Πως Παμε...στην αλάνα του Μαραθώνα

Απάντηση
xorxe

Πως Παμε...στην αλάνα του Μαραθώνα

Δημοσίευση από xorxe »

Παιδια καλησπερα.^%^
Πως παμε στο μαραθωνα βρε παλικαρια;:-\
nasa

Απάντηση: Πως Παμε...

Δημοσίευση από nasa »

xorxe έγραψε: Παιδια καλησπερα.^%^
Πως παμε στο μαραθωνα βρε παλικαρια;:-\

...ερχόμενος απο Αθήνα...από την Λεωφόρο Μαραθώνος ακριβώς μετά το SMarket Γαλαξίας στρίβεις δεξιά στο φανάρι προς Σχοινιά....100m πιο κάτω στο πρώτο φανάρι πάλι δεξιά (ώστε να βγείς πίσω απο το σούπερ μάρκετ Γαλαξίας)...κ' λίγο πιο κάτω στα ~70m στα αριστερά είναι το μεγάλο parking-αλάνα 'Marathon Valley'...άντε το Π/Σ/Κ θα γίνεται 'οργασμός' πτήσεων...σε περιμένουμε...!
η ταν, η, τα πετάν...
xorxe

Δημοσίευση από xorxe »

Να εισαι καλα...+(*)
Θα Περασω την κυριακη.
Lemon

Δημοσίευση από Lemon »

ερχόμενος απο Λαμία... που στρίβουμε?
nasa

Δημοσίευση από nasa »

Lemon έγραψε: ερχόμενος απο Λαμία... που στρίβουμε?

Από Εθνική Οδό πρός Αθήνα μετά τα διόδια Καπανδριτίου...έξοδος Αγ. Στεφάνου...φουρκέτα 180 δεξιά...ευθεία προς Άνοιξη...Δροσιά...όπως πάει ο δρόμος...μέχρι να δούμε στο ύψος της Εκάλης στο φανάρι στο αριστερό μας χέρι την ταμπέλα 'Διόνυσος - Νέα Μάκρη..."...στρίβουμε αριστερά...όλο ευθεία...μπαίνουμε στο βουνό του Διονύσου....στροφές...στροφές...στροφές...περνάμε την θέση Αγ. Πέτρος όπου αρχίζει η κατάβαση προς Νέα Μάκρη...ευχάριστη διαδρομή...πανοραμική θέα...
...κατεβαίνοντας την Λεωφόρο Διονύσου...στην διασταύρωση με την Λεωφόρο Μαραθώνος κάνουμε αριστερά προς Μαραθώνα...όλο ευθεία (~5-6χλμ)...και μετά βλ. προηγούμενες οδηγίες (#2)...

...εκτός εάν έρθεις μέσω Αγ. Στεφάνου-Λίμνης Μαραθώνα-Καλέτζι-Μαραθώνας αλλά οι πινακίδες για να στρίψεις απο τον Αγ. Στέφανο προς την Λίμνη Μαραθώνα είναι από 'δύσκολες' έως ανύπαρκτες...!
η ταν, η, τα πετάν...
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

nasa έγραψε: Από Εθνική Οδό πρός Αθήνα μετά τα διόδια Καπανδριτίου...έξοδος Αγ. Στεφάνου...φουρκέτα 180 δεξιά...ευθεία προς Άνοιξη...Δροσιά...όπως πάει ο δρόμος...μέχρι να δούμε στο ύψος της Εκάλης στο φανάρι στο αριστερό μας χέρι την ταμπέλα 'Διόνυσος - Νέα Μάκρη..."...στρίβουμε αριστερά...όλο ευθεία...μπαίνουμε στο βουνό του Διονύσου....στροφές...στροφές...στροφές...περνάμε την θέση Αγ. Πέτρος όπου αρχίζει η κατάβαση προς Νέα Μάκρη...ευχάριστη διαδρομή...πανοραμική θέα...
...κατεβαίνοντας την Λεωφόρο Διονύσου...στην διασταύρωση με την Λεωφόρο Μαραθώνος κάνουμε αριστερά προς Μαραθώνα...όλο ευθεία (~5-6χλμ)...και μετά βλ. προηγούμενες οδηγίες (#2)...

...εκτός εάν έρθεις μέσω Αγ. Στεφάνου-Λίμνης Μαραθώνα-Καλέτζι-Μαραθώνας αλλά οι πινακίδες για να στρίψεις απο τον Αγ. Στέφανο προς την Λίμνη Μαραθώνα είναι από 'δύσκολες' έως ανύπαρκτες...!

Τον πεθανες τον ανθρωπο ρε Νικο!!! Κυκλους τον βαζεις να κάνει!!!!
Φιλε μου καλέ, στην έξοδο Καπανδριτίου βγαίνεις (πριν τα διόδια), πάς για Καπανδρίτι και λίγο πριν μπεις στο χωριο στριβεις δεξιά. Εχει ταμπέλες Βαρναβα-Γραμματικο-Μαραθώνα. Ενας δρομος ειναι και σε βγάζει μεσα στο χωριο του Μαραθώνα. Ολο ευθεια στον κεντρικό του Μαραθώνα (δεν στριβεις καθόλου) και πέφτεις στο φαναρι της Σουλίου. Περνας καθετα την Σουλίου και στα 50 μετρα αριστερά σου ειναι η αλανα
nasa

Δημοσίευση από nasa »

Mogolos έγραψε: Τον πεθανες τον ανθρωπο ρε Νικο!!! Κυκλους τον βαζεις να κάνει!!!!
Φιλε μου καλέ, στην έξοδο Καπανδριτίου βγαίνεις (πριν τα διόδια), πάς για Καπανδρίτι και λίγο πριν μπεις στο χωριο στριβεις δεξιά. Εχει ταμπέλες Βαρναβα-Γραμματικο-Μαραθώνα. Ενας δρομος ειναι και σε βγάζει μεσα στο χωριο του Μαραθώνα. Ολο ευθεια στον κεντρικό του Μαραθώνα (δεν στριβεις καθόλου) και πέφτεις στο φαναρι της Σουλίου. Περνας καθετα την Σουλίου και στα 50 μετρα αριστερά σου ειναι η αλανα

...δίκιο έχεις Γιάννη...απλά δεν πήγε ο νούς μου σ'αυτή την διαδρομή...ούτως η άλλως δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ οπότε κ' δεν την γνωρίζω απο πρώτο χέρι...ζητώ συγγνώμη από τον φίλο Lemon....!
η ταν, η, τα πετάν...
melenestelio

Απάντηση: Πως Παμε...στην αλάνα του Μαρθώνα

Δημοσίευση από melenestelio »

καποτε ρωτησα για WC....ενας τυπος σαν τον NASA ....αρχισε να μου λεει πως θα παω.............αποτελεσμα..............τα εκανα επανω μου........
nasa

Δημοσίευση από nasa »

melenestelio έγραψε: καποτε ρωτησα για WC....ενας τυπος σαν τον NASA ....αρχισε να μου λεει πως θα παω.............αποτελεσμα..............τα εκανα επανω μου........

...καλά να πάθεις...αντί να ρωτάς θάπρεπε να ακολουθήσεις τις μύγες...:D

PS:παρακαλώ ο συντονιστής της κατηγορίας να σβήσει τα δύο τελευταία μηνύματα γιατί ξεφύγαμε...
η ταν, η, τα πετάν...
Lemon

Δημοσίευση από Lemon »

Ολα καλά παιδιά,ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,ελπίζω να τα πουμε απο κοντά στο περίφημο valley...+(*)
HeliWizard

Απάντηση: Πως Παμε...στην αλάνα του Μαραθώνα

Δημοσίευση από HeliWizard »

Παιδια την κυριακη θα εισαστε Μαραθωνα ??? Θα ειμαι Αθηνα και λεω να ερθω να σας βρω !!!! :>>>
nasa

Δημοσίευση από nasa »

...όλοι θα είναι την Κυριακή στον Μαραθώνα απο τις 11:00 κ' μέχρι να πέσει το σκοτάδι ... (αφού ψηφίσουν πρώτα)...:D
η ταν, η, τα πετάν...
HeliWizard

Αν ακολουθησω τις οδηγιες που δινετε πιο πανω εσυ (nasa) και ο Mogolos , φανταζομαι οτι θα βρω την αλανα ευκολα !!!!! Εγω θα ερθω απο το ρευμα Αθηνα --> Λαμια !
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Μπορείς να μπεις στην διασταύρωση του Αγ Στεφάνου και να βάλεις πορεία για φράγμα του Μαραθώνα Μόλις κατεβείς το βουνό πέφτεις πάνω στην αλάνα
HeliWizard

Ευχαριστω παιδια !!!! Θα το βρω , δεν υπαρχει περιπτωση να χασω την ευκαιρια να σας γνωρισω απο κοντα ..... Μετα , αν ολα πανε καλα θα ξαναερθω Αθηνα απο Σεπτεβρη Οκτωβρη , καπου εκει μεσα . Οποτε τωρα ειναι ευκαιρια !!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πεδία Πτήσεων - Μοντελοδρόμια/flight fields”