ST Model Blaze

Antoniso

Απάντηση: ST Model Blaze

Δημοσίευση από Antoniso »

LotuS έγραψε: blizzard ειναι συναρμολογημενο οπως προτεινει η Multiplex ,κοιτα καλα Εικόνα
καμμια μετατροπη.. απο τα rc groups τις βρηκα...ειχανε καποτε θεσει ενα παρομοιο θεματακι περι στρεβλωσεων και διαφορας μεταξυ Elapor της Multiplex και απλου EPP foam της ST models..το ποιος νικησε τις εντυπωσεις δεν χρειαζεται να το πουμε.. οι εικονες μιλανε απο μονες τους...

οσον αφορα το τι εχει μεσα στο ελαπορ φτερο...... πολλες καρμπον και κεβλαρ ενισχυσεις..θα τολμουσα να πω ισως και τις διπλασιες απο οτι βαζουν οι αλλοι..το αποτελεσμα παντως ειναι εντυπωσιακο..

Τι να σου πω, ουτε απο κοντα δεν εχω δει bllizard. Πάντως το -blaze 'εχω προσπαθήσει πολύ να το κάνω να λυγίσει έστω και ελάχιστα εν πτήσει, οσο για τη δοκιμή που επιδεικνύεις δεν θα την τολμούσα με μέτρο τις γωνίες που έχεις αναπτύξει, τη δύναμη ίσως. Μου κάνει και εντύπωση γιατί απ' ότι λένε το bllizard είναι πιο γρήγορο. Το foam της ST δεν είναι απλο epp π.χ. gws/art-tech, μάλλον είναι του 'είδους' hipodur. Πολύ συνεκτικό αλλά κόλπα με ατμό και βραστά νερά δεν πίανουν, επίσης με βαριά ca, σαν αυτή που συστήνεται στο elapor ψιλολιώνει, όσο για να μήν κολήσει όχι καταστροφή, δοκιμασμένο.
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Είμαι οπαδός στην ποιότητα της Multiplex αλλά για το blizzard δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα Δεν θα διαβάσετε πουθενά αντικρουόμενες απόψεις για το easyglider η το easystar αλλά για την ποιότητα μα και τα πτητικά χαρακτηριστικά του Blizzard γίνεται συζήτηση Ο καλύτερος τρόπος να λύσουμε τις απορίες μας είναι να τα βάλουμε σε αντιπαράθεση Εχουμε λοιπόν τον Σπύρο με το Blaze και ψάχνουμε εθελοντή με Blizzard
Antoniso

Δημοσίευση από Antoniso »

Γεια, αυτο είναι ψιλοαδικία, το st κάνει τα μισά λεφτά.~!!
LotuS

Δημοσίευση από LotuS »

No Worries...
Συντομα μια Χιονοθύελλα θα ειναι αναμεσα μας....
Την περιμενω...
Αντώνης Κριτζάς

Antoniso έγραψε: Γεια, αυτο είναι ψιλοαδικία, το st κάνει τα μισά λεφτά.~!!

Οχι και τόσο .......
Το ότι η st βασικά αντέγραψε το ανεμόπτερο της multiplex και έχει την δυνατότητα να το κάνει οικονομικότερο δεν σημαίνει οτι δεν το έχει κάνει καλό Ισως μάλιστα να έχει διορθώσει και κάποια προβλήματα Πράγματι πολύ θα ήθελα να τα δώ παρέα
orck

Δημοσίευση από orck »

LotuS έγραψε: 1100 μοτερ 240w στατικο σε μετρηση κ ολα εδειχναν καλα.. μεχρι που ο ευφυεστατος τροπος της PKZ να συγκρατει τις αναδιπλουμενες με απλους πείρους και οχι με βιδες και παξιμαδακια εκτιναξε το ενα φυλο της προπελας με φυσικο αποτελεσμα να ξεζυγιστει ολο το συστημα και να εκραγει ολοκληρη η μουρη λες και το πυροβολησαν στον αερα...
http://www.youtube.com/watch?v=zBEylE2ygMA

επισκευαστηκε σημερα τελειωνει αυριο (περιμενω να στεγνωσει ενας πολυμερικος στοκος και τριβω και βαζω μοτερ) χεχε 1400kv 470w max βγαζει..η θα σκορπισει αυριο η θα μπει σε τροχια

Λωτε αυτο που λες αμφιβαλλω οτι ισχυει. Οι πείροι δεν ειναι εκει μονοι τους εχουν στις δυο ακρες συμπαγες πλαστικο που απαγορευουν την μετακινηση τους. Πως βγηκε ο πείρος για να ελευθερωθει η ελικα; Μηπως εσπασε η ελικα απο ολη την ταλαιπωρια; Βαλε σε καποιο θεμα την επισκευη που εχεις κανει, με ενδιαφερει. Διαισθανομαι και πτωση του δικου μου, την βλεπω να ερχεται !@/-=}{{
Αντώνης Κριτζάς

οι folding προπέλες είναι κατασκευασμένες για λίγες στροφές και δεν είναι προπέλες επιδόσεων Δεν τους αρέσουν τα απότομα ξεκινήματα γι αυτό να βάζετε στα speed control soft start Τα μεταλλικά spinner είναι πολύ καλύτερα και να προτιμάτε προπέλες cam η aeronaut Στραβός άξονας η κτυπημένη προπέλα θα φέρουν σύντομα την ζημιά
LotuS

Δημοσίευση από LotuS »

orck έγραψε: συμπαγες πλαστικο

Παχους 0.5mm *SAR*το οποιο δεν σπαει... αλλα σπανε τα σημεια που ειναι ο πείρος μεσα... στην τελευταια ζημια το σπινερ ηταν ΑΘΙΚΤΟ! το σημειο που αγκαλιαζει τον πείρο εσπασε εν πτηση με αποτελεσμα να φυγει η μια ελικα....
LotuS

Δημοσίευση από LotuS »

Τελικα κατεληξα και εγω στο Blaze για τον απλουστατο λογο του οτι στις συναρμολογησεις εχω δυο αριστερα χερια απο ικανοτητες..και οποιος εχει ιδεα για την συναρμολογηση του blizzard και απο το ποσο καθομαι να μαστορεψω, θα καταλαβει αμεσως οτι θα μου επαιρνε δυο μηνες να το δεσω!!
οποτε το Blaze ητω μονοδρομος...
φωτο απο το box..και το unboxing
Συνημμένα
DSC02661.jpg
DSC02661.jpg (89.69 KiB) Προβλήθηκε 96 φορές
DSC02660.jpg
DSC02660.jpg (91.7 KiB) Προβλήθηκε 96 φορές
DSC02659.jpg
DSC02659.jpg (89.95 KiB) Προβλήθηκε 96 φορές
RedCharly

Δημοσίευση από RedCharly »

Κι μετά με κραζεις που το hellcat δεν το έχω τελειώσει ακόμα. Πέμπτη πρώτα ο θεός πάμε να τα πετάξουμε χωρίς κινητήρα

Σπύρος
LotuS

Δημοσίευση από LotuS »

Εχω τελειωσει απο χτες το απογευμα, απλα δεν συνεχισα την καταγραφη εδω γιατι βγαινουν οι φωτο μεγαλες.
ολες οι εντυπωσεις εδω
ΑνδρεαςΛ

Δημοσίευση από ΑνδρεαςΛ »

Με 'γειές.. Άντε γιατί έχει καλό αέρα στο βουνο. Έχει αγριέψει και θα κρατήσει μέχρι το Σάββατο έτσι....
Αντώνης Κριτζάς

Ο Σπύρος σε μικροεπισκευές
Για την ακρίβεια ενίσχυση του σημείου που ενώνεται το πλαστικό της μύτης με την υπόλοιπη άτρακτο με χρήση πολύ λεπτού υαλονήματος και CA
Συνημμένα
P281011_21.47_[02].jpg
P281011_21.47_[02].jpg (86.18 KiB) Προβλήθηκε 96 φορές
P281011_21.47_[01].jpg
P281011_21.47_[01].jpg (91.44 KiB) Προβλήθηκε 96 φορές
LotuS

Δημοσίευση από LotuS »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: Ο Σπύρος σε μικροεπισκευές
Για την ακρίβεια ενίσχυση του σημείου που ενώνεται το πλαστικό της μύτης με την υπόλοιπη άτρακτο με χρήση πολύ λεπτού υαλονήματος και CA

Ποια ενισχυση ? απλα το εκανε Palco χαρις στην ικανοτητα του να βαλει 30 μιξεις και να ξεχασει το elevator αναποδα και το εκανε σαν τη μυτη του γκουφυ στην προσγειωση

ενισχυση το λεμε τωρα? τσκ τσκ !
LotuS

Δημοσίευση από LotuS »

Και καπου εδω ηρθε η ωρα να ρωτησω..

291Watt ειναι πολλα για το blaze?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανεμόπτερα/RC Gliders, Sailplanes and Slope Soaring”