Win 7 Ultimate & Phoenix simulator

Απάντηση
John Bardopoulos

Win 7 Ultimate & Phoenix simulator

Δημοσίευση από John Bardopoulos »

Γεια έχω να γράψω εδώ και πολύ καιρό∙ η αιτία που γράφω τώρα είναι λίγο πολύπλοκη. Aφορά τον PhoenixRc από την έκδοση 2.5 έως το τελευταίο update. Eδώ να πω ότι έχω το ίδιο πρόγραμμα σε Win XP Pro SP3 32 bit, στα XP δεν έχω κανένα πρόβλημα. Tο πρόβλημα όμως βγαίνει στα Windows 7 Uldimate 64 Bit με 8 μνήμη ram. Εδώ να συμπληρώσω ότι και στα δυο αυτά συστήματα - ότι έχω σε αεροπλάνα εξομοιωτές κλπ - και στα δυο λειτουργικά είναι σε ξεχωριστό προφίλ. 'Ωστε να μην τα μπερδεύω και να μην βρίσκονται όλη την ώρα μέσα στην επιφάνεια που εργάζομαι. Όπως είπα στα Win XP Pro SP3 32 bit, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και στα δυο λειτουργικά έχω την ίδια έκδοση firewall. Δουλεύω την Futaba 7c στα XP χωρις κανένα πρόβλημα, στα 7 δεν μπορώ με τίποτα να ρυθμίσω την τηλεκατεύθυνση μια και μοναδική ρύθμιση που κατάφερα ήταν με το γκάζι να είναι ανάποδα, όλα τα αλλά ήταν εντάξει. Στα XP έχω κανονικά τα προφίλ της Futaba, στα 7 δεν έχω τα προφίλ (profile του Phoenix), και δεν μπορώ ούτε να τα αντιγράψω, από το ένα και μοναδικό προφίλ που είναι της futaba 8, αν πάω να κάνω reverce το γκάζι (throtle) τότε σταματάει ο Rhoenix και δεν λειτουργεί σας παραθέτω τις εικόνες… Οποίος γνωρίζει τίποτα ή έχει συμβουλές καλοδεχούμενες ευχαριστώ….
Συνημμένα
PhoenixRc_cap_04.jpg
PhoenixRc_cap_04.jpg (57.07 KiB) Προβλήθηκε 21 φορές
PhoenixRc_cap_03.jpg
PhoenixRc_cap_03.jpg (43.44 KiB) Προβλήθηκε 21 φορές
PhoenixRc_cap_02.jpg
PhoenixRc_cap_02.jpg (61.97 KiB) Προβλήθηκε 21 φορές
PhoenixRc_cap_01.jpg
PhoenixRc_cap_01.jpg (51.92 KiB) Προβλήθηκε 21 φορές
Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Win 7 Ultimate & Phoenix simulator

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

......δοκίμασες φαντάζομαι να το τρέξεις με συμβατότητα για xp
Παρομοια προβληματα είχα με το aerofly ενος φίλου και λύθηκαν με την απενεργοποιηση του uac
John Bardopoulos

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ......δοκίμασες φαντάζομαι να το τρέξεις με συμβατότητα για xp
Παρομοια προβληματα είχα με το aerofly ενος φίλου και λύθηκαν με την απενεργοποιηση του uac

το εχω κανει δεν τρεχει σωστα ουτε με admin το προφιλ ειναι admin
Ροδόλφος Μπάκας

Δημοσίευση από Ροδόλφος Μπάκας »

Γιάννη άσε το PC και άντε να πετάξεις κανονικά και βάλε video να το ευχαριστηθούμε και εμείς γιατί έτσι το ευχαριστιέσαι μόνος σου.
John Bardopoulos

Ροδόλφος Μπάκας έγραψε: Γιάννη άσε το PC και άντε να πετάξεις κανονικά και βάλε video να το ευχαριστηθούμε και εμείς γιατί έτσι το ευχαριστιέσαι μόνος σου.

Ροδόλφε, να ευχαριστηθώ και, λίγο, μια καταπληκτική κάρτα οθόνης, γιατί στο φορητό κάνει κάποια ανεπαίσθητα "σπασίματα" στην ροή της κινήσης, δεν είναι σημαντικό "σπάσιμο" αλλά ένα μάτι που ξέρει από πτήσεις το καταλαβαίνει αμέσως, ούτε επηρεάζει τις κινήσεις από την τ/κ. και θέλω να δω μια πολύ ομαλή πτήση, και είναι άλλη αίσθηση να "βάζεις" και καμπόσα boforια και να κανείς cross wind landing _Β_Ο. KΑι από ότι καταλαβαίνω μάλλον θα επιλέξω να το κάνω dual boot system γιατί έχω και ένα άλλο 16-bit που το θέλω οπωσδήποτε...
Πως έτσι "άβγαλτοι" θα βγούμε στους ουρανούς!!! :>)
John Bardopoulos

Έχω .... Phoenix βρέθηκε λύση με βοήθεια από άλλο φιλικό site ένας φίλος με βοήθησε να καταλάβω που ήταν το πρόβλημα όπου πολύ απλά κατέβασα το "Any version to 3.0 update" από το επίσημο σίτε και δεν έχω πια κανένα πρόβλημα Όλα λειτουργούν Οκ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τηλεκατεύθυνση - Πομπός - Δέκτης - Servo - accessories & Flight Simulators”