Parkzone EXTRA 300

Απάντηση
Apostolis

Parkzone EXTRA 300

Δημοσίευση από Apostolis »

Καλησπερα μετα απο ενα εκπαιδευτικο πηρα την μεγαλη αποφαση και πηρα το συγκεκριμενο αεροπλανο.
Το εχω συναρμολογησει,ολα δουλευουν κανονικα αλλα δεν εχω αποφασισει να το πεταξω ακομα γιατι ως αρχαριος δεν μπορω να καταλαβω πως πρεπει να ρυθμισω τα D/R και τα EXPO.
Μπορει να βοηθησει καποιος;Εχω την FUTABA 7CH 2.4
Ευχαριστω εκ των προτερων
nasa

Απάντηση: Parkzone EXTRA 300

Δημοσίευση από nasa »

...καλησπέρα Απόστολε και καλώς ήρθες στο φόρουμ του 'petame.gr'...τώρα όσον αφορά το θέμα που σε απασχολεί θα σε βόλευε να περάσεις απο την αλάνα του Μαραθώνα όπου θα μαζευτούν πολλοί φίλοι από νωρίς το απόγευμα Π/Σ/Κ...?...σίγουρα θα λύσεις πολλές από τις απορίες σου και θα πετάξεις με την βοήθεια έμπειρων φίλων το καινούργιο σου απόκτημα...

Φιλικά

Νίκος
η ταν, η, τα πετάν...
borlex

Δημοσίευση από borlex »

Απόστολε αυτή είναι η καλύτερη λύση. Από το να ψάχνεσαι θεωρητικά στο διαδίκτυο πήγαινε δίπλα σε έμπειρους αερομοντελιστές που θα λύσουν άμεσα τις όποιες απορίες
gxaid

Δημοσίευση από gxaid »

Λίγα tips για το αεροπλάνο πέρα από τα D/R και τα Expo:

1/ Πρώτες πτήσεις αυστηρά με μικρές κινήσεις
2/ Throttle γενικά πάνω από το μισό
3/ Προσγείωση απαραιτήτως με λίγο ισχύ, όχι deadstick
4/ Κάνει ωραίο glide αλλά όταν φτάσει στα όρια του δεν το δείχνει, στολάρει απότομα και χωρίς προειδοποιήσεις
5/ Δεν είναι 3D machine
6/ Τα πα*****άκια μετά απο λίγες πτήσεις θα σου σπάσουν τα νεύρα με τη φασαρία τους :D

Γενικά πολύ καλό σκάφος.
Enjoy!
kostas aero

Δημοσίευση από kostas aero »

Θα συμφωνησω απολυτα με τον προλαλησαντα!!εχω και γω το εξτρακι και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.πεταει πολυ ωραια. του εχω προπελιτσα 12 /6 apc καποια καλυτερη ιδεα εκτος απο την μαμα προπελα.για ποιο slow fun fly δηλαδη..ξερω ακροβατικο ειναι αλλα εχω δει μερικους να το χοβεριαζουν...να κανουν χαριερς κτλ.εκτος απο προπελα βεβαια μπορει να εχουν κανει και αλλες μοντες ειναι να ειναι πολυ καλοι πιλοτοι...θα ηθελα σας παρακαλω τις αποψεις σας για το αεροπλανακι..
ευχαριστω
κωστας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αεροπλάνα/RC Airplanes”