Σημερα πεταξα για πρωτη φορα το F4U της Parkzone. Ηταν πολυ πισοβαρο και μου εκανε εντυπωση. Εβαλα βαρακια απο βουλκανιζατερ μπροστα πισω απο την ελικα αλλα δεν ξερω πως να δω αν ειναι ενταξη.
Πως μετραμε ενα κατωπτερυγο και ειδικα το F4U corsair της parkzone
F4U CG
Απάντηση: F4U CG
Σου εξηγεί το manual ακριβώς πως θα το κάνεις, και ευτυχώς η parkzone είναι σωστή στο κέντρο βάρους! Αν βάλεις μία 2200mah 3cell τότε θα είσαι σωστά!
Γενικά πάντως μία απλή λύση είναι στο 1/4 του φτερού, στα χαμηλοπτέρυγα κρατώντας το ανάποδα. Δηλαδή η καλύπτρα να κοιτάει στο πάτωμα!
Γενικά πάντως μία απλή λύση είναι στο 1/4 του φτερού, στα χαμηλοπτέρυγα κρατώντας το ανάποδα. Δηλαδή η καλύπτρα να κοιτάει στο πάτωμα!
-
Αναποδα το σκαφος... 63mm απο την αρχη του φτερου στο V της πτερυγας...!@/-=}{{
Αλλα ακομα και με μικροτερη μπαταρια μονο πισωβαρο δεν ειναι...για ξανατσεκαρε το...
Αλλα ακομα και με μικροτερη μπαταρια μονο πισωβαρο δεν ειναι...για ξανατσεκαρε το...
..., γεια σου κι απο εμενα, γιααα ριξε μια ματια εδω..._Β_Ο
http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=1479&highlight=%E6%F5%E3%E9%F3%EC%E1
Χρησταρας
http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=1479&highlight=%E6%F5%E3%E9%F3%EC%E1
Χρησταρας
-
Εγω στο δικο μου f4u με 2200 lipo ειναι μια χαρα,με λιγο up για τριμαρισμα στο elevator.. παντως ολα της parkzone ειναι ετοιμα για πτηση χωρις πολλα πολλα.
εχω το F4U corsair οχι της parkzone αλλα της protech ,ειναι λιγακι μικροτερο στις διαστασεις και το πετω με μια 1500mA ,ο κατασκευαστης αναφερει τα σημεια του CG με την διαφορα οτι τα εχει απο την κατω πλευρα των φτερων (επισυναπτω και φωτο )..... η απορια μου ειναι γιατι τα εχει στην κατω πλευρα ?μηπως ειναι θεμα καλαισθησιας ? ...παντως οπως και να εχει το μοντελο ειναι ζυγισμενο και στις δυο θεσεις με ποιο σταθερη την αναποδη θεση ....
- Συνημμένα
-
- 100_1241.jpg (61.16 KiB) Προβλήθηκε 35 φορές
Τα χαμηλοπτέρυγα μοντέλα τα ζυγίζουμε πάντα ανάποδα..
Ωραίο το κορσεράκι σου Αλκαίε!
Ωραίο το κορσεράκι σου Αλκαίε!