Easy Glider - Μοτοανεμόπτερο
Απάντηση: Easy Glider - Μοτοανεμόπτερο
Αντώνη όπως πάντα, πανέμορφο!!!!
Τα δίνει τα βάρη, γιατί αν παρατηρήσετε προτείνει 2 setup!
Τα δίνει τα βάρη, γιατί αν παρατηρήσετε προτείνει 2 setup!
-
........είναι ανόητο να βάλει κάποιος σε ανεμόπτερο τοσο βαρύ setup για να χρειαστεί να προσθέσει στην ουρά τόσο βάρος
Τί νομίζει ο Γερμανός οτι είναι το ανεμόπτερο .........leopard ...xa!xa!xa!
Τί νομίζει ο Γερμανός οτι είναι το ανεμόπτερο .........leopard ...xa!xa!xa!
Η Multiplex μου δινει την αισθηση οτι εχει μεινει σε μια αλλη εποχη, τα περισσοτερα μοντελα της ειναι απο αρκετα παλια τοτε που τα μονα διαθεσιμα μοτερ ηταν αυτα με τα καρβουνα. Ισως τα αρχικα Easy Glider να ηταν με καρβουνατο μοτερ. Σε μια τετοια περιπτωση εχει νοημα το βαρος πισω.
ΥΓ Μπορει να κανω λαθος.
ΥΓ Μπορει να κανω λαθος.
οχι Παναγιώτη δεν κανεις λάθος, και μάλιστα το αρχικο μοτερ ητανε καρβουνατο και με μειωτήρα στροφων παρακαλω!!! για αυτο δίνει τις μπιλιες!!!!!
προσοχη το elevator να μην κοληθει στραβα και μετα αναγκαζεσαι να πετάς με up
προσοχη το elevator να μην κοληθει στραβα και μετα αναγκαζεσαι να πετάς με up
-
Βαγγέλη μιλάς για το easyglider electric
Εκείνο το μοντέλο ήταν με καρβουνάτο μοτέρ και διαφορετική βάση Το Pro έχει βάση για τριφασικό ,άλλα αυτοκόλλητα (άλλο περιεχόμενο στην συσκευασία)
Άρα αφού προορίζεται για τριφασικό θα μπορούσαν να παραλείψουν τις μπίλιες διότι αν κάνεις την κατασκευή by the book και εφόσον δεν υπάρχει διευκρίνηση τότε θα χρειαστεί πολύ βάρος μπροστά
Εκείνο το μοντέλο ήταν με καρβουνάτο μοτέρ και διαφορετική βάση Το Pro έχει βάση για τριφασικό ,άλλα αυτοκόλλητα (άλλο περιεχόμενο στην συσκευασία)
Άρα αφού προορίζεται για τριφασικό θα μπορούσαν να παραλείψουν τις μπίλιες διότι αν κάνεις την κατασκευή by the book και εφόσον δεν υπάρχει διευκρίνηση τότε θα χρειαστεί πολύ βάρος μπροστά
Το αναφέρει κανονικά μέσα!!
8. Joining the fuselage shells
The most suitable adhesive for this stage is thick cyano-acrylate, used in conjunction with activator.
Caution: for the tuning version the balance weights 2 x 33 should first be glued in the recesses at the tail, as shown in Fig. 12.
8. Joining the fuselage shells
The most suitable adhesive for this stage is thick cyano-acrylate, used in conjunction with activator.
Caution: for the tuning version the balance weights 2 x 33 should first be glued in the recesses at the tail, as shown in Fig. 12.
Aντώνη θεωρουν αρκετα watt τριφασικό με μειωτήρα moter που αυτο ειναι αρκετά γραμμάρια.
ή χωρίς μοτέρ αλλα στην μυτη μεγαλες νιμη μπαταριες ξερεις τις βαριες
Με λιγα λογια μαρτυρα σχεδιασμο παλαιο απο καλουπι, αλλα οπως θα δειτε σε γερμανικα sites οτι γερμανικο μοντελο ανεμόπτερο πετανε , θα παρατηρησετε δυο πραγματα, πολλα watt στα μοτερ, τετρασελλες μπαταριες τωρα πια βεβαια lippo σε ανεμοπτερα.
Τα σχεδιάζανε βαριά και γρήγορα, για αυτο τον λογο οι μπιλιες, που φυσικα ειναι περιττες.
ή χωρίς μοτέρ αλλα στην μυτη μεγαλες νιμη μπαταριες ξερεις τις βαριες
Με λιγα λογια μαρτυρα σχεδιασμο παλαιο απο καλουπι, αλλα οπως θα δειτε σε γερμανικα sites οτι γερμανικο μοντελο ανεμόπτερο πετανε , θα παρατηρησετε δυο πραγματα, πολλα watt στα μοτερ, τετρασελλες μπαταριες τωρα πια βεβαια lippo σε ανεμοπτερα.
Τα σχεδιάζανε βαριά και γρήγορα, για αυτο τον λογο οι μπιλιες, που φυσικα ειναι περιττες.
-
πετρόπτερα..........
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑πετρόπτερα..........
λοιπον... ετοιμος και εγω επιτελους!
μανος έγραψε: ↑λοιπον... ετοιμος και εγω επιτελους!
για να δω θα καταφερω καμια φωτο...?
- Συνημμένα
-
- DSC04396.jpg (82.55 KiB) Προβλήθηκε 61 φορές
-
- DSC04395.jpg (82.32 KiB) Προβλήθηκε 61 φορές
μανος έγραψε: ↑για να δω θα καταφερω καμια φωτο...?
το gliderακι ζυγιζει τελεια με 1.8 lipo,με 2.2 μου βγαινει ελαφρως μπροστοβαρο(μοτερακι 75gr),διαφορα 40-50gr.
- Συνημμένα
-
- DSC04402.jpg (78.65 KiB) Προβλήθηκε 61 φορές
-
- DSC04399.jpg (77 KiB) Προβλήθηκε 61 φορές
μανος έγραψε: ↑το gliderακι ζυγιζει τελεια με 1.8 lipo,με 2.2 μου βγαινει ελαφρως μπροστοβαρο(μοτερακι 75gr),διαφορα 40-50gr.
και τωρα κατι αποριες που εχω αν μπορειτε να μου λυσετε.τελικα εβγαλα ακρη με την τ/η,ηεξαρα futaba εχει δυνατοτητα για δυο μιξεις.επελεξα η μια μιξη να ειναι spoileron(80%ενα cm περιπου) με λιγο κατω elevator 40%(περιπου 0,5cm).πιστευετε η αναλογια οσον αφορα το elevator ειναι ενταξει?φωτο...
- Συνημμένα
-
- DSC04397.jpg (77.15 KiB) Προβλήθηκε 61 φορές
-
- DSC04398.jpg (78.52 KiB) Προβλήθηκε 61 φορές
και μια δευτερη ερωτηση,μιξαρα επισης και τα ελερον με το ruder βαζοντας 40% στο ruder περιπου μισο εκατοστο,ειναι πολυ πιστευετε?
-
Σαν πρώτη ματιά το spoileron είναι λίγο και το elevator down πολύ αλλά αυτό είναι κάτι που θα το δείς στην πτήση Σε καλό υψος και με αρκετη ενέργεια , λίγη κλίση προς τα κάτω θα βάλεις spoileron Αν το μοντέλο βουτήξει τότε έχεις πολύ down Ρύθμισε το έτσι ωστε να μή πάει ούτε πώ ούτε κάτω
Βλέπω οτι το πηδάλιο aileron κάνει καμπύλη
Βγάλε τις ντίζες και δουλεψε το με το χέρι να μαλακώσει το μέρος που κάνει μεντεσέ σε όλο το μήκος του
Αν σκοπευεις να πετάξεις στο βουνό δώσε μεγαλύτερη κίνηση κατεβάζοντας τις ντίζες στην δευτερη τρύπα απο το τέλος όπως την έχεις στο ruder
Βλέπω οτι το πηδάλιο aileron κάνει καμπύλη
Βγάλε τις ντίζες και δουλεψε το με το χέρι να μαλακώσει το μέρος που κάνει μεντεσέ σε όλο το μήκος του
Αν σκοπευεις να πετάξεις στο βουνό δώσε μεγαλύτερη κίνηση κατεβάζοντας τις ντίζες στην δευτερη τρύπα απο το τέλος όπως την έχεις στο ruder
-
Έίναι σωστό να εκτρέπεις την ουρά όταν κάνει στροφή Νομίζω οτι είναι καλό το ποσοστό μα και πάλι θα το δείς στην πτήση