P 47 Top Flite ΚΙΤ
Απάντηση: P 47 Top Flite ΚΙΤ
...άστους να λένε Γιάννη...ζηλεύουν...τα πολεμόπουλα είναι πάντα μάχιμα...το μεράκι στην κατασκευή σου είναι εμφανές...με το καλό να το απολαύσουμε εν πτήσει την άλλη βδομάδα στην 'Κοιλάδα'...
η ταν, η, τα πετάν...
-
Πάρα πολύ ωραίο το πολεμόπουλο! Και η δουλειά τρομερή και με πολύ μεράκι... που μου γέννησε το εξής ερώτημα σε συνδυασμό και με το Spitfire που έκανε ο Αντώνης....
Τις φθορές πως τις κάνουμε? Δηλαδή, υπάρχει κάπου στο διαδίκτυο κάποιος ειδικά χώρος με πληροφορίες για τις τεχνικές? Έχουμε κάποιο τόπικ εδώ που έχουμε αναλύσει τα των φθορών?
Να πω την αλήθεια το συγκεκριμένο δεν το έχω ψάξει καθόλου.
Τις φθορές πως τις κάνουμε? Δηλαδή, υπάρχει κάπου στο διαδίκτυο κάποιος ειδικά χώρος με πληροφορίες για τις τεχνικές? Έχουμε κάποιο τόπικ εδώ που έχουμε αναλύσει τα των φθορών?
Να πω την αλήθεια το συγκεκριμένο δεν το έχω ψάξει καθόλου.
-
Αρχηγέ μου όλα μαθαίνονται, μη μου σκας......η τεχνική λέγεται washing και weathering.....δες εδώ
http://www.youtube.com/watch?v=BwHP6Tj13DE
δεν είναι δύσκολη αλλά θέλει εξοικείωση.
Μη μασάς, κάνε τις δοκιμές πρώτα σε στατικό μοντέλο και μετά πήγαινε στην μεγαλύτερη κλίμακα.
http://www.youtube.com/watch?v=BwHP6Tj13DE
δεν είναι δύσκολη αλλά θέλει εξοικείωση.
Μη μασάς, κάνε τις δοκιμές πρώτα σε στατικό μοντέλο και μετά πήγαινε στην μεγαλύτερη κλίμακα.
Ευχαριστώ! Σωστή η παρατήρηση με τα στατικά.
Και ηρθε η ωρα για την τοποθετηση του μοτερ.
Πρόκειται για τον 20cc Βενζίνα RCG. Λογικά θα το πάει καλά
Πρόκειται για τον 20cc Βενζίνα RCG. Λογικά θα το πάει καλά
- Συνημμένα
-
- IMG_2073.jpg (95.47 KiB) Προβλήθηκε 114 φορές
-
- IMG_2072.jpg (96.44 KiB) Προβλήθηκε 114 φορές
-
Πλαστικη βαση σε βενζινοκηνιτηρα;:oo
Γιάννη όντως, μπορεί να είναι 20 κυβικά, αλλά έχει κραδασμούς!
DjBac έγραψε: ↑Γιάννη όντως, μπορεί να είναι 20 κυβικά, αλλά έχει κραδασμούς!
H μαμισια βαση ειναι παιδες. Και μενα μου εκανε εντυπωση. Θα δειξει! Αυριο ή πιθανότερα μεθαυριο θα του κανω fireup και θα δουμε!!
Mogolos έγραψε: ↑H μαμισια βαση ειναι παιδες. Και μενα μου εκανε εντυπωση. Θα δειξει! Αυριο ή πιθανότερα μεθαυριο θα του κανω fireup και θα δουμε!!
Δεν έχει κανένα πρόβλημα.. Εχω τον ROTO 35Vi σε ακροβατικό α/π με πάαααρα πολλές πτήσεις και δεν είχα ποτέ πρόβλημα!!
Ασφάλισε μόνο τις βίδες.. Εγώ έχω βάλει epoxy και αν θελήσω ποτέ να βγάλω τον κινητήρα θα τι κόψω(είναι με παξιμάδι στιν πίσω πλευρά)
Καλές πτήσεις φίλε μου.
Τα πριτσινια είναι όλα τα λεφτά.
θα το δούμε το ΣΚ ???
Τα πριτσινια είναι όλα τα λεφτά.
θα το δούμε το ΣΚ ???
Το μοτερ ειναι πλέον στην "φωλιά" του.
Αρχικά έβαλα θερμόκολλα στα καλώδια της ηλεκτρονικής. Η εμπειρία μου από τον 26αρι μου έδειξε ότι στο σημειο που βγαίνουν από το κουτί πάσχουν και κόβονται.
Κεντραριστηκαν οι βάσεις, μαζεύτηκαν τα καλώδια και ανοίχτηκαν οι τρύπες στο κοουλ.
Σημερα με το καλό θα προχωρήσω στα σερβακια.
Ps: Ελπίζω Αζαντ να το δουμε το ΣΚ! +(*)
Αρχικά έβαλα θερμόκολλα στα καλώδια της ηλεκτρονικής. Η εμπειρία μου από τον 26αρι μου έδειξε ότι στο σημειο που βγαίνουν από το κουτί πάσχουν και κόβονται.
Κεντραριστηκαν οι βάσεις, μαζεύτηκαν τα καλώδια και ανοίχτηκαν οι τρύπες στο κοουλ.
Σημερα με το καλό θα προχωρήσω στα σερβακια.
Ps: Ελπίζω Αζαντ να το δουμε το ΣΚ! +(*)
- Συνημμένα
-
- IMG_2074.jpg (91.39 KiB) Προβλήθηκε 114 φορές
-
- IMG_2076.jpg (90.67 KiB) Προβλήθηκε 114 φορές
-
- IMG_2079.jpg (92.11 KiB) Προβλήθηκε 114 φορές
-
- IMG_2078.jpg (95.48 KiB) Προβλήθηκε 114 φορές
-
Ωραία δουλειά φίλε, I like....
Οι εργασίες ολοκηρώθηκαν!!
Η μπαταρία των servo (LiFe 2s 3000) μπήκε κάτω από το ντεπόζιτο και για την ηλεκτρονική (Lipo 2s 2250) πίσω από το firewall.
Διακρίνεται το συστημα αερα.
Ολα τα ηλεκτρονικά στην θέση τους.
Τελικο αποτέλεσμα (ο φωτισμός δεν ειναι καλος και οι φωτό δεν αποδίδουν σωστα τα χρώματα)
Η μπαταρία των servo (LiFe 2s 3000) μπήκε κάτω από το ντεπόζιτο και για την ηλεκτρονική (Lipo 2s 2250) πίσω από το firewall.
Διακρίνεται το συστημα αερα.
Ολα τα ηλεκτρονικά στην θέση τους.
Τελικο αποτέλεσμα (ο φωτισμός δεν ειναι καλος και οι φωτό δεν αποδίδουν σωστα τα χρώματα)
- Συνημμένα
-
- IMG_2086.jpg (92.79 KiB) Προβλήθηκε 114 φορές
-
- IMG_2085.jpg (95.43 KiB) Προβλήθηκε 114 φορές
-
- IMG_2084.jpg (91.75 KiB) Προβλήθηκε 114 φορές
-
- IMG_2082.jpg (92.63 KiB) Προβλήθηκε 114 φορές
-
Δεν ξέρω τι λές για τον φωτισμό αλλα δείχνει πολύ μάχιμο Αντε με το καλό και στον αέρα