IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

Μάριος Παπαδόπουλος

Απάντηση: IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

Δημοσίευση από Μάριος Παπαδόπουλος »

Πάντος ορκίζομαι ότι από τώρα και μετά δεν θα ξαναγοράσω γνήσιο παιχνίδι.
Ολα πειρατικά για να τους γ....ω
Skywalker

Δημοσίευση από Skywalker »

Αν και λάθος πρακτική γιατί ουσιαστικά δεν βοηθάμε αυτούς που αναπτύσσουν το λογισμικό κτλ βασικά η πειρατεία σώζει την τσέπη μας, ειδικά στην ΔΝΤ εποχή.

Τι μπορείς να κατεβάσεις:

1. Παιχνίδια γενικά
2. Προγράμματα (πολλά αξίας άνω των 100+ ευρώ)
3. Ταινίες
4. ...και sims

Γιατί πειρατικό?

1. Κάνει ότι και το αυθεντικό
2. Αν δεν λειτουργεί το συγκεκριμένο κατεβάζεις άλλο και ξαναδοκιμάζεις
3. Αν δεν λειτουργεί καθόλου δεν έχεις χάσει τίποτα
4. Είναι άμεσα διαθέσιμα στο διαδίκτυο. (μερικά κλικ μακριά)
5. Αν λειτουργεί μπορείς να δώσεις το πρόγραμμα εγκατάστασης και σε ένα φίλο.
6. Πάνω απ' όλα είναι τζάμπα.

Τι πρέπει να προσέχουμε:

1. Τους ιούς!

-> Πάντα διαβάζουμε σχόλια από χρήστες που το έχουν κατεβάσει αν υπάρχουν διαθέσιμες περιγραφές
-> Έχουμε ένα καλό internet security/antivirus σε επαγρύπνηση.

-> Τα παραπάνω μπορείτε να τα δείτε και σαν περιόδο δοκιμασίας, αν σας αρέσει ότι κατεβάσετε, μπορείτε να στηρίξετε την εταίρια αγοράζοντας το αυθεντικό!
Skywalker

Σχετικά με το θέμα μας, βρήκα τα εξής σε ένα φόρουμ με χρήστες που έχουν παρόμοια προβλήματα,
http://forums.techarena.in/video-games/1402881.htm

και αυτό

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover with massive performance problems

German videogameblog Videospielkultur.de reports that Ubisofts latest aircombat simulation IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover has got a problems with the performance. They say that the frames in the game
drop from more than 100 frames to less than 10 on a regular basis. They also offer a solution: Users with NVIDIA-Cards who face the problem should use the NVIDIA Inspector and switch the gameprofile to Wings of Prey. Videospielkultur says that this should bring a performanceboost but still warn of buying the game as long as there are no patches. (IL-2 STURMOVIK: Cliffs of Dover
, PC
, Ubisoft
)

πηγη: http://n4g.com/news/735053/il-2-sturmovik-cliffs-of-dover-with-massive-performance-problems

Αυτά που σημείωσα με κόκκινο αν ισχύουν ίσως βοηθήσουν.
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

To http://www.petame.gr
διαφωνεί ριζικά με οποιαδήποτε χρήση παράνομου λογισμικού……..
γι αυτό και δεν επιτρέπει συζητήσεις και οποιαδήποτε προτροπή για παράνομη χρήση αυτού
Skywalker

Ζητώ συγνώμη για την τοποθέτηση μου και παρακαλώ να διαγραφεί το εν λόγω μήνυμα μου βάση των κανονισμών του φόρουμ.

Ευχαριστώ για την υπενθύμιση.

-καλό θα είναι να γίνει διαγραφή και αυτού του μηνύματος γιατί μετά δεν θα κολλάει στην συζήτηση.
Μάριος Παπαδόπουλος

Αντώνη συγνώμη βγάλτω και το δικό μου
Mixalis Birdflu

Δημοσίευση από Mixalis Birdflu »

Οποτε θέλετε κανουμε μια συναντηση σε TS και θα σας βοηθησω να στρώσετε το παιχνιδι ετσι στον υπολογιστή σας ωστε να παιζει!!_Β_Ο
Μάριος Παπαδόπουλος

Τελικά κατάφερα να το τρέξω αλλά η απογοήτευση μου ήταν πολύ μεγάλη!!!!!!!!
Αφού για να τρέξει θέλει όλες τις ρυθμίσεις στο μίνιμουμ σε λάπτοπ που είναι i3 και ''σέρνετε''!!!!!!
Μιλάμε για μεγάλη κοροϊδία από μέρους της Ubisoft!!!!!!!
Για να το τρέξει κάποιος ικανοποιητικά θα πρέπει να έχει κάποιος λάπτοπ ή υπολογιστή άνω των 2500 ευρώ και λίγο είναι.
Ετσι λοιπόν η πρόταση μου είναι κανείς να μην το αγοράσει αφού θα απογοητευθήτε oικτρά.
Μάριος Παπαδόπουλος

Σας παραθέτω τα χαρακτηριστικά του λάπτοπ μου για να καταλάβετε τι εννοώ και τα συμπεράσματα δικά σας!!!!!!!!!!
Sony Vaio VGN-AW41Z 18,4''
Ανάλυση οθόνης μέχρι 1920Χ1080 pixel 60 Hz
Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T9600 @ 2.80GHz
Εκατεστημένη μνήμη (RΑΜ) 4,00 GB
Τύπος συστήματος : Λειτουργικό σύστημα 64-bit
Κάρτα γραφικών : Nvidia GeForce Cuba series 500 590GTX (Ram 512)
Εκδοση : Windows 7 Home Premium
Και δεν παίζει!!!!!!!!!!!!!
Το λάπτοπ της γυναίκας μου όπου και έπεξε αλλά ''σερνώτανε'' με όλα ή τα περισσότερα settings στο LOW!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα αγοράστε το, αγοράστε το!!!!! να βοηθήσουμε τα παιδιά που κάνανε 5 χρόνια να το φτιάξουνε!!!!!!
Sony Vaio VPCEC2M1E 17''
Ανάλυση οθόνης μέχρι 1600Χ900 pixels στα 60Hz
Processor : Intel(R) Core(TM) i3 CPU M350 @ 2.27GHz
Installed memory (RAM) : 4.00 GB
System type : 64-bit Operating System
Video card : ATI RADEON HD 5650 (Ram 1012).
Με άλλα λόγια για να παιχτεί το κ..πρόγραμμα θέλεις κομπιούτερ από την ΝΑΣΑ
King Kostas

Δημοσίευση από King Kostas »

Μάριε, η Nvidia έχει θέμα και θα βγει patch με driver update για το παιχνίδι αυτό....επίσης με 512 μνήμη γραφικών απλά ξέχασε το....

Mogolos έγραψε: Μαριε την πάτησες!!!!
Θελει απιστευτο μηχανημα για να παίξει σωστά.

Ο Γιάννης έχει απόλυτο δίκιο, το παιχνίδι έπαιξε μπόμπα στο δικό μου με όλα στο full χωρίς θέμα και σας παραθέτω τα χαρακτηριστικά του συστήματος.....

CPU:i7 (open overclock) idle στα 3.4.....peak 4.8
Μ/B: MSI P67.....
RAM: 8G / 1666 Bus
Graphics: ATI Radion 6970 2G DDR5.....
Ο/S: Win7 64

και άλλα πολλά...το PC έφτασε τα 1640 ευρώ....καλά 40ντα…

Το παιχνίδι δεν είναι κάτι το τρομερό.....και δεν υπάρχει λόγος να μπει κάποιος στην διαδικασία να φτιάξει μηχάνημα για κάτι τέτοιο.

Η φιλοσοφία των παιχνιδιών που έχουν επικεντρωθεί σε Multiplayer gaming είναι να έχουν λιγότερες απαιτήσεις.....από τα συστήματα….τώρα τι τους έπιασε και το έφτιαξαν έτσι, αυτό είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.

Προσωπική άποψη: IL-2 Sturmovik 1946.......μαμάει και δέρνει...οπότε μη σκάστε και πολύ με το Dover.....αυτό θα γίνει αγαπητό σε κανένα 2-3 χρόνια από τώρα που οι τιμές των μηχανημάτων σαν αυτό που έχω θα έχουν πέσει στα 700 ευρώ.....και πολλά λέω.
swaty

Δημοσίευση από swaty »

Σιγουρα ο εξομοιωτης έχει προβλήματα αλλα δεν θέλει και super PC!

Στο δικο μου παίζει μια χαρά, απλά ειναι πιο κοντα στα recommended και οχι στις ελάχιστες απαιτήσεις.

i5 3,2 GHZ
4 GB Ram
GTX 260 , 896 MB
SSD 64 GB

Εκτος απο την κάρτα που την εχω δυο χρόνια, τα υπολοιπα μου στοιχησαν 320  με Μ/B Asus.
Μάριος Παπαδόπουλος

Εντάξει Κώστα μου αλλά σου παραθέτω τι λέει από πίσω που σαν καταναλωτής αυτά διάβασα και το αγόρασα περιμένωντας τουλάχιστον να τρέξει στο δικό μου λάπτοπ έστω και αν έχανα από την ευκρίνεια ή την γρηγοράδα του λάπτοπ.
Δες λοιπόν τι γράφει από πίσω και θα καταλάβεις ότι οι τύποι είναι ψεύτες και κλέφτες!!! υπογραμίζοντάς σου τι έχω εγώ.
PC CONFIGURATION
OPERATION SYSTEM : Windows 7/Vista SP2/Windows XP SP3.
PROCESSOR : Pentium Dual-Core 2.0GHz(2.8GHz) or Athlon X2 3800, (Intel Core i5 2.56GHz or AMD Phenom II X4 2.6GHz recommended).
RAM : 2G (4GB recommended)
VIDEO CARD : Directx 9.0c compliant, 512Mb Video card (1GB Diectx 10 recommended).
Τα άλλα δεν στα βάζω γιατί δεν νομίζω πως έχουν σημασία αφού το πρόβλημα είναι στην κάρτα γραφικών.
Εκτός αν δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά και το πέρνω πίσω λόγω βλακείας δικιάς μου.
Τώρα για τα άλλα παιδιά που μου απαντήσανε με τα χαρακτηριστικά τους όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για λάπτοπ ή κομπιούτερ τελευταίας γενιάς που δεν έχουν κλείσει ούτε χρόνο στην αγορά και νομίζω πώς δεν έχουν μικρό κόστος αγοράς αφού υπερβαίνουν τα 1000 Ευρώ.
Θα μου πεί βέβαια κάποιος ''Μα καλά, γιατί αγόρασες λάπτοπ;;; Αφού δεν μπορείς να κάνεις Upgrate''. Η απάντηση λοιπόν βρίσκετε στο γ.....ο επάγγελμα που κάνω και είμαι σαν τους γύφτους που γυρνούν από δώ και κεί (Αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού).
swaty

Δημοσίευση από swaty »

Δυστυχως σε περιοριζει το laptop...

Έχεις βάλει τα patches? Μπαίνουν αυτόματα μόλις συνδεθείς στο steam και τρέξεις το ClOD, έχουν βελτιωσεί δραματικά την κατάσταση σε σχέση με την αρχική έκδοση.

Πάντως ο εξομοιωτής θέλει πολυ δουλεία ακόμα.
Μάριος Παπαδόπουλος

Ναι έκανα όλες τις ενημερώσεις άλλα μου κρασάρει όταν αρχίσω να του βάζω ''πέτα'' και με γυρίζει στο ντέσκοπ ενώ τρέχει και ακούγετε να παίζει κανονικά.
Ξέχασα να σου πώ ότι μου γράφει όταν φορτώνω το παιχνίδι ότι η κάρτα γραφικών σταμάτησε να δουλεύει και ξαναξεκίνησε κανονικά!!!
Μάριος Παπαδόπουλος

Ααααα ξέχασα να σου πώ ότι όταν προσπάθησα στο λάπτοπ της γυναίκας μου να ανεβάσω τα σέτινγκς είχα το ίδιο πρόβλημα. Πράγμα που σημαίνει ότι ούτε η ΑΤΙ μπορεί να ''παλέψει'' αν και 1012 το πρόγραμμα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Flight Simulator - Εικονικές Πτήσεις & Αεροπορικές Εταιρείες”