THUNDER TIGER 15 Glow engine..

Απάντηση
Noe

THUNDER TIGER 15 Glow engine..

Δημοσίευση από Noe »

Η πρώτη μηχανή που έτυχε να έχω αυτή τη στιγμή στα χέρια μου είναι μια παλιά αλλά προσεγμένη THUNDER TIGER 15, το μόνο που ξέρω γιαυτήν είναι ο κυβισμός της, 0,15 c. In. (2.5cc),
Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου δώσει επιπλέον πληροφορίες (manual δεν μπόρεσα να βρω)
1. είναι καλή μάρκα/μηχανή από άποψη ποιότητας η θα πρέπει να ψαχτω για κάτι καλύτερο?
2. τι φτερωτή ταιριάζει καλύτερα?
3. τι ισχύ έχει και με πόσες στροφές δουλεύει στη πράξη?
4. πόσο νίτρο να τις δώσω?

Ελπίζω να μην σας κούρασα και ευχαριστώ προκαταβολικά
Δημήτρης,
Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: THUNDER TIGER 15 Glow engine..

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Από ένα παρόμοιο μοτέρ της magnum που έχω μπορώ να σου πω ότι αυτά τα μοτέρ δουλεύουν από 3000 έως 22000 στροφές κάποια λίγο περισσότερο
η προπέλα που του ταιριάζει είναι 6Χ4
καύσιμο 10% έως 15%
Βάλε μία φώτο να την δούμε
Με λίγο ψάξιμο στο δίκτυο ίσως βρεις περισσότερα
Σε τι μοντέλο θα το βάλεις?
Δημήτρης Άρτα

Δημοσίευση από Δημήτρης Άρτα »

http://www.tiger.com.tw/product/9011.html

Αντώνη,με 6Χ4 και 22.000 στροφές μάλλον θα τον ''καψάλιζε'' λίγο....!!
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Πράγματι έτσι ακούγεται αλλά αυτά τα στοιχεία έχω από ένα 15άρι της magnum παλιάς γενιάς 6Χ4 - 7Χ6
Noe

Δημοσίευση από Noe »

Αντώνη η μηχανή είναι πάνω σε ένα μοντέλο cesna, παλιό μοντέλο και θέλει επισκευές, δυστυχώς δεν γνωρίζω λεπτομέρειες γιατί ακόμα δεν σκαμπάζω και πολλά. Αν η Thunder Tiger βγάζει και μοντέλα τότε αυτή είναι η μάρκα του μοντέλου.

Δημήτρη έχω ψάξει στο site της tiger, έψαξα και στο google και σε ξένα φόρουμ αλλά οι πληροφορίες που βρήκα ήταν ελάχιστες. Το μοντέλο που έχει στο site τις tiger είναι το GT-15, η δική μου μηχανή γράφει .15 και από τις φωτό βλέπω μερικές διαφορές: η GT-15 του site έχει το λογότυπο της thunder tiger ενώ η δική μου αντί για λογότυπο γράφει "thunder tiger", επίσης μικροδιαφορές βλέπω στους κοχλίες του καρμπιρατέρ και στο σασί, κατά τα άλλα μοιάζουν πάρα πολύ. Υποθέτω ότι η GT-15 είναι η σύγχρονη έκδοση της δικιάς μου. H δικιά μου είναι σαν αυτή: http://images.rcuniverse.com/forum/upfiles/190599/Qo40881.jpg

Θα ήθελα να μου πείτε αν είναι καλή σαν μάρκα, και αν βγάζει ικανοποιητική ισχύ για το μέγεθος της, αλλιώς να ψαχτώ για καμιά καινούρια...
hlsat

Δημοσίευση από hlsat »

Noe έγραψε: Αντώνη η μηχανή είναι πάνω σε ένα μοντέλο cesna, παλιό μοντέλο και θέλει επισκευές, δυστυχώς δεν γνωρίζω λεπτομέρειες γιατί ακόμα δεν σκαμπάζω και πολλά. Αν η Thunder Tiger βγάζει και μοντέλα τότε αυτή είναι η μάρκα του μοντέλου.

Δημήτρη έχω ψάξει στο site της tiger, έψαξα και στο google και σε ξένα φόρουμ αλλά οι πληροφορίες που βρήκα ήταν ελάχιστες. Το μοντέλο που έχει στο site τις tiger είναι το GT-15, η δική μου μηχανή γράφει .15 και από τις φωτό βλέπω μερικές διαφορές: η GT-15 του site έχει το λογότυπο της thunder tiger ενώ η δική μου αντί για λογότυπο γράφει "thunder tiger", επίσης μικροδιαφορές βλέπω στους κοχλίες του καρμπιρατέρ και στο σασί, κατά τα άλλα μοιάζουν πάρα πολύ. Υποθέτω ότι η GT-15 είναι η σύγχρονη έκδοση της δικιάς μου. H δικιά μου είναι σαν αυτή: http://images.rcuniverse.com/forum/upfiles/190599/Qo40881.jpg

Θα ήθελα να μου πείτε αν είναι καλή σαν μάρκα, και αν βγάζει ικανοποιητική ισχύ για το μέγεθος της, αλλιώς να ψαχτώ για καμιά καινούρια...

Φιλε γιασου δωσε ενα εμαιλ να σε βοηθησω γιατι εδω δεν μπορω να ανεβασω το μανουαλ για αυτη την μηχανη γιατι ειναι μεγαλο σε μεγεθος χωρητικοτητας.Η μηχανη σου πρεπη κατα 99 τις εκατο να ειναι αυτη που βαζω στην φωτο.
Συνημμένα
TT 15.jpg
TT 15.jpg (67.89 KiB) Προβλήθηκε 59 φορές
hlsat

Δημοσίευση από hlsat »

Φιλε Νοε παρε το μανουαλ απο εδω το εχω ανεβαση και εδω σε μορφη pdf.

http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=955929&page=12
Noe

Δημοσίευση από Noe »

hlsat έγραψε: Φιλε Νοε παρε το μανουαλ απο εδω το εχω ανεβαση και εδω σε μορφη pdf.

http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=955929&page=12

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, αυτή είναι η μηχανή μου. Τελικά είναι καλή ή μάπα? σορυ που ρωτάω έτσι επίμονα απλά δεν έχω δουλέψει άλλη μηχανή και δεν έχω μέτρο σύγκρισης..
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Πιστευω οτι μια χαρα θα ειναι η μηχανη ,αν δεν εχει προβληματα εκ προηγουμενης κακης χρησεως. Το σημαντικοτερο ειναι να ρυθμιστει σωστα απο καποιον που ξερει και να εχει φρεσκο καυσιμο . Τωρα αν θα παει καλα θα εξαρτηθει σε τι αεροπλανο θα την βαλεις.... εννοω εκπετασμα πτερυγας.Το οτι ειναι παλια δεν εχει σημασια !
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μηχανολογικά - Εργαλεία - Καύσιμα”