για σας!!! ειμαι φρεσκος στο forum, εχω ενα belt-cp (υβριδιο, σχεδον ολα αλαγμενα) και θα ηθελα μια βοηθεια,
προσφατα αγορασα μια walkera wk-2801pro, βαζω κανονικα τα σερβο στον δεκτη, και ενω το δεξιο στικ δινει σωστες κινησεις στο swashplate, τo αριστερο ειναι αναποδα ανεβαζοντας το στικ, το swashplate κατεβαινει,
α!!! εχω ψαχτει με τα reverse ενα μπαχαλο οταν τα πειραζω
υγ.(μεχρι τωρα ειχα την απλη τηλ\ση)
αντιστροφη του throttle
Απάντηση: αντιστροφη του throttle
το οτι το swash παει κατω δε λεει κατι,απο κατασκευαστη σε κατασκευαστη υπαρχει διαφορα,το θεμα ειναι,οταν αναιβαζεισ το στικ οι ελικες περνουν θετικες μοιρες η αρνητηκες?
μια ευκολη λυση αν αυτο ειναι το μονο προβλημα οντως ειναι να αναστρεψεις την καμπυλη του pitch
μια ευκολη λυση αν αυτο ειναι το μονο προβλημα οντως ειναι να αναστρεψεις την καμπυλη του pitch
Τι τηλ/ση έχεις ?? Γιατι εμενα μου φαίνεται ότι πρέπει να πας στο swash mix και ν αλλάξεις την φορά του servo από εκεί στο ανάλογο servo Εκτός αν είναι σαν το mini titan που οι θετικές μοίρες είναι όταν κατεβαίνει το swash plateλουκας έγραψε: ↑για σας!!! ειμαι φρεσκος στο forum, εχω ενα belt-cp (υβριδιο, σχεδον ολα αλαγμενα) και θα ηθελα μια βοηθεια,
προσφατα αγορασα μια walkera wk-2801pro, βαζω κανονικα τα σερβο στον δεκτη, και ενω το δεξιο στικ δινει σωστες κινησεις στο swashplate, τo αριστερο ειναι αναποδα ανεβαζοντας το στικ, το swashplate κατεβαινει,
α!!! εχω ψαχτει με τα reverse ενα μπαχαλο οταν τα πειραζω
υγ.(μεχρι τωρα ειχα την απλη τηλ\ση)
πολλα thunks duke!!! οντως βρηκα την λυση στην αντιστροφη κινηση του swashplate, απο το swash mix, απλα εβαλα αρνητικες τιμες στο σερβο του elevetor και ετοιμο
Χαίρομαι που σε βοήθησαλουκας έγραψε: ↑πολλα thunks duke!!! οντως βρηκα την λυση στην αντιστροφη κινηση του swashplate, απο το swash mix, απλα εβαλα αρνητικες τιμες στο σερβο του elevetor και ετοιμο
Τα φόρουμ άλλωστε υπάρχουν για να ανταλλάσσονται απόψεις και να βοηθάει ο ένας τον άλλον
Καλές πτήσεις