LotuS έγραψε: ↑blizzard ειναι συναρμολογημενο οπως προτεινει η Multiplex ,κοιτα καλα
καμμια μετατροπη.. απο τα rc groups τις βρηκα...ειχανε καποτε θεσει ενα παρομοιο θεματακι περι στρεβλωσεων και διαφορας μεταξυ Elapor της Multiplex και απλου EPP foam της ST models..το ποιος νικησε τις εντυπωσεις δεν χρειαζεται να το πουμε.. οι εικονες μιλανε απο μονες τους...
οσον αφορα το τι εχει μεσα στο ελαπορ φτερο...... πολλες καρμπον και κεβλαρ ενισχυσεις..θα τολμουσα να πω ισως και τις διπλασιες απο οτι βαζουν οι αλλοι..το αποτελεσμα παντως ειναι εντυπωσιακο..
Τι να σου πω, ουτε απο κοντα δεν εχω δει bllizard. Πάντως το -blaze 'εχω προσπαθήσει πολύ να το κάνω να λυγίσει έστω και ελάχιστα εν πτήσει, οσο για τη δοκιμή που επιδεικνύεις δεν θα την τολμούσα με μέτρο τις γωνίες που έχεις αναπτύξει, τη δύναμη ίσως. Μου κάνει και εντύπωση γιατί απ' ότι λένε το bllizard είναι πιο γρήγορο. Το foam της ST δεν είναι απλο epp π.χ. gws/art-tech, μάλλον είναι του 'είδους' hipodur. Πολύ συνεκτικό αλλά κόλπα με ατμό και βραστά νερά δεν πίανουν, επίσης με βαριά ca, σαν αυτή που συστήνεται στο elapor ψιλολιώνει, όσο για να μήν κολήσει όχι καταστροφή, δοκιμασμένο.