Κατασκευή Struts για το CMP F6F Hellcat

Απάντηση
ankon

Κατασκευή Struts για το CMP F6F Hellcat

Δημοσίευση από ankon »

Κατασκευη struts γιά το Hellcat του 3blade.Ο Σπύρος μου ηλθε ενα απόγευμα με κατι retract που του τα εδωσε ο Moggolos και μου ζητησε να του φτιάξω τα struts. Τον εβαλα να γονατισει και να παρακαλεσει θερμα και γοερα*SAR*και αφου το εκανε, του ειπα ΟΚ ,θα τα φτιαξω! Του εδωσα μια λιστα με τα υλικά και τα εφερε σωστα.... το ^%^μενο ,οποτε σημερα καθησα και εκανα την κατασκευη.
Χρησιμοποιησα τετραγωνο αλουμίνιο για τους σωληνες ,που εγινε στρογγυλο 15χιλ. στον τορνο.Ασηματσαλο 8 χιλ. για τους καθετους αξονες και ατσαλι 5 χιλ. για τους αξονες των τροχων.Οσο για τα ελατηρια που εγιναν στον τορνο ,χρησιμοποιησα ατσαλοβεργα 1,2 χιλ.

Νομιζω οτι βγηκαν γερα και ωραια ! Δεν εχω αναλυτικες φωτογραφιες απο την κατασκευη ,παρα μονο τα τελειωμενα κομματια που θα σας τα δειξω σε φωτο.Για το ποσο καλα ειναι θα το δειξει η πρωτη πτηση!! Ελπιζω να μην παιξω ~!! με τον Σπυρο.
Συνημμένα
IMG_1714.jpg
IMG_1714.jpg (87.92 KiB) Προβλήθηκε 94 φορές
IMG_1711.jpg
IMG_1711.jpg (92.72 KiB) Προβλήθηκε 94 φορές
IMG_1710.jpg
IMG_1710.jpg (91.32 KiB) Προβλήθηκε 94 φορές
IMG_1709.jpg
IMG_1709.jpg (89.69 KiB) Προβλήθηκε 94 φορές
IMG_1706.jpg
IMG_1706.jpg (92.45 KiB) Προβλήθηκε 94 φορές
Mogolos

Απάντηση: Κατασκευή Struts για το CMP F6F Hellcat

Δημοσίευση από Mogolos »

Eιναι σουπερ!!! Και ειμαι σίγουρος ότι θα αντέξουν +(*)
orck

Δημοσίευση από orck »

Μου φαινεται πολυ καλη κατασκευη. Εχουμε νεα απο την αποδοση τους σε πραγματικες συνθηκες; Επισης τα retracts ποια ηταν;
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Από ότι ξέρω πήγαν πολύ καλά και δεν έχουν κανένα πρόβλημα.Τα retracts είναι κάποια μεταχειρισμένα που τα βρήκε ο 3Βlade από τον Moggolo!
nasa

Δημοσίευση από nasa »

....μια χαρά είναι...αν δεν κάνω λάθος τα 'retracts' που χρησιμοποιήθηκαν είναι τα πνευματικά της ESM που ταιριάζουν στο αντίστοιχο ESM F6F Hellcat...ας σημειωθεί ότι στο εν λόγω μοντέλο της CMPro ταιριάζουν κ' τα πνευματικά 'retracts' της εταιρείας Eurokit κ' συγκεκριμμένα τα 15890/02 (rotating Professional line)...να δω κ' εγώ πότε θα αποφασίσω να τα πάρω....!
η ταν, η, τα πετάν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κατασκευές - Ιδέες”