Τα φώτα σας!

melliritos

Τα φώτα σας!

Δημοσίευση από melliritos »

Η σύζυγος μου έκανε το καλύτερο δώρο (μετά την κόρη μου),το ελικοπτεράκι της φωτογραφίας. Ο ενθουσιασμός μεγάλος, τόσο μεγάλος που αντί να μάθω να το πετάω, ξεκίνησα τις μοντιφιές. Συγκεκριμένα έβγαλα τα πλαϊνά όπλα λέιζερ (περιγραφή κατασκευαστή), δηλαδή τα πλαστικά με τα led. Αποτέλεσμα να μην δέχεται ο δέκτης εντολές παρά μόνο όταν πλησιάσω την κεραία του τηλεκοντρόλ και ακουμπά τον δέκτη. Παρακαλώ για τα φώτα σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. (Η εταιρία είναι RDC BY DIONIC και το μοντέλο το RAPIDFLIGHT)
nasa

Απάντηση: Τα φώτα σας!

Δημοσίευση από nasa »

...καλησπέρα και καλώς ήλθες στο φόρουμ του 'petame.gr'...αν θέλεις ανέβασε ξανά την φωτό καθότι δεν φαίνεται...επίσης πες μας για τι ελικοπτεράκι πρόκειται... ποιάς εταιρείας κλπ...
η ταν, η, τα πετάν...
Dimitris08

Δημοσίευση από Dimitris08 »

3καναλο ειναι; Με υπερυθρες;
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

είναι της εταιρίας DIONIC. Εισαγωγή. 3κάναλα με υπέρυθρες. Για μέσα στο σπίτι να δεί τι γίνεται, να πάρεις μια ιδέα καλά είναι. Πρόσεχε τα χτυπήματα για τί είναι πολύ ευαίσθητα.~!!
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

προθανώς δεν εβγαλες τα "Laiser" αλλα τους δεκτες των υπερυθρων!!!! >F<
melliritos

Το ελικόπτερο ξέρω ότι είναι κινέζος, για αυτό και έχει όλα αυτά τα καλαμπαλίκια. Έχει τηλεκατεύθυνση 27 MHz (τρία κανάλια), μονάδα δέκτη ψηφιακού σήματος. (Ό,τι λέει το manual). Έχει και καλώδιο κεραία, οπότε δε νομίζω ότι λειτουργεί με υπέρυθρες.
LotuS

Δημοσίευση από LotuS »

ΟΛΑ τα dionic υπερυθρων ειναι..δεν πα να εχει οτι θελει για κεραια... RCD δεν γραφει στους ελικες?
Συνημμένα
DSC02996 (Small).JPG
DSC02996 (Small).JPG (71.3 KiB) Προβλήθηκε 77 φορές
melliritos

Όχι δεν γράφει RCD, αλλά αφού γνωρίζεις πως όλα τα DIONIC είναι με υπέρυθρες, θα είναι και αυτό. Άντε να τα κολλήσω πάλι!
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

melliritos έγραψε: Το ελικόπτερο ξέρω ότι είναι κινέζος, για αυτό και έχει όλα αυτά τα καλαμπαλίκια. Έχει τηλεκατεύθυνση 27 MHz (τρία κανάλια), μονάδα δέκτη ψηφιακού σήματος. (Ό,τι λέει το manual). Έχει και καλώδιο κεραία, οπότε δε νομίζω ότι λειτουργεί με υπέρυθρες.

που έχει το καλώδιο?
υπάρχει δυνατότητα για φώτο?
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

melliritos έγραψε: Όχι δεν γράφει RCD, αλλά αφού γνωρίζεις πως όλα τα DIONIC είναι με υπέρυθρες, θα είναι και αυτό. Άντε να τα κολλήσω πάλι!

η εταιρία στην Ελλάδα που τα εισάγει και τα συσκευάζει είναι η DIONIC AE.
Τα φέρνει από κίνα, τις ακριβότερες τιμές τις έχει το Public.

Eίχα πάρει το VENUS.

H αντιπρωσωπεία και για επισκευές και ανταλλακτικά είναι στις Αχαρνές στην οδό Αριστοτέλους.
_Β_Ο
Η ποιότητα τους σε σχέση με την τιμή τους είναι χάλια.^%^

Αυτά που πουλάνε οι πλανόδιοι από το μπαγκλαντές και φθινότερα και ανθεκτικότερα είναι.

Και κάνουν και 15 ευρώπουλα.

LotuS έγραψε: ΟΛΑ τα dionic υπερυθρων ειναι..δεν πα να εχει οτι θελει για κεραια... RCD δεν γραφει στους ελικες?

στο κουτί σίγουρα γράφει ............RCD_Β_Ο

Kαι τί κουτί.......κουτάρα_P_P
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

ΑΑΑαααααααααααααααααααααα..........................

και μακρυά από φώτα και πολύφωτα ή σποτάκια _Β_Ο

γιατί παθαίνουν παρεμβολή w
melliritos

Οι απαντήσεις σας με πληγώνουν αφάνταστα. Ήξερα πως δεν ήταν περιοπής, αλλά τόσο χάλια το ελικόπτερο; Δεν πειράζει, όσο μου πάει και μετά πάμε για άλλα, ακόμα καλύτερα (και δυστυχώς ακριβότερα). Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

.......όλοι κάποια στιγμή αγοράσαμε ένα παρόμοιο τρικάναλο Σε κάποιους βγήκε καλό και άλλοι φάγανε πίκρα
Εσύ έπεσες στην περίπτωση Δεν πρέπει να απογοητευτείς
Τώρα που είσαι μέλος εδώ μπορείς να μάθεις για το επόμενο
Πρόταση μου ένα τετρακάναλο διπλού στροφείου Ακόμη και αν αυτό που έχεις ήταν καλό σύντομα θα έκανες την κίνηση για κάτι ποιο σωστό
Είναι αρρώστια
melliritos

Το καλό είναι πως έμαθα την ανατομία του ελικοπτέρου (ή καλυτερα του εγκλήματος) και πως έχω κάποια ανταλλακτικά. Καλή συνέχεια σε όλους. Έχω να μάθω πολλά από εδώ!_Β_Ο
Dimitris08

Δημοσίευση από Dimitris08 »

παρε ενα 4καναλο να μαθεις να πετας. οταν και αν αποφασισεις βεβαια να συνεχισεις..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά ελικόπτερα”