Περι μοτερ βενζινης

Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Περι μοτερ βενζινης

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

καλό θα ήταν να βλέπαμε φωτογραφίες απο αυτό που περιγράφεις
Σκέτη κόλλα δεν θα κάνει τίποτα Ακολούθησε την συμβουλή του Ankon και βάλε φλάτζα απο βελανιδόχαρτο η περλίτη Βελανιδόχαρτο έχω βρεί στον Ρέππα στην Αθηνάς

Ωπα! όσο έγραφα έβαλες την φωτο Το κενό είναι αρκετά μεγάλο και είναι λίγο περίεργο Μήπως κάτι δεν πατάει καλά?Μήπως υπάρχουν περισευματα υλικού απο την προηγούμενη φλάτζα?
dimis

Δημοσίευση από dimis »

Αντωνη φωτο εβαλα ειναι στην σελιδα 2 του ποστ.Δες λιγο και πες μου παει φλατζοχαρτο στην κασα του στροφαλου
v_tolias

Δημοσίευση από v_tolias »

Στη φώτο, είναι βιδωμενα μεταξύ τους τα δυό κομμάτια? Αν ναι, τότε το κενό είναι πάρα πολύ μεγάλο κατά τη γνώμη μου...

Είδατε κάποια διαρροή από εκεί?
Εγώ πάντως βάζω ελάχιστη φλατζόκολλα, όυτως η άλλως εκεί πέρα...
Αντώνης Κριτζάς

.......μα φλατζόχαρτο είχε και απο την μαμά του!!!!
Ενα σωστά τοποθετημένο φλατζόχαρτο αντέχει σε θερμοκρασίες αλλα και πιέσεις
Καλύτερα να σου απαντήσει ο Αγγελος που είναι εμπειρότερος
dimis

Δημοσίευση από dimis »

Δει ειχε καμμια διαρροη και οχι δεν ηταν βιδομενα τα κομματια απλα τα κρατουσα με το χερι.Τα εχω καθαρισει ολα δεν υπαρχει ιχνος απο την παλια φλατζοκολλα
dimis

Δημοσίευση από dimis »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: .......μα φλατζόχαρτο είχε και απο την μαμά του!!!!
Ενα σωστά τοποθετημένο φλατζόχαρτο αντέχει σε θερμοκρασίες αλλα και πιέσεις
Καλύτερα να σου απαντήσει ο Αγγελος που είναι εμπειρότερος

Δεν ειχε φλατζοχαρτο εκει απο μαμα κολλα ειχε.Να βαλω λες χαρτι?Τι παχος ομως παει εκει?
Αντώνης Κριτζάς

Περίεργα μεγάλο το κενό και δεν μπορώ να φανταστώ ότι είχε μόνο κόλλα Μήπως είχε λιώσει τόσο η φλάντζα που έμοιαζε με καμένη κόλλα? Στο σημείο που είναι μπορείς να δοκιμάσεις το πάχος που προτείνει ο Αnkon
Έτσι και αλλιώς πιστεύω ότι με το βίδωμα θα καλύψει το κενό
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Ενα λεπτο παιδια γιατι νομιζω οτι μιλαμε για αλλες φλαντζες τωρα .Εγω καταλαβα για αλλη φλαντζα .Δεν ηξερα οτι διαλυεται το καπακι του στροφαλου (καρτερ) .Οποτε παμε απο την αρχη .......!!!!!!
Οπως λες Δημητρη .....χωριζει το καρτερ και δεν ειχε φλαντζα αλλα φλατζοκολλα απο την μανα του.Αρα λοιπον το ιδιο θα κανεις παλι και εσυ .Οταν σου ειπα να βαλεις φλαντζα 0,6 η 0,8 εννοουσα στο κομματι καρτερ κεφαλη οποτε γραψε λαθος λογω κακης συνεννοησης.Τωρα ειδα και την φωτογραφια.
Αν ειναι να βαλεις χαρτι εκει θα πρεπει να ειναι λεπτο .Αν μπορεις να μετρησεις το διακενο με ενα φιλλερ τοτε δες το παχος που σου δινει το φιλλερ και βαλε το αντιστοιχο χαρτι ( φλατζοχαρτο) και με κολλα παντα.Ετσι ελπιζω να γινει η δουλεια τελεια.
Chris Calmato 40 Trainer

Δημοσίευση από Chris Calmato 40 Trainer »

Εγω ειπα το εξης να κανει στον δημητρη να βαλει φλατζοκολλα να μην το σφιξει αμεσως αλλα την επομενη ημερα ετσι θα εχει πηξει η κολλα και βιδωνοντας το καρτερ αφου ειναι ελλαστικο θα καλυψει καθε κενο.
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Ναι φιλε μου και αυτο σωστο ειναι ! Θα πρεπει ομως να μην περισσεψουν κομματια απο την μεσα μερια και μπουν στην λειτουργεια της μηχανης .Αυτο που σας λεω ειναι ασφαλες και γινεται αμεσως! Τωρα οτι σας βολευει ,καντε το....
Chris Calmato 40 Trainer

Σμφωνω απολυτα μια καλη φλατζα θα ειναι οτι πρεπει!
v_tolias

Δημοσίευση από v_tolias »

ankon έγραψε: Ενα λεπτο παιδια γιατι νομιζω οτι μιλαμε για αλλες φλαντζες τωρα .Εγω καταλαβα για αλλη φλαντζα .

Λογικό!! Και εγώ στην αρχή για άλλη κατάλαβα..._Β_Ο
Chris Calmato 40 Trainer

Xaxaxa Παιδες οντως στην αρχη μιλουσαμε για την φλατζα του κυλινδρου με τον στροφαλοθαλαμο και μετα ο δημητρης ρωτησε εαν μπορουμε να βαλουμε φλατζα στα καρτερ.Τα καρτερ του ειναι ανοιγομενα!
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Οπως ελεγε και ο Θανασης .....καλο πραμααα η συνενοηση !!!! Τουλαχιστον τα καταφεραμε ..αντε να δουμε τωρα τι θα κανετε με την μηχανη.
dimis

Δημοσίευση από dimis »

Λοιπον η μηχανη δέθηκε με φλατζοκολλα και ολα μπηκαν στην θεση τους.μενη μονο η δοκιμη.

Μια αλλη ερωτηση σχετικα με το καρμπυρατερ η μεμβρανη που υπαρχει στην μερια που ειναι και η βιδα του ρελαντι μεσα εχει και μια σαν φλατζα.Κατω τι παει πρωτο η μεμβρανη-φλατζα-καπακι ή φλατζα-μεμβρανη-καπακι?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μηχανολογικά - Εργαλεία - Καύσιμα”