"Στρωνω" το walkera cb180z αλλα οσο φορτιζει πεταω το lama, λοιπων πρεπει να εχω 30αρισει τους κυκλους μπαταριας και τελικα τα γραναζια δειχνουν να εχουν φυσιολογικες φθορες πια. δεν το εχω τρακαρει και δεν του κανω αποτομα σκαμπανευασματα στο γκαζι. ολα βαινουν καλως.
Υποψη οτι εβαλα μιση σταγονα απο silicon grease που ειχα απο τα αυτοκινητα μου μεταξυ μεταλικου μοτερ και πλαστικου γραναζιου.
Θελει μεγαλη προσοχη στον τροπο εισαγωγης γιατι αμα πεσει πολυ πιανει μιχλα σκονες και μικροτριχες με τον καιρο.
Ποτισε μια μπατονετα με 1-2 σταγονες και γυρνα τον ελικα με το χερι ακουμπωντας την στο γραναζι μεχρι να κανει 1 κυκλο, κι ας μη φαινεται με το ματι οτι παει μεχρι μεσα ακουσε με φτανει και περισευει, επανελαβε και για το Β μοτερ.
Θα αυξηθει ο χρονος ζωης αισθητικα (φτανει βεβαια να μην κανουμε κι εμεις τρελλες και τρακαρισματα ετσι)
Μεγαλος ρυθμος φθορας στα gear του Lama3
Απάντηση: Μεγαλος ρυθμος φθορας στα gear του Lama3
Καλησπέρα!
Σωστή η παρατήρηση! Προς το παρον, θα πετάξω το λαμα χωρίς το λιπανικό στα γρανάζια προσεκτικά, αποφευγοντας όσα είπαμε πιο πριν. Όταν χαλάσουν και πάλι, θα δοκιμάσω και με το λιπαντικό για σύγκριση. Δεν βάζω τώρα γιατί είναι φορεμένα και δουλεμένα οπότε από την επόμενη παρτίδα! Πάντως χωρίς την τρελή χρήση προν το παρόν δεν δείχνουν να έχουν πάθει κάτι.
Σωστή η παρατήρηση! Προς το παρον, θα πετάξω το λαμα χωρίς το λιπανικό στα γρανάζια προσεκτικά, αποφευγοντας όσα είπαμε πιο πριν. Όταν χαλάσουν και πάλι, θα δοκιμάσω και με το λιπαντικό για σύγκριση. Δεν βάζω τώρα γιατί είναι φορεμένα και δουλεμένα οπότε από την επόμενη παρτίδα! Πάντως χωρίς την τρελή χρήση προν το παρόν δεν δείχνουν να έχουν πάθει κάτι.
Απάντηση: Μεγαλος ρυθμος φθορας στα gear του Lama3
Ωραια, χαιρομαι που ξεδιαλυνεται το τοπιο σιγα σιγα, αν και θα σου ελεγα να μην το ρισκαρεις , silicon grease και στα φορεμενα.
To θεμα ειναι πιο να βαλεις ομως.
Υπαρχουν ποιοτητες και ποιοτητες, ξεκιναω ενα θεμα να δω τι φοραει ο περισσοτερος κοσμος και που τα βρισκει.
To θεμα ειναι πιο να βαλεις ομως.
Υπαρχουν ποιοτητες και ποιοτητες, ξεκιναω ενα θεμα να δω τι φοραει ο περισσοτερος κοσμος και που τα βρισκει.