Futaba 8FG FAAST 2.4 Ghz (8ch)
Futaba 8FG FAAST 2.4 Ghz (8ch)
Καλημέρα παιδιά!
Από χτες έγινα κάτοχος και εγώ την 8κάναλης Futaba.
Προς το παρόν φορτίζει για να είναι έτοιμη για πτήσεις! !@/-=}{{
Μέσα στο σ/κ έχει να πέσει μελέτη στο manual! _Β_Ο
Από χτες έγινα κάτοχος και εγώ την 8κάναλης Futaba.
Προς το παρόν φορτίζει για να είναι έτοιμη για πτήσεις! !@/-=}{{
Μέσα στο σ/κ έχει να πέσει μελέτη στο manual! _Β_Ο
-
Απάντηση: Futaba 8FG FAAST 2.4 Ghz (8ch)
Αντώνη σε ζηλευω Είναι πολύ καλό κομμάτι!!!!! Κάνε και τις αναβαθμήσεις που θα βρείς στο site της futaba http://www.futaba-rc.com/software-updates.html
Καλοριζικη φιλε μου και καλες πτησεις με το φανταστικο αυτο συστημα.
-
Ωραίος......πολύ καλή Τ/Κ.....βουρ λοιπόν για τα updates και μια καλή κάρτα μνήμης και είσαι ΟΚ.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Φαίνεται πάρα πολύ καλή. Προς το παρόν δεν της πειράζω τα κουμπιά μην κάνω καμία `M` γιατί δεν ξέρω τίποτα και βασικά είναι η πρώτη τηλεκατεύθυνση που πιάνω μετα από αυτη του λαμα ν3.
Το σετάρισμα της με το glider για το οποίο γράφω στο άλλο θέμα θα τα κάνει ο οικογενειακός φίλος επί δεκαετίες και τώρα που γύρισα δάσκαλος, ο κ. Γιάννης ο στρατηγός μαζί με κάποιο άλλο παιδί που μου είπε ότι έχει την ίδια Τx και πάει εκεί στο ελληνικό και την έχει αναβαθμίσει. Για αυτό θα τα δούμε στην πράξη, με κάποιους που ξέρουν γιατι αν κάνω τίποτα αντε να εξηγώ πως έκανα. :p
Απ' ότι έχω καταλάβει οι Futaba είναι σαν τις μπύρες Μυθος.. παντού υπάρχει και μια Futaba και μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από τον ιδιοκτήτη της για την δική σου ως ένα βαθμό.
Λογικά Δευτέρα μεσημέρι προς απόγευμα θα πάω για την πρώτη παρθενική πτήση... δική μου, του glider και της τηλεκατεύθυνσης προς Ελληνικό. Λέω και πρώτη δική μου γιατί οι πτήσεις μέσα στο σπίτι με ένα λαμα σε ένα δωμάτιο δεν μετράνε.
Μόλις τα φτιάξουμε και μάθω λίγο να πετάω θα κάνω και επίσκεψη Μαρβαλ να γνωρίσω επιτέλους όλο τον καλό κόσμο. H()
Κάρτα SD έχω από παλιά από μια φωτογραφική μηχανή, η μια είναι 128ΜΒ και η άλλη 256ΜΒ. Να υποθέσω δεν κάνουν ούτε για δείγμα? Δεν βρήκα χρόνο ως τώρα να διαβάσω το manual, πράγμα που πρέπει να κάνω για να πάρω έστω και μια ιδέα. Μόνο φόρτιση της έκανα.
Το σετάρισμα της με το glider για το οποίο γράφω στο άλλο θέμα θα τα κάνει ο οικογενειακός φίλος επί δεκαετίες και τώρα που γύρισα δάσκαλος, ο κ. Γιάννης ο στρατηγός μαζί με κάποιο άλλο παιδί που μου είπε ότι έχει την ίδια Τx και πάει εκεί στο ελληνικό και την έχει αναβαθμίσει. Για αυτό θα τα δούμε στην πράξη, με κάποιους που ξέρουν γιατι αν κάνω τίποτα αντε να εξηγώ πως έκανα. :p
Απ' ότι έχω καταλάβει οι Futaba είναι σαν τις μπύρες Μυθος.. παντού υπάρχει και μια Futaba και μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από τον ιδιοκτήτη της για την δική σου ως ένα βαθμό.
Λογικά Δευτέρα μεσημέρι προς απόγευμα θα πάω για την πρώτη παρθενική πτήση... δική μου, του glider και της τηλεκατεύθυνσης προς Ελληνικό. Λέω και πρώτη δική μου γιατί οι πτήσεις μέσα στο σπίτι με ένα λαμα σε ένα δωμάτιο δεν μετράνε.
Μόλις τα φτιάξουμε και μάθω λίγο να πετάω θα κάνω και επίσκεψη Μαρβαλ να γνωρίσω επιτέλους όλο τον καλό κόσμο. H()
Κάρτα SD έχω από παλιά από μια φωτογραφική μηχανή, η μια είναι 128ΜΒ και η άλλη 256ΜΒ. Να υποθέσω δεν κάνουν ούτε για δείγμα? Δεν βρήκα χρόνο ως τώρα να διαβάσω το manual, πράγμα που πρέπει να κάνω για να πάρω έστω και μια ιδέα. Μόνο φόρτιση της έκανα.
-
..........πάντα η βοήθεια των παλαιότερων είναι το καλύτερο φάρμακο
Αυτό που μπορείς να κάνεις για αρχή είναι να την συνδέσεις με τον υπολογιστή σου και να ασχοληθείς με sim
Αυτό που μπορείς να κάνεις για αρχή είναι να την συνδέσεις με τον υπολογιστή σου και να ασχοληθείς με sim
Λόγω ιδιάζουσας περίπτωσης επειδή μόλις γύρισα αν ξεκινήσω να βάζω sim και να παίζω έχει να πέσει παντόφλα από την "συγκάτοικο". :./>,<
Για αυτό και αν και σ/κ δεν πάω για πτήση, προέχουν οι βόλτες τις πρώτες μέρες. Τώρα πάλι γράφω και ντύνομαι παράλληλα.. Θα μπουν όλα σε μια σειρά σιγά σιγά.
Η κάρτα μνήμης με τα 256ΜΒ θα με βγάλει ή την Δευτέρα να πάω να πάρω μεγαλύτερη?
Για αυτό και αν και σ/κ δεν πάω για πτήση, προέχουν οι βόλτες τις πρώτες μέρες. Τώρα πάλι γράφω και ντύνομαι παράλληλα.. Θα μπουν όλα σε μια σειρά σιγά σιγά.
Η κάρτα μνήμης με τα 256ΜΒ θα με βγάλει ή την Δευτέρα να πάω να πάρω μεγαλύτερη?
Τελικα πολυ παντοφλα πεφτει !!!! Τι γινεται ρε παιδια ???/
(φυσικα αστειευομαι )
(φυσικα αστειευομαι )
Skywalker έγραψε: ↑Η κάρτα μνήμης με τα 256ΜΒ θα με βγάλει ή την Δευτέρα να πάω να πάρω μεγαλύτερη?
Η καρτα μνημης που χρειαζεται περα απο αναβαθμιση και αποθηκευση ρυθμισεων για μοντελα;
ankon έγραψε: ↑Τελικα πολυ παντοφλα πεφτει !!!! Τι γινεται ρε παιδια ???/
(φυσικα αστειευομαι )
Όσο κατανόηση και να υπάρχει αν από έρχεσαι μετά από μήνες ή εβδομαδές πίσω στην χώρα και το πρώτο/δεύτερο πρωινό σηκωθείς να πας για πτήσεις και περνάς sim για να παίξεις αφήνοντας τον άλλο που σε περιμένει... να περιμένει εκ νέου και ας έχεις γυρίσει... παίζεις με την τύχη σου! >:(
Δεν έχω παράπονο, Παρασκευή μεσημέρι ήρθα και απόγευμα τρέχαμε παρέα για την τηλεκατεύθυνση, το Πάσχα τρέξαμε σε μαγαζιά για εργαλεία και πληροφορίες σε Πειραιά και Κέντρο, στο σπίτι της έχω αφήσει εξοπλισμό που έφερα από Αγγλία και όταν μάθαμε ότι στην Αίγινα πετάνε ντόπιοι παλι παρέα ήμασταν που έγιναν οι γνωριμίες και είδαμε και τον χώρο για πτήσεις όταν θα πηγαίνουμε για κανα σ/κ. Το βασικότερο απ' όλα.. είναι το άτομο που μου έκανε δώρο ένα 3κάναλο ελικόπτερο επειδή ήξερε ότι θα μου άρεσε... και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα!
Κατανόηση και υποστήριξη υπάρχει αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας, ειδικά στην αρχή κάθε φορά. Πφφφ... γυναίκες... *SAR*
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες. Τα είδα σχεδόν όλα για να πάρω μια ιδέα και είναι κατατοπιστικότατα. Θα κάνω μια πρώτη επαφή να δω τα βασικά της Tx ως 8κάναλη μέσα σε αυτή την εβδομάδα με τα παιδιά ελληνικό και σύντομα θα την αναβαθμίσω.
Για κάρτα SD κοίταξα ενδεικτικά τιμές μόλις τώρα. Μια 2GB κάνει 7.99 ευρώ. Στην ανάγκη την παίρνω και τελειώνει το θέμα μια και καλή.
Αγορασα και εγω την συγκεκριμενη Τ/Κ πριν απο τρεις μηνες.
Αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι το εξης:
Το βυσμα φορτισης που εχει επανω της η T/K ειναι διαφορετικο απο το βυσμα του καλωδιου του φορτιστη μου.
Δεν θελω να χρησιμοποιησω τον φορτιστη της φουταμπα διοτι νομιζω οτι με τον δικο μου θα κανω καλυτερη φορτιση και δεν θα κανω και 15ωρες (που απαιτει ο μαμισιος συμφωνα με το manual).
Τι κανω λοιπον;
Να κοψω το βυσμα απο τον φορτιστη της φουταμπα και να το κολλησω στο καλωδιο του φορτιστη μου;
Δεν θελω να βγαζω την μπαταρια συνεχεια απο την Τ/Κ για να την φορτιζω διοτι στο τελος θα ξεχαρβαλωσει το συρρομενο καπακι.
Αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι το εξης:
Το βυσμα φορτισης που εχει επανω της η T/K ειναι διαφορετικο απο το βυσμα του καλωδιου του φορτιστη μου.
Δεν θελω να χρησιμοποιησω τον φορτιστη της φουταμπα διοτι νομιζω οτι με τον δικο μου θα κανω καλυτερη φορτιση και δεν θα κανω και 15ωρες (που απαιτει ο μαμισιος συμφωνα με το manual).
Τι κανω λοιπον;
Να κοψω το βυσμα απο τον φορτιστη της φουταμπα και να το κολλησω στο καλωδιο του φορτιστη μου;
Δεν θελω να βγαζω την μπαταρια συνεχεια απο την Τ/Κ για να την φορτιζω διοτι στο τελος θα ξεχαρβαλωσει το συρρομενο καπακι.
Σε ενα καταστημα ηλεκτρονικων σιγουρα θα βρεις ανταλλακτικο
βυσμα ,δεν ειναι τιποτα το εξεζητημενο.Παρτο και κολλα το και θα κανεις την δουλεια σου χωρις να χαλασεις και τον αλλο φορτιστη.
βυσμα ,δεν ειναι τιποτα το εξεζητημενο.Παρτο και κολλα το και θα κανεις την δουλεια σου χωρις να χαλασεις και τον αλλο φορτιστη.
Πόσα είναι τα V όταν η συγκεκριμένη Τ/Κ είναι πλήρως φορτισμένη? Κάνω την δεύτερη φόρτιση και θέλω να επαληθεύσω όταν ανοίξω μιας που δεν λέει συγκεκριμένα στο manual.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
-
8.2V....θα γράφει πάνω δεξιά.
Η Τ/Κ με την NiMH των 1700mAh αντέχει 5 ώρες χρήση....χωρίς κανένα πρόβλημα.
Η Τ/Κ με την NiMH των 1700mAh αντέχει 5 ώρες χρήση....χωρίς κανένα πρόβλημα.