Απο μικρός μου άρεσαν τα τηλ. αεροπλάνα ο πατερας μου ειχε τάξει ένα
(συναρμολογουμενο που στο τελος βαζεις μηχανη και πεταει ενα τετοιο ειχαμε δει) αλλα δεν έκατσε τελικα :( (φυσικα μου πηρα πολλά άλλα πραματα)
ψάχνοντας επεσα στο forum. Και ηδου η ερώτηση. Υπάρχει κάποιο post ή Link tutorial για αρχαριους? με ενδιαφερει βενζινοκίνητο αεροπλανο (αν το λεω σωστα) που μπορω να δω τι πρεπει να αγορασω και πως να μπω στο κλιμα/εκπαιδευτω για να το πεταξω. e-shops ? (ebay ftw ? )
Νεος στην παρέα
Απάντηση: Νεος στην παρέα
Υπάρχουν αρκετά εκπαιδευτικά θερμικά(βενζινοκίνητα) που μπορείς να αγοράσεις όπως: το arasing star, το next star, το jumper, το calmato, αυτά είναι μερικά αλλά πρέπει να έχεις κάποιον που να ξέρει για να σου δείξει γιατί δεν είναι εύκολο να το πετάξεις χωρίς να ξέρεις. Δες στη κεντρικη στο Forum αριστερά έχει link για καταστήματα μοντελισμού, δες πιο σε βολεύει καλύτερα και κάντου μια επίσκεψη. Καλή αρχή σου εύχομαι όταν με το καλό αποφασίσεις να αγοράσεις ένα.
Φιλε καλως ηλθες στην παρέα και τον κόσμο των 3 διαστάσεων!!!
Πρίν κάνεις οποιαδήποτε αγορά, πέρνα από μια από τις "αλανες" που πετάνε αερομοντελιστές, να πάρεις μια ιδέα και να σου απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματα.
ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ:
1. Πάει ψιλά?
2. Πάει γρηγορα?
3. Πόσο μακριά πάει?
4. Πόσο κάνει? (αυτό ρωτα το)
5. Εαν πέσει χαλάει?
6. Να πάρω ενα για τον 3χρονο γιό μου?
:D:p
PS: εαν ψάξεις εδω στο φόρουμ θα βρεις πολλά πόστ για αρχάριους.
Πρίν κάνεις οποιαδήποτε αγορά, πέρνα από μια από τις "αλανες" που πετάνε αερομοντελιστές, να πάρεις μια ιδέα και να σου απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματα.
ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ:
1. Πάει ψιλά?
2. Πάει γρηγορα?
3. Πόσο μακριά πάει?
5. Εαν πέσει χαλάει?
-
Mogolos έγραψε: ↑Φιλε καλως ηλθες στην παρέα και τον κόσμο των 3 διαστάσεων!!!
ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ:
1. Πάει ψιλά?
2. Πάει γρηγορα?
3. Πόσο μακριά πάει?
5. Εαν πέσει χαλάει?
xaxaxaxaxa.......τι τιμή μεταπώλησης θα έχει;
:D:D:D
Πέρα από την πλάκα όμως, μια βόλτα σε ένα από τα πεδία που μαζευόμαστε θα λύσει το 110% όλων των ερωτηματικών σου.
WELCOMEN
xD καταλαβα ! :P