Στις 18/06/2011 χάθηκε κατά την διάρκεια ενός Air Show, ο Μάρεκ Σούφα, φίλος, αερομοντελιστής και ικανοτατος πιλότος ακροβατικών της Πολωνίας. Ο Μάρεκ ήταν ένας άνθρωπος δωσμένος - στην κυριολεξία- σε ότι αφορούσε την προώθηση της αεροπορίας στην χώρα του. Η αστείρευτη πηγή γέλιου, η γνώση του -που την μετέδιδε πάντα αφιλοκερδώς- και η ατέλειωτη αγάπη του στα αεροπλάνα θα μας μείνει πάντα σαν ένα παράδειγμα προς μίμηση... Σαν χτές θυμάμαι το 2008 τον Μάρεκ με το Super Skybolt να κάνει άψογα ακροβατικά στους Διεθνείς αγώνες FAI F4C στο Wlochlavec......Οι δε πτήσεις του με το CompArf Spitfire στούς αγώνες ήταν επίσης κάτι το συγκλονιστικό. Η αεροπορική οικογένεια της Πολωνίας έχασε έναν φίλο και έναν πολύ καλό σύμμαχο στην προώθηση του αεροπορικού ιδεώδους.
Ώρα καλή Μάρεκ, καλό ταξίδι φίλε, θα σε θυμόμαστε πάντα.....
http://www.dailymotion.com/video/xjef4k_air-crash-in-poland-18-06-2011_news
Τραγικός χαμός ενός άξιου Μοντελιστή - Αεροπόρου - φίλου
Τραγικός χαμός ενός άξιου Μοντελιστή - Αεροπόρου - φίλου
- Συνημμένα
-
- marek 3.jpg (38.95 KiB) Προβλήθηκε 515 φορές
-
- marek 2.jpg (38.57 KiB) Προβλήθηκε 515 φορές
-
- Marek 1.jpg (43.79 KiB) Προβλήθηκε 515 φορές
Απάντηση: Τραγικός χαμός ενός άξιου Μοντελιστή - Αεροπόρου - φίλου
...θερμά συλληπητήρια για τον άδικο χαμό του φίλου σου Τρύφωνα...είμαι σίγουρος ότι η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή μέσα στις καρδιές όλων όσων τον γνώρισαν όπως εσύ, το δε έργο του θα το συνεχίσουν άξιοι φίλοι μοντελιστές κ' αεροπόροι...καλό του ταξίδι εκεί που πετούν οι Άγγελοι...!
η ταν, η, τα πετάν...
- Dell Gatto Grande
είχα μείνει στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε...τα συλλυπητήρια μου Τρύφωνα
Τα συλλυπητηρια μου. :(
Ειδα τι συνεβη στο βιντεο... :(
Ειδα τι συνεβη στο βιντεο... :(
Ενας φιλος απο Βολο ειχε πεταξει με τον Μαρεκ, μαεστρο πιλοτο! Τα θερμα μου συλλυπητηρια. :(