bladeskiller έγραψε: ↑Κατάλαβα τι θέλεις και ο τρόπος που σου θα το πετύχεις είναι η προγραμματιζόμενη μίξη. Υπάρχει και η δυνατότητα throttle cut αλλά αυτή "πιάνει" μόνο για μικρά ανοίγματα του γκαζιού. Κι αυτό γιατί η λειτουργία αυτή προορίζεται για να σβήνεις τη μηχανή στα θερμικά μοντέλα και όταν ανοίξεις το γκάζι πάνω από ένα σημείο δεν πιάνει για λόγους ασφαλείας (μη σβήσεις τη μηχανή κατά λάθος).
Επίσης στην εκτόξευση πάντα να δίνεις μια μικρή κλίση προς τα πάνω.
Φιλικά Κώστας.
Πολύ σωστά....το αναφέρει και το manual αυτό +(*)
Απλώς ήθελα απο το φούλ γκάζι, να το κόβω αμμέσως-αυτόματα με διακόπτη.
Οσον αφορα το ερωτημα του zik1984 αν και λιγο ετεροχρονισμενη η απαντηση μου ,ειμαι σιγουρος οτι εχει αγορασει τωρα !!! απλα για να παρω θεση στο
συγκεκριμενο θεμα ,τα τελευταια 2 χρονια αγοραζω μονο απο εξω μεσο internet και εχω να πω οτι ποτε δεν εχει χαθει παραγγελια μου ,αλλα ουτε και υπηρξε ποτε προβλημα σε προιον που αγορασα .Ασε που αμα αγορασεις κατι απο εδω πολυ ποιο ακριβα απο΄τι εξω και σου παρουσιασει καποιο προβλημα ,αν πας στο καταστημα που το αγορασες θα σφυριζουν κινεζικα ...
είσαι πολύ τυχερός ............ ξέρω αρκετούς (και έχω διαβάσει για ακόμη περισσότερους) που είχαν άτυχες στιγμές με προϊόντα που ήρθαν χτυπημένα, διαφορετικά η και ελαττωματικά
η επιστροφή ήταν παντελώς ασύμφορη και έτσι γαργάρα
Σήμερα μάλιστα ο διπλανός μου είχε ένα φορτιστή που ήταν ελαττωματικός από το κουτί του Έτσι αφού δεν μπορούσε να κάνει κάτι αγόρασε από εδώ άλλον ένα
Έπεσε δούλεμα σύννεφο γιατί κοκορευόταν για την φθηνή αγορά του
Γνωρίζεται ότι η Κίνα για να προωθήσει τα προϊόντα της επιδοτεί την μεταφορά και έτσι κάτι που για να έρθει εδώ κοστίζει πχ 10 ευρώ για να επιστραφεί θέλει 50 και βάλε και η επίστροφή δική μας
Προιόντα που αν έχουν πρόβλημα θα τα πετάξουμε ..........καλύτερα να τα πάρουμε απο εδώ
επειδη υπαρχει ηδη θεμα με Futaba 7c 2.4 ειπα να ρωτησω εδω.
θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος πως βαζουν ρυθμισεις για τα flaps
για να δουλευουν με το τριθεσιο switch.
ειχα δοκιμασει με ενα καλωδιο να ενωσο τα δυο servo στην 6η θεση αλλα εκει δουλευει μονο με το trim.
επισης εχω δοκιμασει και ξεχωριστα το καθε servo αντιστοιχα στην 6η και 7η θεση.
Οταν λες τριμ για το κανάλι 6 ,υποθέτω ότι εννοείς το περιστροφικό VR. Επίσης ,φαντάζομαι ότι θελεις τον τριθέσιο διακόπτη για να έχεις δύο σκάλες στο χαμήλωμα των φλαπς.
Θα κάνεις λοιπόν το εξής. Θα βάλεις και τα δύο σερβό των φλαπς, με Υ καλώδιο και συνδέοντας τις μτίζες ώστε και τα δύο πτερύγια να κάνουν την ίδια κίνηση ,στο κανάλι 5 ή 7, όποιο από τα δύο θέλεις. Στη συνέχεια θα πας στο μενού ,στο PARAMETER ,θα μπεις μέσα και θα πας εκεί που γράφει τους διακόπτες που είναι λινκαρισμένοι με τα κανάλια 5 και 7. Σε όποιο κανάλι έχεις συνδέσει τα φλαπς (στο 5 ή στο 7) θα αλλάξεις διακόπτη και θα βάλεις το διακόπτη που θέλεις δηλαδή τον τριθέσιο. Μετά, θα βάλεις το διακόπτη αυτόν στη μεσαία θέση και θα ρυθμίσεις μηχανικά τα φλαπς ώστε να έχεις εκεί μισά φλαπς. Στη συνέχεια θα δεις πως κινούνται τα σερβό των φλαπς αλλάζοντας θέση στο διακόπτη στις ακραίες θέσεις του και ενδεχομένως θα κάνεις reverse το κανάλι, αν θέλεις οι ακραίες θέσεις των φλαπς να αντιστοιχούν σε αντίστροφες ακραίες θέσεις του διακόπτη. Μικρορύθμιση για τη μεσαία θέση του διακόπτη (μισά φλαπς) μπορείς να κάνεις από το subtrim για το κανάλι που έχεις βάλει τα φλαπς. Κατόπιν θα ρυθμίσεις από τα end points για τις ακραίες θέσεις του διακόπτη ,τις θέσεις των φλαπς για full flaps και μαζεμένα φλαπς και καθάρισες.
Φιλε κωστα σε ευχαριστω για τις ρυθμισεις δουλευουν τα flaps και ολα καλα.
τωρα μενει να δω τι θα κανει εκει ψιλα με throttle κοντα στο 40% για δοκιμη.
Μπορώ να αντικαταστήσω τη "μαμα" μπαταρια της Futaba T7C με καποια LiPo?
Αν ναι, τι χαρακτηριστικά πρπεει να εχει η Lipo?
Οποιαδηποτε 3S κανει;
Παρακάτω τα χαρακτηριστικά της μαμα μπαταρίας
Brand:Sanyo
Type: Ni-CD
Model:NT8S600B
Capacity: 9.6VDC - 600 mAh
Charging: 60 mA - 15 hours
Quick Chg: 180 mA - 5 hours