Περι μοτερ βενζινης
Απάντηση: Περι μοτερ βενζινης
ναι οκ ηταν ενας παρορμητισμος.δε θα ξαναγινει παντως πως φαινεται το εχει το μοτερ?εχω και μια master airscrew 14x8 θα κανει δουλεια λες απο αυτην που εχω τωρα?
-
dimis έγραψε: ↑ναι οκ ηταν ενας παρορμητισμος.δε θα ξαναγινει
Τώρα είσαι ωραίος Γουστάρω τους ανθρώπους που παραδέχονται το λάθος τους
Από την πρώτη στιγμή είδα τη ip και κανονικά έπρεπε να την μπλοκάρω για διπλοεγγραφή αλλά ήθελα να δω τι θα γίνει
Τέλος και μιλάμε για το μοντελάκι σου
Αυτό που θα πρέπει να δεις είναι τί στροφές βγάζεις με κάθε προπέλα και να βάλεις πίσω ένα κανταράκι να δεις τι τράβηγμα κάνει με κάθε προπέλα Αυτά τα δύο θα σου δώσουν ένα μπούσουλα για να ξέρεις τί γίνεται σε κάθε φάση και αλλαγή
Μα και ποσταροντας το βιντεο ειπα οτι γινει.Οπως ειπες τελος και λεμε για το μοντελο.
Λοιπον με 15χ6 προπελα βγαζει max 8900-9100
με αυτην που εχω τωρα 14χ6 max 11000
τωρα γαι το κανταρακι που λες αν καταλαβα καλα λες να βαλω μια ζυγαρια χειρος στην ουρα και να κραταω να δω ποσα κιλα θα διξει ελξη?
ΥΓ μετα την πτωση του πρωτου ιδιου μοντελλου η προπελα 15χ6 εγινε μακαριτης οποτε δε θα μπορω να δοκιμασω
Λοιπον με 15χ6 προπελα βγαζει max 8900-9100
με αυτην που εχω τωρα 14χ6 max 11000
τωρα γαι το κανταρακι που λες αν καταλαβα καλα λες να βαλω μια ζυγαρια χειρος στην ουρα και να κραταω να δω ποσα κιλα θα διξει ελξη?
ΥΓ μετα την πτωση του πρωτου ιδιου μοντελλου η προπελα 15χ6 εγινε μακαριτης οποτε δε θα μπορω να δοκιμασω
-
για το κανταράκι αυτό λέω ..........
Για τις προπέλες ........όλο και κάποιος θα έχει να σου δώσει για την δοκιμή
Για τις προπέλες ........όλο και κάποιος θα έχει να σου δώσει για την δοκιμή
Δυστηχως φιλε αντωνη δεν γνωριζω καποιον που να εχει αλλα αυριο στο αεροδρομιο θα ρωτησω και θα βαλω τιμες αν ποτε καταφερω και τις παρω ;D ;D
Εχω ενα προβλημα και πιστευω οτι είστε οι κατάλληλοι.Θελω να κοψω απο φλατζοχαρτο φλατζα για την κεφαλι αλλα οπως την ανοιξα η παλια κοπηκε και δεν μετρησα το παχος της.Ξερετε ποσο μπορει να ειναι?1mm η παραπανω?Γιατι δοκιμασα με 0,4 και σηκωνε θερμοκρασιες πολυ γρηγορα(ρυθμισεις δεν ειναι)
τελικα δοκιμασα και με αλλη φλατζα και παλι τα ιδια.Τι λετε ρε παιδια τι μπορει να παιζει?
Καλησπερα
Μπορεις να μου πεις το λογο που ανοιξες την κεφαλη...υπηρχε προβλημα στην μηχανη και προσπαθησες να δεις τι εχει και να το επιδιορθωσεις?
Μπορει να μην εχεις βαλει το ελατηριο σωστα ....μπορει να το εχεις βαλει σε διαφορετικη θεση με αποτελεσμα να χρειαστει να ξαναστρωσει η μηχανη..πολλα μπορει ! Αυτη η φλατζα καθοριζει και την συμπιεση του κινητηρα........Για πες μας.
Μπορεις να μου πεις το λογο που ανοιξες την κεφαλη...υπηρχε προβλημα στην μηχανη και προσπαθησες να δεις τι εχει και να το επιδιορθωσεις?
Μπορει να μην εχεις βαλει το ελατηριο σωστα ....μπορει να το εχεις βαλει σε διαφορετικη θεση με αποτελεσμα να χρειαστει να ξαναστρωσει η μηχανη..πολλα μπορει ! Αυτη η φλατζα καθοριζει και την συμπιεση του κινητηρα........Για πες μας.
λοιπον μετα απο την πτωση και επειδη εκτος οτι πηρε χωμα μεσα χτυπησε και ενα ρουλεμαν αναγκαστικα να τον ανοιξω.Λαθος ελατηριο να το εβαλα δε νομιζω γιατι εχει πυρο στο αυλακι.Μηπως στην ενωση τησ κασας του στροφαλου που ειχε φλατζοκολλα μπορει να περνει αερα απο εκει και να κανει τα συμπτωματα αυτα?
Αν επαιρνε αερα απο εκει δεν θα σου τραβουσε καυσιμο καλα οποτε δεν θα δουλευε σωστα ο κινητηρας. Δοκιμασε να φτιαξεις μια φλαντζα απο καλο χαρτι (βελανιδοχαρτο η περλιτη) 0,6 η 0,8 και δες την θερμοκρασια.Οσο αυξανεις ομως το παχος πεφτει η συμπιεση.Επισης καθαρισε καλα τα δυο μερη με βενζινη .
Καλα δεν την μετρησες την φλαντζα πριν την πεταξεις?
Κατι τελευταιο ...μηπως πειραξες το καρμπυρατερ και δουλευει με αλλες συνθηκες? Τι θερμοκρασια βρισκεις και πως την μετρας? Την δουλευεις χωρις cowl τωρα στις δοκιμες , το περιβαλλον τι θερμοκρασια εχει? Το ρουλεμαν μπηκε σωστα ? Ολα αυτα παιζουν ρολο!
Καλα δεν την μετρησες την φλαντζα πριν την πεταξεις?
Κατι τελευταιο ...μηπως πειραξες το καρμπυρατερ και δουλευει με αλλες συνθηκες? Τι θερμοκρασια βρισκεις και πως την μετρας? Την δουλευεις χωρις cowl τωρα στις δοκιμες , το περιβαλλον τι θερμοκρασια εχει? Το ρουλεμαν μπηκε σωστα ? Ολα αυτα παιζουν ρολο!
-
Να πω κ γω οτι εγιναν ολα σωστα ισως να παιρνει αερα απο τον στροφαλοθαλαμο,το ρουλεμαν του ειχε μπει σωστα εγω νομιζω οτι τωρα λογικο ειναι να ανεβασει θερμοκρασια διοτι εχουν αλλαξει και οι συνθηκες του μοτερ αλλα και του περιβαλοντος.
τι εννοεις αλλες συνθικες?Καυσιμο δεν τραβαει καλα εξ ου και η θερμοκρασια μιας και η αναλογια καυσιμο λαδι ειναι 40:1.Δοκιμες γινοντε χωρις cowl
Λεγοντας αλλες συνθηκες ,εννοω,αλλες ρυθμισεις στο καρμπυρατερ! Αλλα αν οπως λες δεν τραβαει καλα καυσιμο σιγουρα περνει αερα.
Μηπως ειναι διαφορετικο το ρουλεμαν που εβαλες? Αλλιως αν την εχεις σφιξει καλα δεν θα επρεπε να το κανει! Αν την ειχα μπροστα μου ισως να μπορουσα να σε βοηθησω καλυτερα ,αλλα εισαι μακρια.
Μηπως ειναι διαφορετικο το ρουλεμαν που εβαλες? Αλλιως αν την εχεις σφιξει καλα δεν θα επρεπε να το κανει! Αν την ειχα μπροστα μου ισως να μπορουσα να σε βοηθησω καλυτερα ,αλλα εισαι μακρια.
Λοιπόν ακούστε το πρόβλημα. Βρίσκετε στο στραφαλοθαλαμο επειδή είναι κομμάτια. Λοιπόν βγάζοντας με τον chris calmato 40 trainer την παλαιά φλατζοκολλα και κλείνοντας τα 2 κομμάτια της κάσας χωρίς το στρόφαλο μέσα είδαμε ότι δεν σφραγίζει καλά (χωρις κόλλα)τι λύση προτείνεται φλατζοκολλα πάλι η φλάντζα από χαρτί?