ψαχνω τι να παρω για να αρχισω..

Απάντηση
xaris

ψαχνω τι να παρω για να αρχισω..

Δημοσίευση από xaris »

Γεια σας παιδια..μια βοηθεια στο τι ακριβως θα ηταν η καλυτερη επιλογη για να ξεκινησω...εχω κοιταξει εχω ψαξει και εχω καταληξει Blade CX2 RTFκαι Nine Eagles Solo Pro2 ..ωστε αργοτερα να παω σε 6καναλο...υπαρχει καποιο αλλο...??αξιζουν αυτα????
ubhae

Απάντηση: ψαχνω τι να παρω για να αρχισω..

Δημοσίευση από ubhae »

Και τα 2 είναι καλά για αρχή, το πρώτο είναι τύπου coaxial το όποιο ενδείκνυστε για training ενώ το δεύτερο «δείχνει πιο ελικόπτερο» κι είναι fix pitch δηλ. η κλίση στις λεπίδες δεν αλλάζει και το ανεβοκατεβάζεις καθαρά δίνοντας ή αφαιρώντας γκάζι.
Το blade cx2 υπάρχει και στον γνωστό φοίνικα ο οποίος κυκλοφορεί πια και «ευρέος» στο google (η ορθογραφία μου είναι εσκεμμένη)
Κι είναι ότι πρέπει για να μάθεις πριν βγεις έξω.
Βέβαια τα μοντελάκια αυτά είναι για καμία αυλή το πολύ, δεν νομίζω να θες να τα πας σε κανα ΣΕΦ ή καμία Πεντέλη.

Μιας λοιπόν και τα δυο είναι καλά εγώ προσωπικά θα προχωραγα σε δευτερεύοντα κριτήρια, όπως τιμή, διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, διάρκεια μπαταρίας, και φυσικά το αισθητικό αποτέλεσμα. Μπορεί το cx2 να δείχνει σαν «toy» από supermarket αλλά όλοι από τέτοιο ή lama ξεκινήσαμε. Το σόλο προ δείχνει πιο ελικόπτερο, δηλ ένας έλικας πάνω κι ένας πίσω.
Το παν είναι το κόστος και η διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, κρίνε κι αποφάσισε. Και τα 2 θα σε μάθουν πάντως να συγχρονίζεις μάτι-χέρι-κι ελικόπτερο ώστε αργότερα να πας παρακάτω πιο εύκολα το οποίο όπως λες είναι κι ο τελικός σκοπός.
Καλή τύχη σε ότι αποφασίσεις κι ότι βοήθεια χρειαστείς εδώ είμαστε κι εμείς και το forum.
Καλώς όρισες
xaris

Δημοσίευση από xaris »

Σε ευχαριστω φιλε μ...μαλλον για solo pro 2 θα παω γιατι ειναι ισως λιγο πιο ελικοπτερο...και δεν θα το βαρεθω αμεσως....μετα βλεπουμε....
xaris

Δημοσίευση από xaris »

Φιλε μ για το solo pro....ρωτησ και μου ειπαν δεν αξιζει τοσο....και ειναι ευκολα ζημιαρικο....ειδα το The Flybarless Evolution 180 SE και ειναι ελκυστικο και σε τιμη...αξιζει ομως γιατι μαλλον σε lama θα καταληξω οπως ολοι στο τελος....
ubhae

Δημοσίευση από ubhae »

Εγω παντως ξεκινησα απο walkera cb180z. Το πηρα απο μαγαζι εξωτερικου, και αν θες εκτακτως καποιο ανταλλακτικο το παιρνεις απο γνωστο μαγαζι στο Μοναστηρακι, το οποιο φερνει μεν walkera αλλα μονο 3-4 μοντελα.
Απ οπου κι αν ψωνισεις παντως παρε καβατζα λεπιδες, γραναζια, μπαταριες και οτι αλλο αναλωσιμο νομιζεις οτι θα χρειαστεις με το πρωτο πεσιμο, πχ flybar
Daliar

Δημοσίευση από Daliar »

Καλημερα παιδες. Εχω και εγω ενα ελικοπτερακι E-SKY co-comanche το οποιο ειχα παρει 1,5 χρονο πριν. Ειχα παει σε ενα μαγαζι, μου προτεινε αυτο για αρχη εδωσα και 120 τοτε αλλα δεν μπορω να πω οτι το ευχαριστηθηκα. Μου ειχε σπασει η μια ροδα που εχει και κραταει και το κελυφος και το ειχα παρατησει λιγο αλλα οταν θελησα να ξεκινησω παλι δεν υπηρχαν ανταλλακτικα γιατι σταματησαν 3 που ρωτησα να φερνουν τετοια. Με τα πολλα βρηκα και προσπαθω να το πιλοταρω. Το ερωτημα ειναι ''Ειμαι εγω τοοοοσο ασχετος ή εχει να κανει και με την κατασκευη του συγκεκριμενου και δεν σταθεροποιειται να το κανω μια βολτα σαν ανθρωπος??? ''_Β_Ο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά ελικόπτερα”