Κουκουλοφόροι αστυνομικοί
Απάντηση: Κουκουλοφόροι αστυνομικοί
Αίσχος αν δεν τα ζούσα από κοντά δεν θα τα πίστευα αυτά τα έκτροπα
Δυστυχώς απ'ότι φαίνεται μετά τα χθεσινά θα τα ξαναζήσουμε όλα αυτά.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τους περισσότερους στις διαπιστώσεις για το περιβάλλον που ζούμε και την υποτιθέμενη δημοκρατία και εγώ δεν θα το πίστευα αν δεν το έβλεπα. Και ήμουν και είμαι λάβρος κατά αυτών που κάθε φορά κατέστρεφαν ότι έβρισκαν μπροστά τους, την περιουσία των συμπολιτών μας που με κόπο απέκτησαν.
Εχασα όμως την εκτίμηση μου στην Αστυνομία και την χρησιμότητά της υπό την παρούσα κατάσταση. Πριν χαιρόμουν που έβλεπα αυτές τις κινητές μονάδες γιατί πίστευα πως θα μειώσουν την εγκληματικότητα και τα πέντε παιδιά μου θα κυκλοφορούν πιο αφαλή.
Ασφαλή; τώρα κινδυνεύουν να τους ανοίξει το κεφάλι κάποιος ανεγκέφαλος κρυμμένος κάτω από στολή επειδή θα πάρει εντολή. Εστω και αν δεν είναι όλοι ίδιοι ή οι περισσότεροι δεν είναι ίδιοι όπως πιστεύω, γιατί κάποιοι που βλέπουμε στα video είναι εγληματικά στοιχεία, σημαίνει πως αν πάρουν εντολή θα ανοίξουν το κεφάλι μου και των παιδιών μου;
Το θέμα είναι για πόσο θα ανεχόμαστε αυτούς που μας εξαπάτησαν ασυστόλως και απλά θα παρατηρούμε κάποιους να τρώνε ξύλο για εμάς Συνελλήνες;
Χρειαζόμαστε νέους Ελληνες να αναλάβουν τα ηνία της χώρας, μακριά από όλους όσους είναι χωμένοι σε αυτό το σάπιο σύστημα. Ανθρώπους που θα αντιπροσωπεύουν κάθε ιδεολογία αλλά μέσα από νέα αδιάφθορα πολιτικά μορφώματα με νέες ιδέες και πρακτικές που η προτεραιότητά τους θα είναι η χώρα, δηλαδή εμείς γιατί χωρίς Ελληνες η Ελλάδα δεν υπάρχει είναι κάτι άλλο.
Ανθρωποι που θα εμπιστευόμαστε και θα δώσουν νέα πνοή σε εμάς αλλά περισσότερο στα παιδιά μας.
Αναρωτιέμαι αν θα πρέπει πρώτα να καταστραφούμε για να εμφανιστεί το καινούργιο, νομίζω πως δεν χρειάζεται αν και γενικά οι εποχές είναι επικίνδυνες.
και για να συνεισφέρω στο υλικό, ένα λίγο παλαιότερο βίντεο(1-2 χρόνια), νομίζω στα Χανιά, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ποιοί είναι κουκουλοφόροι και συνεπώς συνεργάζονται με τους κουκουλοφόρους και τους καθοδηγούν πιθανώς.
Δεν είναι μόνο Αθήνα/Θεσσαλονίκη τα κυκλώματα.
http://www.youtube.com/watch?v=AsOBtTNJ-aA
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τους περισσότερους στις διαπιστώσεις για το περιβάλλον που ζούμε και την υποτιθέμενη δημοκρατία και εγώ δεν θα το πίστευα αν δεν το έβλεπα. Και ήμουν και είμαι λάβρος κατά αυτών που κάθε φορά κατέστρεφαν ότι έβρισκαν μπροστά τους, την περιουσία των συμπολιτών μας που με κόπο απέκτησαν.
Εχασα όμως την εκτίμηση μου στην Αστυνομία και την χρησιμότητά της υπό την παρούσα κατάσταση. Πριν χαιρόμουν που έβλεπα αυτές τις κινητές μονάδες γιατί πίστευα πως θα μειώσουν την εγκληματικότητα και τα πέντε παιδιά μου θα κυκλοφορούν πιο αφαλή.
Ασφαλή; τώρα κινδυνεύουν να τους ανοίξει το κεφάλι κάποιος ανεγκέφαλος κρυμμένος κάτω από στολή επειδή θα πάρει εντολή. Εστω και αν δεν είναι όλοι ίδιοι ή οι περισσότεροι δεν είναι ίδιοι όπως πιστεύω, γιατί κάποιοι που βλέπουμε στα video είναι εγληματικά στοιχεία, σημαίνει πως αν πάρουν εντολή θα ανοίξουν το κεφάλι μου και των παιδιών μου;
Το θέμα είναι για πόσο θα ανεχόμαστε αυτούς που μας εξαπάτησαν ασυστόλως και απλά θα παρατηρούμε κάποιους να τρώνε ξύλο για εμάς Συνελλήνες;
Χρειαζόμαστε νέους Ελληνες να αναλάβουν τα ηνία της χώρας, μακριά από όλους όσους είναι χωμένοι σε αυτό το σάπιο σύστημα. Ανθρώπους που θα αντιπροσωπεύουν κάθε ιδεολογία αλλά μέσα από νέα αδιάφθορα πολιτικά μορφώματα με νέες ιδέες και πρακτικές που η προτεραιότητά τους θα είναι η χώρα, δηλαδή εμείς γιατί χωρίς Ελληνες η Ελλάδα δεν υπάρχει είναι κάτι άλλο.
Ανθρωποι που θα εμπιστευόμαστε και θα δώσουν νέα πνοή σε εμάς αλλά περισσότερο στα παιδιά μας.
Αναρωτιέμαι αν θα πρέπει πρώτα να καταστραφούμε για να εμφανιστεί το καινούργιο, νομίζω πως δεν χρειάζεται αν και γενικά οι εποχές είναι επικίνδυνες.
και για να συνεισφέρω στο υλικό, ένα λίγο παλαιότερο βίντεο(1-2 χρόνια), νομίζω στα Χανιά, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ποιοί είναι κουκουλοφόροι και συνεπώς συνεργάζονται με τους κουκουλοφόρους και τους καθοδηγούν πιθανώς.
Δεν είναι μόνο Αθήνα/Θεσσαλονίκη τα κυκλώματα.
http://www.youtube.com/watch?v=AsOBtTNJ-aA
Ισλάμια αδερφές είναι ρε γίδια, δυσανεκτικοί ρατσιστές, παλιοεθνικιστές! Την άλλη φορά που θα τους δείτε δώστε τους αυτό που ζητάνε και θα γίνετε φίλοι. Το σύνθημα είναι αγάπη. :-*
-
σεμνάααα!!!
Γειά, σε μια προσπάθεια να είμαι λακωνικός παραπύκνωσα το νόημα και έγινα λίγο μπρούτος. Η συμπεριφορά του αντρός: ο άντρας δέιχνει, ζητάει, προβάλει, εκδηλώνει. Ο άντρας δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα φερετζέ για να αποφύγει τις ευθύνες του, η ένέργεια πίσω από τις κουρτίνες είναι ο γυναικείος 'τρόπος' και όχι απαραίτητα κοινη συναινέσει. Λοιπόν, αν η κοινωνική πίεση αναγκάζει κάποιες γυνάικες, αυτούς τι τους αναγκάζει? Ο φόβος μήν αναγνωριστούν? η εμπειρία λέει ότι όχι. Και σ αυτο το video δυστυχώς το χέρι του οπερατέρ τρέμει, αδύνατον να αναγνωρίσεις, γιατί μπορεί να είναι και ο γείτονάς σου. Τελικά γιατί ο φερετζές? απλά γιατι γουστάρουν, είναι το look αυτό, καθρεφτίζονται στις γύρω βιτρίνες και φτιάχνονται, τι trendy που είμαι και τα σχετικά. Οι δύο στο 1:40 κύτα πώς ποζάρουν...μόνο που τα μπράτσα τους δε φουσκώνουν έτσι σε στάση μποντιμπιλντεράδικη, στο 2:40 βλέπεις και ίχνη τής βαθύτερης παρόρμησής τους, που πονάνε. Επίσης παντού στο video βλέπεις το χορό τους αγκαλιά με τήν αστυνομία, πώς κυτιόνται, πώς παραλληλίζουν τις γραμμές τους, πώς αλλάζουν ποδι, σαν το χορό των μελλισών. Τι λένε? είμαστε και εμείς απ αυτούς ή θα θέλαμε... τι ζητάει αυτός που πάει και κολοτρίβεται με την αστυνομία, αυτο που έχει η αστυνομία και αυτός δεν έχει και δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσει ούτε για μια νύχτα...respect...το όποιο. Αυτό που τους έχει λείψει λοιπόν είναι η αγάπη στη ζωή τους...θύματα της κοινωνικής αποξένωσης και τα σχετικά.
αυτα υπαρχουν και θα υπαρχουν για παντα οσο τα επιτρεπουμε.
- Dell Gatto Grande
Δε μπορούσα να βρω καλύτερο μέρος να ευχηθώ σε όλους καλό βόλι από αυτό το post που ξεκίνησα πριν μερικούς μήνες.
Για τους αναποφάσιστους , η συμβουλή μου προς αυτούς,
είναι μακριά από πασοκ, ΝΔ, ΚΚΕ και χρήση αυγή
..περαστικά μας ρε γάτοι.
.
.
- Συνημμένα
-
- And_not_a_single_fuck_Was_given_that_day_RE_Picture_Challenge_5-s364x344-162306-580.jpg (67.88 KiB) Προβλήθηκε 60 φορές
Dell Gatto Grande έγραψε: ↑Δε μπορούσα να βρω καλύτερο μέρος να ευχηθώ σε όλους καλό βόλι από αυτό το post που ξεκίνησα πριν μερικούς μήνες.
.
Δεν φαινεται καθολου οτι ψηφιζεις Συνασπισμο.
-
λόγω της ημέρας..............
Πάμε όλοι μαζί 1-2-3...........
http://www.youtube.com/watch?v=XP0hYUdz9ks&feature=related
Πάμε όλοι μαζί 1-2-3...........
http://www.youtube.com/watch?v=XP0hYUdz9ks&feature=related
-
Αντωνη ΣΩΣΤΟΣ ......................
Στις εκλογες αυτες δεν κρινονται οι Πολιτικοι κρινονται οι ελληνες πολιτες> Μας κυβερνουνε αυτοι που μας αξιζουνε>Απο Δευτερα δεν εχει με ξεγελασαν , την πατησα τους πιστεψα..δικαιολογιες τελος.Γιατι αυτοι που επι 2 χρονια λεγανε να μου κοπουνε τα χερια αν τους ξαναψηφισω σημερα ηταν με τα ψηφοδελτια στο χερι.με πολιτικη αποψη του κωλου '' ξερω οτι θα μας σκισουνε αλλα αν δεν ψηφισω θα βγουνε οι αλλοι''
Το αθανατο ελληνικο κοπλεξ
Περαστικα μας.
Το αθανατο ελληνικο κοπλεξ
Περαστικα μας.
εμενα σημερα τι μου ειπανε?δεν μπορω να μην τους ψηφισω(το ενα απο τα δυο μεγαλα κομ.)αυτοι καποτε μου δωσανε δουλεια,ψωμι δεν μου το επιτρεπει η συνειδηση μου!Ro:o/H-:R`M`.τα νευρα μου,τα χαπια μου και ενα ταξι να φυγω!Ru@%.
μανος έγραψε: ↑,,,,,,,,,,,,,,`M`.τα νευρα μου,τα χαπια μου και ενα ταξι να φυγω!Ru@%.
ουτε λεφτα για τα χι δεν υπαρχουν :D
Οι "ευρωπαιοι φιλοι" μας παρεμβαινουν ανοιχτα κανωντας τα παντα για να κερδισουν τα δικα τους παιδια.
Μαυρο στους Μαυρογιαλουρους.
Μαυρο στους Μαυρογιαλουρους.
deleted .....