίνγκο.
Ο Ρίνγκο, ήταν μαντρόσκυλο, όνομα και πράγμαRo:o/
Ένας φίλος του ξαδέλφου μου, μας έφερε μια γατούλα.
Έγινε της......................από το σκυλογατοκαβγά.~!!
Η κατάληξη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μετά από μερικούς μήνες η γατούλα κοιμόταν στην μουσούδα του Ρίνγκο να ζεσταίνετε κιόλας.!@/-=}{{
Όταν ήμουν μικρό παιδάκι και δεν πήγαινα σχολείο, είχαμε τον Ρίνγκο.
Ο Ρίνγκο, ήταν μαντρόσκυλο, όνομα και πράγμαRo:o/
Ένας φίλος του ξαδέλφου μου, μας έφερε μια γατούλα.
Έγινε της......................από το σκυλογατοκαβγά.~!!
Η κατάληξη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μετά από μερικούς μήνες η γατούλα κοιμόταν στην μουσούδα του Ρίνγκο να ζεσταίνετε κιόλας.!@/-=}{{
Μάριε φιλε μου πως παει το σκυλακι? Ελπιζω να μη σε εχει αποροφησει θελω να σε δω να κανεις 3D hucking συντομα +(*).
Μια φορα το μηνα τουλαχιστον θα προσπαθω να γραφω εδω...τα post του μηνα λοιπον. :)
Ηλεκτρικο:
http://www.youtube.com/watch?v=vbPNeYYuNDc
Μια φορα το μηνα τουλαχιστον θα προσπαθω να γραφω εδω...τα post του μηνα λοιπον. :)
Ηλεκτρικο:
http://www.youtube.com/watch?v=vbPNeYYuNDc
Αντε πάλι μας εφτιαξες τρελλαμένε!!!!!!!
Εγώ εκτός από τον σκύλο έχω και τις γ.....ς εξετάσεις για του Υποπλοιάρχου.
Ελπίζω από της 15 του μηνός να στείλω και εγώ τίποτα αφου μέχρι τώρα δεν μου έχει μείνει ούτε λεπτό για ξεκούραση και ετοιμάζομαι να φύγω σε λίγο. Το κ....... το τράγιο !@#$$%%
Εγώ εκτός από τον σκύλο έχω και τις γ.....ς εξετάσεις για του Υποπλοιάρχου.
Ελπίζω από της 15 του μηνός να στείλω και εγώ τίποτα αφου μέχρι τώρα δεν μου έχει μείνει ούτε λεπτό για ξεκούραση και ετοιμάζομαι να φύγω σε λίγο. Το κ....... το τράγιο !@#$$%%
Φρεσκοτατα βιντεακια απο Βολο!!
http://www.youtube.com/watch?v=MR47kh-tPwA&feature=channel_video_title
http://www.youtube.com/watch?v=MR47kh-tPwA&feature=channel_video_title