Μοντελοδρόμιο Αλικάντε (Ισπανία)
Απάντηση: Μοντελοδρόμιο Αλικάντε (Ισπανία)
Την Κυριακή ξαναπήγα στο μοντελοδρόμιο του Αλικάντε, καθώς ήθελα να δοκιμάσω το FPV Twinstar. Ρε παιδιά, δυο χρόνια ασχολούμε με το FPV, αυτό δεν έχει ξαναγίνει: δουλέψανε τα πάντα με την πρώτη! Ο σταθεροποιητής, ο αυτόματος πιλότος, το βίντεο, τα πάντα! Το λέω και ακόμα δεν το πιστεύω:D
Έχω ανεβάσει και μερικές φωτό από τις πτήσεις. Δεν πήγα πέρα από τα 500 μέτρα, γιατί δεν ήθελα να... προκαλέσω και την τύχη μου. Από βδομάδα ελπίζω να ανεβάσω και κανά καλό βιντεάκι.
Οι φίλοι οι Ισπανοί πολύ το γουστάρουνε το ... Έφε Πε Ούμπε (έτσι προφέρεται το FPV στα Ισπανικά). Αρκετοί είχαν δοκιμάσει στο παρελθόν και κάποιοι χτίζουν μοντέλα αυτή την εποχή. Θα ανοίξω κανά σχετικό θέμα σε άλλη κατηγορία του φόρουμ.
Έχω ανεβάσει και μερικές φωτό από τις πτήσεις. Δεν πήγα πέρα από τα 500 μέτρα, γιατί δεν ήθελα να... προκαλέσω και την τύχη μου. Από βδομάδα ελπίζω να ανεβάσω και κανά καλό βιντεάκι.
Οι φίλοι οι Ισπανοί πολύ το γουστάρουνε το ... Έφε Πε Ούμπε (έτσι προφέρεται το FPV στα Ισπανικά). Αρκετοί είχαν δοκιμάσει στο παρελθόν και κάποιοι χτίζουν μοντέλα αυτή την εποχή. Θα ανοίξω κανά σχετικό θέμα σε άλλη κατηγορία του φόρουμ.
- Συνημμένα
-
- fpv-2011-02-13-04.jpg (85.84 KiB) Προβλήθηκε 43 φορές
-
- fpv-2011-02-13-03.jpg (85.09 KiB) Προβλήθηκε 43 φορές
-
- fpv-2011-02-13-02.jpg (74.05 KiB) Προβλήθηκε 43 φορές
-
- fpv-2011-02-13-01.jpg (89.07 KiB) Προβλήθηκε 43 φορές
Και μερικές ακόμα όπου φαίνεται το μοντελοδρόμιο, μιας και μου το ζήτησε ο φίλος μου ο Αντώνης (Λότους)
- Συνημμένα
-
- fpv-2011-02-13-07.jpg (77.5 KiB) Προβλήθηκε 43 φορές
-
- fpv-2011-02-13-06.jpg (76.72 KiB) Προβλήθηκε 43 φορές
-
- fpv-2011-02-13-05.jpg (74.08 KiB) Προβλήθηκε 43 φορές
Το επόμενο ΣΚ λέω να πάω προς Γκουαρνταμάρ, καμιά 15 χιλιόμετρα από εδώ, όπου μου έχουν πει ότι η λέσχη είναι σε παλιό αεροδρόμιο.
Σαν πρόγευση, ρίξτε μια ματιά στο Google maps: 38.07396,-0.667872. Ο διάδρος μοιάζει να είναι λίγο μικρός, καμιά 30αριά μέτρα. Ευτυχώς, έχει αρκετό πλάτος.... γύρω στα δυο χιλιόμετρα! :D
Α μπερ! (a ver = ίδωμεν)
Σαν πρόγευση, ρίξτε μια ματιά στο Google maps: 38.07396,-0.667872. Ο διάδρος μοιάζει να είναι λίγο μικρός, καμιά 30αριά μέτρα. Ευτυχώς, έχει αρκετό πλάτος.... γύρω στα δυο χιλιόμετρα! :D
Α μπερ! (a ver = ίδωμεν)
-
Αν κατάλαβα καλά σε ένα σχετικά μικρό μέρος 3 μοντελοδρόμια γύρω γύρω
Σίγουρα δεν είναι πολύ οργανωμένα όπως ίσως περιμέναμε αλλά είναι αξιοπρεπείς χώροι πτήσης αερομοντέλων (να δούμε και το τρίτο)
Η πλαγιά ………αχ αυτή η πλαγία Υπέροχη θέα πλαγιά καθαρή από δένδρα απότομο χαώδες βύθισμα με μεγάλο ridge και 40μέτρα καθαρό επίπεδο διάδρομο!!!!!!! Η χαρά του ανεμοπτεριστή
Σίγουρα δεν είναι πολύ οργανωμένα όπως ίσως περιμέναμε αλλά είναι αξιοπρεπείς χώροι πτήσης αερομοντέλων (να δούμε και το τρίτο)
Η πλαγιά ………αχ αυτή η πλαγία Υπέροχη θέα πλαγιά καθαρή από δένδρα απότομο χαώδες βύθισμα με μεγάλο ridge και 40μέτρα καθαρό επίπεδο διάδρομο!!!!!!! Η χαρά του ανεμοπτεριστή
-
Καλημέρα, δεν έχουμε καμία ενημέρωση ή εξέλιξη για τα μοντελοδρόμια στην περιοχή του Alicante. Βέβαια, θα ήθελα να πω ότι μπήκα σφήνα αναμεσα σε γνωστούς και φίλους, που εμένα δεν με γνωρίζουν προσωπικά. Αν πέρασε η ιδέα ότι ειρωνευόμουν θα ήθελα να τους ζητήσω συγνώμη. Και να πω ότι όντως είναι ενδιαφέρον το θέμα γιατί έχουμε, όλοι μας, μια άμεση πληροφόρηση για το τι συμβαίνει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Εκτός αν ο «αντιπρόσωπος μας» είναι απασχολημένος από την εργασία του, όποτε είναι κατανοητή η διακοπή των πληροφοριών. Ευχαριστώ
Εκτός αν ο «αντιπρόσωπος μας» είναι απασχολημένος από την εργασία του, όποτε είναι κατανοητή η διακοπή των πληροφοριών. Ευχαριστώ
-
Νικόλα, επ' συγνώμη ανταποκριτή μας ήθελα να πω, θα μας τρελάνεις. Να ήταν η ζήλια ψώρα κ.λ.π , τουλάχιστον έχεις πολύ κοντά σου χώρους να κάνεις το κέφι σου. Εδώ εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου, που λέει ο λόγος. Να τους μάθεις τι είναι πέταγμα με πολεμόπουλο, γιατί άμα δεν έχει πολυβόλα πως γίνεται να πετάει, όπως λέει ο Γιαννάκης. Να είσαι καλά και να περνάς καλλίτερα . +(*)
Και ενα Video Fpv. Πληροφορίες για σκάφος, ηλεκτρονικά κλπ, στον Ditman
http://www.youtube.com/watch?v=advKxoqZc3Y
http://www.youtube.com/watch?v=advKxoqZc3Y
Γιάννη βλέπω ο Νίκος δεν έχει θεραπευτεί από τα FPV ακόμα.:D:D
Ωραίες εικόνες.
Ωραίες εικόνες.
Τι να θεραπευτει!!!??? Αυτός μεγαλώνει συνεχεια τα σκάφη και την εμβέλεια. Τον βλέπω σε κανα χρόνο να μου στέλνει απευθείας πράγματα από την Ισπανία
Και ενα βιντεο με ενα Fox MDM-1 Fertigmodell
http://www.youtube.com/watch?v=ixXnVtFbik8&feature=related
με σταρτερβαγκον απο το αλικαντε
http://www.youtube.com/watch?v=ixXnVtFbik8&feature=related
με σταρτερβαγκον απο το αλικαντε
-
Τί έγινε Νίκο........δεν πετάμε στην Ισπανία??