Supermarine Walrus στο National Marine Aquarium του Plymouth

Απάντηση
Skywalker

Supermarine Walrus στο National Marine Aquarium του Plymouth

Δημοσίευση από Skywalker »

Σήμερα πήγα με την φίλη μου μια βόλτα στο National Marine Aquarium που βρίσκεται στο Plymouth και διαφημίζουν ότι είναι και το μεγαλύτερο της Αγγλίας. Τα ενυδρεία με τις διάφορες θεματολογίες πολύ όμορφα, προσεγμένα κτλ κτλ. Επειδή δεν νομίζω πολλοί να μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό ενυδρείων όπως και αερομοντελισμού όπως εγώ θα πάω κατευθείαν στο ψητό.

Καθώς περπατούσαμε στος διαδρόμους σε κάποια φάση πέτυχα την παρακάτω φωτογραφία.

Εικόνα

Αμέσως έβγαλα μια φωτογραφία γιατί κάτι με έπιασε... Λίγα μέτρα πιο κάτω ακόμα μια παρόμοια φωτογραφία...

Εικόνα
Skywalker

Απάντηση: Supermarine Walrus στο National Marine Aquarium του Plymouth

Δημοσίευση από Skywalker »

Και πάνω που σκέφτομαι που κολλάνε φωτογραφίες ενός αεροπλάνου μέσα σε ένα ενυδρείo με ψάρια τότε στρίβουμε και αντικρίζουμε το παρακάτω θέαμα...

Εικόνα

Συνεχίζοντας στον πάνω όροφο μέρος από τις πτέρυγες.

Εικόνα

Σε μια οθόνη έπαιζαν μια ταινία που έδειχναν ουσιαστικα ότι για λόγους εφέ συναρμολόγησαν μέσα στο συγκεκριμένο θάλαμο μέρος του αεροπλάνου αυτού. Περισσότερα δεν έμαθα για την ιστορία του εν λόγω αεροπλάνου αλλά θα μάθω στην επόμενη μου επίσκεψη μιας που το παραχάζεψα και δεν ήμουν μόνος... Ro:o/

Γυρνώντας σπίτι λοιπόν ήθελα να ψάξω περισσότερο για το αεροπλάνο που είχα δει για πρώτη φορά.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα διθέσιο αμφιβιο αναγνωριστικό μονοκινητήριο διπλάνο που ήταν εξοπλισμένο συνήθως με 2 Vickers K (7.7 mm) πολυβόλα αλλά και θαλλάσιο εξοπλισμό όπως άγκυρες κτλ. Μπορούσε να μεταφέρει ως και 340 κιλά σε βόμβες.

Περισσότερες πληροφορίες: http://en.wikipedia.org/wiki/Supermarine_Walrus
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

Πρίν από χρόννια , όταν πήγαινα δημοτικό είχα φτιάξει το κιτ της AIRFIX 1/72 αγορασμένο απο το μοντελιστικό κατάστημα της γειτονιάς μου που ήταν.............ζαχαροπλαστείο._P_P

Πολυ ωραία ιδέα να το βάλουν σε ενυδρείο.
xristos

Δημοσίευση από xristos »

εμενα 2-3 φορες με βυθησε warlus στο sh3...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εκθέσεις - Μουσεία”