Cessna 182 για αρχή. Σωστή επιλογή;

Rockwell

Απάντηση: Cessna 182 για αρχή. Σωστή επιλογή;

Δημοσίευση από Rockwell »

Καλησπέρα σε όλους. Διάλεξα το FMS Cessna 182 (το μεγάλο-wingspan 1410) για εισαγωγικό μοντέλο και απο ότι κατάλαβα απο αυτό το θέμα ίσως δεν έκανα και την καλύτερη επιλογή. Η εώς τώρα εμπειρία μου στον μοντελισμό περιορίζεται σε ένα indoor τετρακάναλο ελικοπτεράκι (tracer 60) και κάποιες ώρες (4) στο simulator (Aerofly) σε trainer αεροπλάνο. Κάποια στιγμή θα ήθελα να δοκιμάσω το Cessnaki στο παλιό αεροδρόμιο μιας και μένω κοντά συνεπώς αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει στα πρώτα βήματα ας στείλει pm.

Καλώς σας βρήκα λοιπόν κ ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

καλώς ήρθες στην παρέα μας
Στο προφίλ σου δεν έχεις γράψει σε ποια περιοχή μένεις (μάλλον Ελληνικό)
Αν έχεις την δυνατότητα να έρθεις στον Μαραθώνα μπορούμε να δούμε το μοντέλο και να το ρυθμίσουμε έτσι που να είναι σωστό για πτήση αρχάριου
Ακόμη μπορούμε να κάνουμε τις πρώτες πτήσεις με trainer cord έτσι ώστε να γίνουν σωστά και ασφαλή τα πρώτα σου φτερουγίσματα
Συνέχισε με το aerofly ακόμη και αν το βλέπεις βαρετό
Κάνε όμως σωστή χρήση με απογείωση ,πτήση μόνο μπροστά από τον διάδρομο (ποτέ πάνω από το κεφάλι η πίσω) και προσγείωση Μη αλλάζεις συνεχώς μοντέλα Πέτα μόνο με το κόκκινα trainer
Η επιλογή του μοντέλου που αγόρασες δεν είναι κακή με εξαίρεση την τηλ/ση που έχει Υπάρχουν και ποιο ευκολα αλλα και με αυτο καλά θα τα πάς με λίγη βοήθεια
Ροδόλφος Μπάκας

Δημοσίευση από Ροδόλφος Μπάκας »

Φίλε μου καλησπέρα.Αν πετάς Ελληνικό και θέλεις βοήθεια στην πτήση ρώτα για τον ʼʼστρατηγόʼʼ ή τον Κώστα τον Καμπάνη. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με κεφαλαία γράμματα και πάντα με τον καλό τους τρόπο.Τους ευχαριστώ από το petame.gr δημόσια.Το να μην κολώνω σήμερα να σηκώσω οποιοδήποτε μοντέλο το χρωστάω σε αυτούς,χωρις φυσικά να θέλω να μοιώσω όλους τους υπόλοιπους.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΑΣΚΑΛΟΙ γιατί χάρη σε σας απολαμβάνω τα αεροπλάνα που αγαπώ.
Rockwell

Δημοσίευση από Rockwell »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: καλώς ήρθες στην παρέα μας
Στο προφίλ σου δεν έχεις γράψει σε ποια περιοχή μένεις (μάλλον Ελληνικό)
Αν έχεις την δυνατότητα να έρθεις στον Μαραθώνα μπορούμε να δούμε το μοντέλο και να το ρυθμίσουμε έτσι που να είναι σωστό για πτήση αρχάριου
Ακόμη μπορούμε να κάνουμε τις πρώτες πτήσεις με trainer cord έτσι ώστε να γίνουν σωστά και ασφαλή τα πρώτα σου φτερουγίσματα
Συνέχισε με το aerofly ακόμη και αν το βλέπεις βαρετό
Κάνε όμως σωστή χρήση με απογείωση ,πτήση μόνο μπροστά από τον διάδρομο (ποτέ πάνω από το κεφάλι η πίσω) και προσγείωση Μη αλλάζεις συνεχώς μοντέλα Πέτα μόνο με το κόκκινα trainer
Η επιλογή του μοντέλου που αγόρασες δεν είναι κακή με εξαίρεση την τηλ/ση που έχει Υπάρχουν και ποιο ευκολα αλλα και με αυτο καλά θα τα πάς με λίγη βοήθεια

Καλησπέρα κ πάλι, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση κ τις συμβουλές, το ανανέωσα το προφίλ. Είμαι σχετικά μακριά αλλά κυριακές είναι εφικτό. Ειδικά το trainer cord θα ήταν ότι πρέπει καθώς δεν είναι εποχές για πτώσεις οι οποίες κοστίζουν (σαν αρχάριος σίγουρα θα έχω αλλά τουλάχιστον όσο γίνεται λιγότερες). Μαραθώνα γίνεται συνάντηση κάθε κυριακή? - είναι κάποιο σύνηθες σημείο?
DjBac

Δημοσίευση από DjBac »

Καλησπέρα!!

Είμαστε γείτονες βλέπω!
Στον Μαραθώνα σίγουρα θα βρεις κάποιον να σε βοηθήσει στα πρώτα και όχι μόνο βήματά σου! Κυριακή θα είμαι και εγώ, αν θες στείλε πμ.

Φιλικά,
Αντώνης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά Αεροπλάνα”