abadon έγραψε: ↑Μόλις γύρισα από μια βόλτα σε ένα μαγαζί που έχει ηλεκτρονικό εξοπλισμό και κάποια πράγματα για μοντελισμό, πήγα για καμιά φτηνή τηλ/ση για να μπορώ να παίξω στο εξομοιωτή αλλά τζίφος.
Σωκράτη, μάλλον παρεξήγησες αυτά που λέω.
Δεν έχω κάτι να χωρίσω με κανέναν εδώ μέσα και πόσο μάλλον από αυτούς που γνωρίζουν το άθλημα άρα μπορούν να μου δώσουν πολύτιμη γνώση και πληροφορίες. Όταν ήταν ακόμα στην αρχή όλη αυτή η κουβέντα έγραψα τα εξής: «Κάτι που παρέλειψα να κάνω είναι να πω από ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Mogolo στον asterixx25 στον nasa και σε όλους τους υπόλοιπους που θα μου προσφέρουν τις συμβουλές τους και τις γνώσεις τους.»
Δεν επιτέθηκα λοιπών στον Γιάννη, δεν έχω λόγο έξαλλου, χάριν του διαλόγου όμως έκανα για λίγο τον συνήγορο του διαβόλου, και από ότι είδα το κατάλαβε αυτό ο Γιάννης μιας και έσπευσε να μου δώσει το τηλέφωνο του το παιδί για να μιλήσουμε για να μου ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ όπως ακριβώς μου είπες. Εμένα αν μου την έλεγε κάποιος δεν θα τον έλεγα πάρε με τηλέφωνο να σε βοηθήσω, φαντάζομαι το ίδιο θα έκανε και ο Γιάννης. Θέλω να καταλήξω λοιπόν πως κατάλαβε ο Γιάννης με ποιο σκεπτικό μιλούσα και κυριολεκτικά έσπευσε να με βοηθήσει και τον ευχαριστώ παρά πολύ για αυτό (ίσως σε καλέσω κάποια στιγμή Γιάννη).
Η αλήθεια είναι πως ο καθένας από εμάς έχει την δική του οπτική γωνία για το κάθε θέμα, για παράδειγμα εγώ θεωρώ πως αν δε πάθεις δε μαθαίνεις, χωρίς αυτό βέβαια να αναιρεί το γεγονός ότι εάν έχεις άτομα που γνωρίζουν και μπορούν να σε βοηθήσουν τα πράγματα θα είναι πολύ καλλίτερα. Δυστυχώς είμαι σε μια ξένη χώρα που ακόμα δεν έχω μάθει τη γλώσσα τους, άρα είναι δύσκολο να μπορώ να μάθω από κάποιον εδώ, μιας και δεν θα καταλαβαίνω τι μου λέει!!!!!
Υ.Γ: «Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, πάντως είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα……» (Με την καλή έννοια!!!)
Καλο θα ηταν φιλε μου πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση να μου κανεις ενα τηλ. Σιγουρα θα αποφυγεις πολλα δυσαρεστα για σενα πραγματα. Πριν καιρο εκανα κι εγω ενα τηλ σ ενα φιλο απο εδω και σημερα τον ευχαριστω πολυ.