Kάστρο
Απάντηση: Kάστρο
Πολυ λυπαμαι για το FIESELER STORCH .Απο οτι ειδα μαλλον ειναι της Aviomodelli αλλα μαλλον κανω λαθος γιατι εχει αλλη κανοπα .παρ'ολα αυτα ειναι δυσκολο αεροπλανο αν και υψηλοπτερυγο. Οσα φτιαχθηκαν απο αυτο το κιτ δεν πεταξαν κανονικα.Το εχω και γω φτιαγμενο και πεταει μετα απο μετατροπες ,ιδιως στο συστημα προσγειωσης.Ενα φανταστικο αεροπλανο.Ποιος το εχει φτιαξει Lemon ?
Άγγελε της ESM πρέπει να είναι, από κοντά είναι ακόμα πιο ωραίο!
Ειναι πράγματι της ESM,και ειναι του Γιάννη (Diamond models).
6 μήνες το ετοίμαζε οπως μας ειπε,και μετα την πτώση ήταν πολυ
στεναχωρημένος...
Παντος θα πρεπει να πω,οτι δεν ηταν το μονο αεροπλανο που εσπασε εκεινη την ημερα.
Λιγο νωριτερα ενα Hellcat (φαινετε στην φωτο με το σπασμενο storch στο βαθος) εχασε επαφη με τον χειριστη του και επεσε σχεδον στον ιδιο χωρο που επεσε και το storch (!)
Επισεις ενα magnum και εκεινο "κλειδωσε" και επεσε λιγο πιο κατω.
και αμεσως μετα,ενα foam jet (red arrows) καρφωθηκε και αυτο.
Ενα Pattern της Kyoso (φαινετε στις φωτο) πεταγε για λιγο ανεξελενκτα.
Ολα ηταν απο διαφορετικους χειριστες,και ολα ηταν στα 2.4
Ομως πριν απο αρκετες ημερες οατν ειχα παει μια καθημερινή με εναν φιλο μου,ενα Yak 54 (Gas) 2,4 παρολιγο να το χασουμε και αυτο.
Ενω στιγμιαιες παρεμβολες ειχα και εγω στα 40Mhz.
Συμπερασμα μαλλον κατι "Υπαρχει εκει" κοντα,ισως καποιο TVLink απο τον Χλωμο η κατι αλλο.
Δεν ειναι τυχαιο οτι ολες αυτες οι περιεργες "παρεμβολες" συμβαινουν μονο σε ενα συγκεκριμενο χωρο κοντα στο πεδιο.
Τωρα πλεον γνωριζουμε και δεν θα πεταμε προς τα εκει...
Ομως το περιεργο ειναι οτι αυτες οι "παρεμβολες" δεν συμβαινουν παντα.
Καποια αλλα μοντελα που πεταξαν στο συγκεκριμενο σημειο,δεν ενοιωσαν τιποτα...
6 μήνες το ετοίμαζε οπως μας ειπε,και μετα την πτώση ήταν πολυ
στεναχωρημένος...
Παντος θα πρεπει να πω,οτι δεν ηταν το μονο αεροπλανο που εσπασε εκεινη την ημερα.
Λιγο νωριτερα ενα Hellcat (φαινετε στην φωτο με το σπασμενο storch στο βαθος) εχασε επαφη με τον χειριστη του και επεσε σχεδον στον ιδιο χωρο που επεσε και το storch (!)
Επισεις ενα magnum και εκεινο "κλειδωσε" και επεσε λιγο πιο κατω.
και αμεσως μετα,ενα foam jet (red arrows) καρφωθηκε και αυτο.
Ενα Pattern της Kyoso (φαινετε στις φωτο) πεταγε για λιγο ανεξελενκτα.
Ομως πριν απο αρκετες ημερες οατν ειχα παει μια καθημερινή με εναν φιλο μου,ενα Yak 54 (Gas) 2,4 παρολιγο να το χασουμε και αυτο.
Ενω στιγμιαιες παρεμβολες ειχα και εγω στα 40Mhz.
Συμπερασμα μαλλον κατι "Υπαρχει εκει" κοντα,ισως καποιο TVLink απο τον Χλωμο η κατι αλλο.
Δεν ειναι τυχαιο οτι ολες αυτες οι περιεργες "παρεμβολες" συμβαινουν μονο σε ενα συγκεκριμενο χωρο κοντα στο πεδιο.
Τωρα πλεον γνωριζουμε και δεν θα πεταμε προς τα εκει...
Lemon έγραψε: ↑
...
...
...
Αγαπητέ Lemon,
Κρίμα για όλα τα μοντέλα ανεξαιρέτως.
Με βάση αυτά που αναφέρεις παραπάνω, μήπως θα ήταν σκόπιμο να δείτε ποια τ/κ είχε ο καθένας σας, είτε είχε πρόβλημα είτε όχι.
Επειδή οι καταξιωμένοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν διαφορετικά συστήματα ζεύξης πομπού/δέκτη ίσως έβγαινε κάτι χρήσιμο απο την καταγραφή αυτή.
Φιλικά
Γιώργος
Ναι συμφωνω,ειναι προς διερευνηση το ολο θεμα,την Κυριακή που θα εχουμε συναντηση,θα το εξετασουμε.
Αλωστε θα κανω ενα σκαναρισμα σε ολο το φασμα των συχνοτήτων,απο τα χαμηλα VHF εως και την S-band με ενα πεδιομετρο,το οποιο πιστευω να το εχω εως τοτε.
Αλωστε θα κανω ενα σκαναρισμα σε ολο το φασμα των συχνοτήτων,απο τα χαμηλα VHF εως και την S-band με ενα πεδιομετρο,το οποιο πιστευω να το εχω εως τοτε.
Τι λετε βρε παιδια ....τοσα μοντελα επεσαν εκεινη την μερα.Γιωργο ενημερωσε μας για το ποια ειδη Τ/Χ χρησιμοποιηθηκαν εκεινη την ημερα γιατι μου φαινεται περιεργο και ισως ..........!!!!
Παρεπιπτοντως μπηκα στο σαιτ της ESM ...... και εχει πολυ ωραιο πραμα για αυτους που πετανε ARTF.
Αγγελος
Παρεπιπτοντως μπηκα στο σαιτ της ESM ...... και εχει πολυ ωραιο πραμα για αυτους που πετανε ARTF.
Αγγελος
ankon έγραψε: ↑Τι λετε βρε παιδια ....τοσα μοντελα επεσαν εκεινη την μερα.Γιωργο ενημερωσε μας για το ποια ειδη Τ/Χ χρησιμοποιηθηκαν εκεινη την ημερα γιατι μου φαινεται περιεργο και ισως ..........!!!!
Αγγελος
........................................................................................................
Μα καλά αντιεροπορικά υπήρχαν στην περιοχή;
Mήπως υπήρχαν Ταλιμπάν;
Η μήπως πρόκειται για νέο τρίγωνο των βερμούδων;^%^
Είναι δυνατόν τα νέα συστήματα 2.4 να είναι άχρηστα;!@/-=}{{
Να γυρίσουμε ξανά στα ΑΜ;
Εγώ σταμάτησα να φτιάχνω κίτ.
Πρίν από πολλά χρόννια.
Φτιάχνω μόνο REady.
Lemon έγραψε: ↑Ναι συμφωνω,ειναι προς διερευνηση το ολο θεμα,την Κυριακή που θα εχουμε συναντηση,θα το εξετασουμε.
........................................................................................................
Πολύ θα ήθελα να δώ το πεδιόμετρο και τα λοιπά._Β_Ο +(*)
Θέλεις να μου στείλης 1 Π.Μ. να ανταλλάξουμε απόψεις;_P_P
ankon έγραψε: ↑Τι λετε βρε παιδια ....τοσα μοντελα επεσαν εκεινη την μερα.Γιωργο ενημερωσε μας για το ποια ειδη Τ/Χ χρησιμοποιηθηκαν εκεινη την ημερα γιατι μου φαινεται περιεργο και ισως ..........!!!!
Αγγελος
.......................................................................................................
ΆΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,
ξέχασα.^%^
Πετάω everything.@P@
d.corsair έγραψε: ↑........................................................................................................
Πολύ θα ήθελα να δώ το πεδιόμετρο και τα λοιπά._Β_Ο +(*)
Θέλεις να μου στείλης 1 Π.Μ. να ανταλλάξουμε απόψεις;_P_P
Προκειτε για ενα επαγγελματικό πεδιομετρο με αναλυτη φασματος που χρησημοποιηται για ραδιοτηλεοπτικες εγκαταστασεις.
Δεν εχω τετοιο δικο μου,ειναι αρκετα ακριβο μηχανημα,και ευελπιστω οτι θα το μου το δανεισει γνωστος Ρ/Τ σταθμος της περιοχης μου,μιας και συνεργαζωμαι μαζι τους.
Αγγελος
Αγγελε σιγουρα για το storch χρησημοποιήθηκε
JR (8ch) με module assan 2.4,με τον αντιστοιχο δεκτη.
Για τις υπολοιπες δεν ειμαι σιγουρος,αν και ειδα μερικες Spectrum,
δεν μπορω ομως να τις συνδεσω με τα μοντελα που επεσαν,απλα δεν θυμαμαι ποιος ειχε τι ,την Κυριακή θα γνωριζω,εφ'οσον γινει συναντηση.
Οσο για το Yak 54 gas ηταν μια futaba 7ch-2.4 με δεκτη futaba.
Lemon έγραψε: ↑Προκειτε για ενα επαγγελματικό πεδιομετρο με αναλυτη φασματος που χρησημοποιηται για ραδιοτηλεοπτικες εγκαταστασεις.
Δεν εχω τετοιο δικο μου,ειναι αρκετα ακριβο μηχανημα,και ευελπιστω οτι θα το μου το δανεισει γνωστος Ρ/Τ σταθμος της περιοχης μου,μιας και συνεργαζωμαι μαζι τους.
............................................................................................................
Ευχαριστώ για την ειλικρινή απάντηση.+(*)
αν ερθετε παντως στα μερη μου ευχαριστως να σας δωσω εγω ενα πεδιομετρο να μετρησετε οτι θελετε.
nikkpepa έγραψε: ↑αν ερθετε παντως στα μερη μου ευχαριστως να σας δωσω εγω ενα πεδιομετρο να μετρησετε οτι θελετε.
Υπέροχα.^hola^
Ευχαριστώ δια την προθημεία και την πρόσκληση.+(*)
Επικοινωνήστε μαζί μου δια την τακτοποίηση των λεπτομερειών.@P@
-
Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλα το μοντελο ήταν της ESM Models Πεταξε περιφημα για δύο λεπτα (παρολα τα σφαλματα συναρμολογησης ) και Επεσε από Μ.....α Δική μου (σφαιρικά).
Μήν το Κάνουμε Θέμα .
Δεν Ανοιξα την κεραία του δέκτη στην σωστή θέση.
Εχω και την δουλειά μου σε Video.
Μετα τιμης
Ιωάννης Γεωργιάδης
Μήν το Κάνουμε Θέμα .
Δεν Ανοιξα την κεραία του δέκτη στην σωστή θέση.
Εχω και την δουλειά μου σε Video.
Μετα τιμης
Ιωάννης Γεωργιάδης