freetrack Ανιχνευτης Κινησης κεφαλιού
-
Απάντηση: freetrack Ανιχνευτης Κινησης κεφαλιού
Πρέπει να τρεξει το πρόγραμμα free track που είναι στημένο για pc
Θα το κοιτάξω λίγο και θα σου πώ αν υπάρχει λύση
Κάτι έχω διαβάσει για το ps3 eye αλλα θέλει ψάξιμο γιατί δεν ξέρω το ps3
Ρίξε μια ματιά και εσύ μήπως βγάλεις άκρη http://forum.free-track.net/
Θα το κοιτάξω λίγο και θα σου πώ αν υπάρχει λύση
Κάτι έχω διαβάσει για το ps3 eye αλλα θέλει ψάξιμο γιατί δεν ξέρω το ps3
Ρίξε μια ματιά και εσύ μήπως βγάλεις άκρη http://forum.free-track.net/
-
......Αλλο ένα στα γρήγορα για τον Σπύρο που ήδη κάνει τις πρώτες του πτήσεις :p
- Συνημμένα
-
- P261211_01.46.jpg (92.88 KiB) Προβλήθηκε 228 φορές
Αντωνη σε ευχαριστω πολυ. Απορία : Εχω τα ακουστικα της Microsoft Lifechat LX-3000. Αλλα τα χρωματα που εχει ειναι Πρασινο, κοκκινο και μπλε. Αππο ποια μπορω να παρω ρευμα μηπως ξερεις ;
Παραθετω φωτο.
Παραθετω φωτο.
-
ένα πολύμετρο θα σου δείξει .........
Aν δεν έχεις μή δοκιμάσεις γιατί θα καούν τα led απο ανάποδη τάση
Aν δεν έχεις μή δοκιμάσεις γιατί θα καούν τα led απο ανάποδη τάση
Έχω την εντύπωση Αντώνη πως τα LED όντας δίοδοι με ανάποδη τάση δεν καίγονται!
-
......δυστυχώς καίγονται
-
Για να καεί ένα led με ανάποδη τάση ,θα πρέπει αυτή η τάση να ξεπεράσει τη λεγόμενη τάση ανάστροφης κατάρευσης. Με τάσεις τάξης μεγέθους 5-10 βολτ, που δίνει η τροφοδοσία των ακουστικών ,δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο.
Επίσης ,αν οι ακροδεκτες ενός led έχουν κοπεί αρκετά οπότε δεν διακρίνεται πλέον ο μακρύτερος από τους δύο ,υπάρχει και άλλο σημάδι για τη διάκριση των ακροδεκτών ,στα κλασικά τουλάχιστον led. Από τη μεριά του αρνητικού ακροδέκτη ,αν προσέξει κανείς, θα δει ότι υπάρχει μια πατούρα (φάγωμα) στο σκαλοπατάκι που σχηματίζεται στο κάτω μέρος του led. Ο ακροδέκτης, που είναι δίλπα στην πατούρα ,είναι η κάθοδος (αρνητικό).
Φιλικά Κώστας.
Επίσης ,αν οι ακροδεκτες ενός led έχουν κοπεί αρκετά οπότε δεν διακρίνεται πλέον ο μακρύτερος από τους δύο ,υπάρχει και άλλο σημάδι για τη διάκριση των ακροδεκτών ,στα κλασικά τουλάχιστον led. Από τη μεριά του αρνητικού ακροδέκτη ,αν προσέξει κανείς, θα δει ότι υπάρχει μια πατούρα (φάγωμα) στο σκαλοπατάκι που σχηματίζεται στο κάτω μέρος του led. Ο ακροδέκτης, που είναι δίλπα στην πατούρα ,είναι η κάθοδος (αρνητικό).
Φιλικά Κώστας.
-
Κώστα έτσι ήξερα και εγώ αλλά δυστυχώς τουλάχιστον αυτά της υψηλής απόδοσης καίγονται w
-
update......................
- Συνημμένα
-
- DSCN3516.jpg (79.42 KiB) Προβλήθηκε 228 φορές
-
- DSCN3515.jpg (71.36 KiB) Προβλήθηκε 228 φορές
Καλημέρα σε όλους!!!
Θα ήθελα κάποιες προτάσεις για κάμερες με τις οποίες δουλέψατε και ανταποκρίθηκε το πρόγραμμα.
Με εκτίμηση Γιάννης.
Θα ήθελα κάποιες προτάσεις για κάμερες με τις οποίες δουλέψατε και ανταποκρίθηκε το πρόγραμμα.
Με εκτίμηση Γιάννης.
-
απο την ιστοσελίδα μπορείς να διαλέξεις http://www.free-track.net/english/hardware/camera.php?PHPSESSID=7082a885da44ab91a9990c153b9a6af9
πολύ καλή δουλεια έχω κάνει με canyon
πολύ καλή δουλεια έχω κάνει με canyon
Ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση.
Γνωρίζεις άμα μπορώ να συνδέσω τo TrackClip PRO http://www.naturalpoint.com/trackir/02-products/product-TrackClip-PRO.html
(έχω το TrackIR 4:PRO και δεν ανταποκρίνεται η αντίστοιχη κάμερα του) με την κάμερα που θα αγοράσω μέσω του free-track.
Γνωρίζεις άμα μπορώ να συνδέσω τo TrackClip PRO http://www.naturalpoint.com/trackir/02-products/product-TrackClip-PRO.html
(έχω το TrackIR 4:PRO και δεν ανταποκρίνεται η αντίστοιχη κάμερα του) με την κάμερα που θα αγοράσω μέσω του free-track.
-
Για να είμαι ειλικρινής δεν γνώριζα την ύπαρξη του Πιστεύω ότι θα δουλέψει αρκεί να έχει την δυνατότητα να φωτίσει και προς το πλάι
Να μας πεις το αποτέλεσμα όταν το δοκιμάσεις αν και κατά την γνώμη μου είναι ακριβό αφού έχω το ίδιο αποτέλεσμα με μόλις 5 ευρώ
Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ορίσεις στο πρόγραμμα τις ακριβείς αποστάσεις των LED
Να μας πεις το αποτέλεσμα όταν το δοκιμάσεις αν και κατά την γνώμη μου είναι ακριβό αφού έχω το ίδιο αποτέλεσμα με μόλις 5 ευρώ
Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ορίσεις στο πρόγραμμα τις ακριβείς αποστάσεις των LED
Το κόστος είναι σίγουρα μεγάλο αλλά αφού έχω ήδη το TrackIR 4:PRO(που για κάποιο λόγο μετά από ένα crash στο Falcon Bms 4.32 δεν λειτουργεί) μου περισσεύει το TrackClip PRO ::).
Επιπλέον έχω μια κατασκευή ενός φίλου με led...δοκιμές μέσα στο Σ/Κ.
Αντώνη ευχαριστώ για τις απαντήσεις και από ότι βλέπω είμαστε γείτονες (μένω Ν.Ηράκλειο)
Επιπλέον έχω μια κατασκευή ενός φίλου με led...δοκιμές μέσα στο Σ/Κ.
Αντώνη ευχαριστώ για τις απαντήσεις και από ότι βλέπω είμαστε γείτονες (μένω Ν.Ηράκλειο)
-
δοκίμασε το και αν έχεις θέματα ΄με ρυθμίσεις μπορούμε να τα λύσουμε
Το freetrack λειτουργεί πολύ καλά και έχει αρκετές δυνατότητες με τι αναλογες ρυθμίσεις
Το freetrack λειτουργεί πολύ καλά και έχει αρκετές δυνατότητες με τι αναλογες ρυθμίσεις