Kάστρο
Απάντηση: Kάστρο
Γιαννη συνβαινει σε πολλους αυτο, εαν πετας και μετα δυο συστηματα, μια με 2,4 και μια με FM-PCM, τρεχουμε να βρουμε σημα μπας και το σωσουμε, χαχαχαχααααα..., δεν πειραζει...w
Το Καστρο δεν εχει κανενα προβλημα απο παρεμβολες εχω πεταξη πολλες φορες μονο απο δικαμας λαθη και αμελιες πεφτουν αεροπλανα.
-
anodinos έγραψε: ↑Το Καστρο δεν εχει κανενα προβλημα απο παρεμβολες εχω πεταξει πολλες φορες μονο απο δικα μας λαθη και αμελιες πεφτουν αεροπλανα.
............όπως συμβαίνει τις περισότερες φορές .......αλλα πρέπει να πέσει κάπου το φταίξιμο
-
ls;45866)Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλα το μοντελο ήταν της ESM Models Πεταξε περιφημα για δύο λεπτα (παρολα τα σφαλματα συναρμολογησης ) και Επεσε από Μ.....α Δική μου (σφαιρικά).
Μήν το Κάνουμε Θέμα
.
Δεν Ανοιξα την κεραία του δέκτη στην σωστή θέση.
Εχω και την δουλειά μου σε Video.
Μετα τιμης
Ιωαάννης Γεωργιάδης
μηπος εγινε κατι τετοιο;;;; οπως ειναι στην φωτο το πηρα απο εδω
- Συνημμένα
-
- parembolh sto montelodromio.JPG (62.9 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
-
Παιδία καλησπέρα, ωθήθηκα για την προηγούμενη μου ανακοίνωση από μια κακία συνήθεια. Η οποία είναι: «μάλλον παρεμβολή» και από εδώ πάνε και οι άλλοι! Αυτή την συνήθεια στην έχω συναντήσει και σε αλλά forum διαφορετικής θεματολογίας. Δεν υπήρχε ποτέ μα ποτέ το αποτέλεσμα μετά από την συμβουλή. Γινότανε μια ολόκληρη κουβέντα και μετά δεν χρειαζόταν να ξέρουμε!
Έτσι και εδώ, πετάμε το «μάλλον, παρεμβολή, πρέπει να φταίει το τάδε», και δεν φτάνει ποτέ παραπέρα η κουβέντα. Και μένουμε όλοι οι υπόλοιποι αμανάτι να ψυχανεμιζόμαστε στο τι φταίει. Έτσι δεν γίνεται δουλεία. Πρέπει να έχουμε μια σοβαρότητα αν θέλουμε όλοι μας να δούμε αυτό το οποίο κάνουμε να ευδοκίμηση.
Στάθηκα με πολύ σκέψη σε:
και αμεσως μετα στο:
Εδώ για να ξέρουμε όλοι μας τι έχει γίνει θα πρέπει ο ιδιοκτήτης του μοντέλου και χείριστης της τηλεκατεύθυνσης να μας εξηγήσει τι ρυθμίσεις είχε κάνει στο πομπό του και με τι συχνότητες ή συχνότητα πέταγε. Μάρκα και εταιρεία.
Αυτά για να ξέρουμε, για τα υπόλοιπα θα πρέπει να σας πω ότι έχει προαναφερθεί είναι πολύ σωστά. Τέλος σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Έτσι και εδώ, πετάμε το «μάλλον, παρεμβολή, πρέπει να φταίει το τάδε», και δεν φτάνει ποτέ παραπέρα η κουβέντα. Και μένουμε όλοι οι υπόλοιποι αμανάτι να ψυχανεμιζόμαστε στο τι φταίει. Έτσι δεν γίνεται δουλεία. Πρέπει να έχουμε μια σοβαρότητα αν θέλουμε όλοι μας να δούμε αυτό το οποίο κάνουμε να ευδοκίμηση.
Στάθηκα με πολύ σκέψη σε:
CARAPIS έγραψε: ↑Γιαννη συνβαινει σε πολλους αυτο, εαν πετας και μετα δυο συστηματα, μια με 2,4 και μια με FM-PCM, τρεχουμε να βρουμε σημα μπας και το σωσουμε, χαχαχαχααααα..., δεν πειραζει...
και αμεσως μετα στο:
Diamond-Models έγραψε: ↑Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλα το μοντελο ήταν της ESM Models Πεταξε περιφημα για δύο λεπτα (παρολα τα σφαλματα συναρμολογησης ) και Επεσε από Μ.....α Δική μου (σφαιρικά).
Μήν το Κάνουμε Θέμα .
Δεν Ανοιξα την κεραία του δέκτη στην σωστή θέση.
Εχω και την δουλειά μου σε Video.
Μετα τιμης
Ιωαάννης Γεωργιάδης
Εδώ για να ξέρουμε όλοι μας τι έχει γίνει θα πρέπει ο ιδιοκτήτης του μοντέλου και χείριστης της τηλεκατεύθυνσης να μας εξηγήσει τι ρυθμίσεις είχε κάνει στο πομπό του και με τι συχνότητες ή συχνότητα πέταγε. Μάρκα και εταιρεία.
Αυτά για να ξέρουμε, για τα υπόλοιπα θα πρέπει να σας πω ότι έχει προαναφερθεί είναι πολύ σωστά. Τέλος σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
-
Αγαπητέ, έχεις απόλυτο δίκιο
Αλλά λες το :
Τα αλλά τα έσβησα αν και συμφωνώ σε ότι λες
Αλλά λες το :
John Χάλαρης έγραψε: ↑……
Δεν ισχύει όμως για πομπούς 2.4 με αναπήδηση συχνότητας.
…….
Υ.Γ: Να προσέχεται και να φροντίζεται τις Τ/Κ σας……συνήθως τις κοπανάμε και τις βασανίζουμε, τις εκθέτουμε σε ήλιο και βρόμα (λαδίλα από μοτέρ και σκόνες)….θέλουν φροντίδα και προστασία.
Τα αλλά τα έσβησα αν και συμφωνώ σε ότι λες
Καθώς επέστρεφα από Σ/Κ είχα τον χρόνο να περάσω μια βόλτα από το Κάστρο και να δω από κοντά τον πολύ όμορφο χώρο. Λίγος αέρας, ωραίο χορτάρι και το κυριότερο πολύ ωραία παρέα! Όσο για κάποιες παρεμβολές που έχουν αναφερθεί παραπάνω, δεν είδα κάτι και μετά από 3-4 πτήσεις με Futaba 2,4 όλα οκ!!!
Μπράβο παιδιά να συνεχίσετε έτσι και αν μπορέσετε να εξελίξετε ακόμη περισσότερο το χώρο. Λίγες φωτογραφίες από τη σημερινή μέρα...
Μπράβο παιδιά να συνεχίσετε έτσι και αν μπορέσετε να εξελίξετε ακόμη περισσότερο το χώρο. Λίγες φωτογραφίες από τη σημερινή μέρα...
- Συνημμένα
-
- IMG_0813.jpg (98.09 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_0812.jpg (96.38 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_0811.jpg (94.78 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_0810.jpg (97.66 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_0809.jpg (98.95 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
Άλλες πέντε!
- Συνημμένα
-
- IMG_0825.jpg (98.52 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_0820.jpg (100.35 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_0818.jpg (103.51 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_0817.jpg (105.67 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_0814.jpg (97.78 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
Και άλλες πέντε...
- Συνημμένα
-
- IMG_0863.jpg (98.35 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_0848.jpg (100.32 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_0846.jpg (98.5 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_0838.jpg (99.37 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_0834.jpg (100.03 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
Τελευταίες πέντε φωτογραφίες για σήμερα...
- Συνημμένα
-
- IMG_0878.jpg (40.98 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_0889.jpg (85.11 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_0897.jpg (99.93 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_0914.jpg (38.6 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
- IMG_0888.jpg (39.08 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
Και μια νέα αερομοντελίστρια γεννιέται...!!!
Πολυ ωραιο πεδιο πτησεως.
Προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ (κυριολεκτω)
και οι θεα των ανεμογεννητριων.
Και μια ερωτηση.
Το Spitfire ειναι το 90αρι της Kyosho;
Προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ (κυριολεκτω)
και οι θεα των ανεμογεννητριων.
Και μια ερωτηση.
Το Spitfire ειναι το 90αρι της Kyosho;