Καλημέρα σας,
Θέλω να κάνω μια επέκταση στα καλώδια από το esc μέχρι το μοτέρ. Αν χρησιμοποιήσω τα γνωστά κοκκινο-μαύρο καλώδια που χρησιμποιούμε στα ηχεία με χοντρούτσικια διατομή θα έχω κάποιο πρόβλημα?
Έχω σκάσει να τελιώσω το μοντέλο και δεν έχω διαθέσιμα σιλικόνης αυτη τη στιγμή.
Πρακτικά, τι ιδιαίτερο μας προσφέρουν τα καλώδια σιλικόνης?
Καλώδια σιλικόνης vs καλώδια ηχείων
-
Απάντηση: Καλώδια σιλικόνης vs καλώδια ηχείων
thanasakos έγραψε: ↑Καλημέρα σας,
Θέλω να κάνω μια επέκταση στα καλώδια από το esc μέχρι το μοτέρ. Αν χρησιμοποιήσω τα γνωστά κοκκινο-μαύρο καλώδια που χρησιμποιούμε στα ηχεία με χοντρούτσικια διατομή θα έχω κάποιο πρόβλημα?
Έχω σκάσει να τελιώσω το μοντέλο και δεν έχω διαθέσιμα σιλικόνης αυτη τη στιγμή.
Πρακτικά, τι ιδιαίτερο μας προσφέρουν τα καλώδια σιλικόνης?
Το ιδιαιτερο ειναι οτι τα σιλικονης ειναι πιο ευλυγιστα και δεν καιγονται. Δοκιμασε να βαλεις κοληση σε ενα απλο καλωδιο και παρατηρησε ποσο υποχωρει η πλαστικη μονωση του, σε ενα καλωδιο σιλικονης η μονωση δεν επηρεαζεται καθολου απο την θερμοκρασια.
Εαν η διατομη ειναι σωστη δεν θα εχεις κανενα προοβλημα.
-
Απάντηση: Καλώδια σιλικόνης vs καλώδια ηχείων
Βάλε ότι έχεις μη φοβάσαι Πρόσεξε να είναι πολύ καλές οι κολλήσεις Ο βασικός λόγος που βάζουμε καλώδια σιλικόνης είναι αυτός που λέει ο orck Ακόμη και το κοινό μαυρο κόκκινο (το οποίο δεν είναι κανονικά για ηχείο αλλα για τροφοδοσία) είναι μια χαρά