λαστιχοκινητο κιτ decathlon hacker
λαστιχοκινητο κιτ decathlon hacker
καλησπερα,πριν απο λιγες ημερες ημουν στην πραγα την δευτερη μερα της βολτας μου λοιπον που λετε να επεσα επανω?ομορφαααα!
- Συνημμένα
-
- DSC04539.jpg (93.04 KiB) Προβλήθηκε 137 φορές
Απάντηση: λαστιχοκινητο κιτ decathlon hacker
αντε λεω παμε να ριξουμε μια ματια και οπως καταλαβαινετε κατι επρεπε να παρω κατι μικρο,αναμνηστικο να μου θυμιζει την τσεχια:p.κατεληξα στο χτιστο w
- Συνημμένα
-
- DSC04542.jpg (93.84 KiB) Προβλήθηκε 137 φορές
ανοιγουμε λοιπον το μαγικο κουτακι και αρχιζουμε να τσεκαρουμε το περιεχομενο του,εχει τα παντα μεσα τις αεροτομες μπαλσινες,καποια κοματακια απο κοντρα πλακε,λαστιχο με το συστημα τις ελικας,cowl και πα*****ακια,το πανι και φυσικα το σχεδιο! w
- Συνημμένα
-
- DSC04564.jpg (93.68 KiB) Προβλήθηκε 137 φορές
-
- DSC04562.jpg (94.85 KiB) Προβλήθηκε 137 φορές
-
- DSC04561.jpg (92.75 KiB) Προβλήθηκε 137 φορές
-
- DSC04560.jpg (92.66 KiB) Προβλήθηκε 137 φορές
-
- DSC04559.jpg (91.9 KiB) Προβλήθηκε 137 φορές
σε αυτο το σημειο να πω δυο πραγματακια.το μοντελο παιρνει λαστιχο,ομως εχει την επιλογη και για κινητηρακι οποτε γιατι οχι και για ηλεκτρικο οπως επισης και για ελερον.ΑΛΛΑ επειδη η ως τωρα δραστηριοτητα μου στο χωρο ειναι μονο με φενιζολενια και αυτο ειναι το πρωτο μου χτιστο δεν εχω σκοπο να μπλεξω παραπανω οποτε θα προσπαθησω να το φτιαξω χωρις ελερον και καθαρα μονο με το λαστιχο,αλλωστε σκοπος μου ειναι να τριψω το μυαλο μου πιο πολυ με το χτισιμο και ας μην πεταξει ποτε,θα εχω μαθει αλλα πραγματα που τωρα εχω μαυρο σκοταδι!ισως για καποιους αυτο να ειναι παιχνιδακι,εμενα ομως μου φαινεται βουνο!πονταρω στην δικια σας βοηθεια γιαυτο οποια αποψη,στραβο,κουτσο βλεπετε να μου το λετε!ευχαριστω!
σαν πρωτη κινηση ειπα να δω λιγο το ενα φτερο,ετσι το ταιριαξα.φυσικα το εβαλα χωρις κολλα,προχειρα να δω πως καθεται.
- Συνημμένα
-
- DSC04563.jpg (93.92 KiB) Προβλήθηκε 137 φορές
-
- DSC04557.jpg (92.65 KiB) Προβλήθηκε 137 φορές
-
καλημέρα και χρόνια πολλά
Τί μέγεθος έχει το μοντέλο?
Θα ήταν πολύ ωραίο να το κάνεις ηλεκτροκίνητο!
Τί μέγεθος έχει το μοντέλο?
Θα ήταν πολύ ωραίο να το κάνεις ηλεκτροκίνητο!
ακομα δεν αρχισαμε και ξεκινησαν οι προβληματισμοι!βλεποντας τις αεροτομες που εμειναν για το αλλο φτερο ελειπαν πεντε.κοιταζοντας παλι το σχεδιο μηπως εχω κανει καμια πατατα δεν βρηκα κατι,αλλωστε δεν ελειπε μια η δυο.ετσι φυλλο μπαλσα στα ιδια χιλιοστα,σχεδιασμα,κοψιμο και πιστευω ειμαστε ο.κ.παντως πολυ περιεργο:-\!
- Συνημμένα
-
- DSC04565.jpg (90.98 KiB) Προβλήθηκε 137 φορές
καλημερα αντωνη και χρονια πολλα σε ολους.το μοντελο εχει ανοιγμα φτερων 650mm.και εγω θα το ηθελα πολυ να το πεταγα ηλεκτρικο αφου και εγω μονο ηλεκτρικα πεταω,αυτο ομως λεω το δω στην πορεια και αφου φτασει σε ενα σημειο το μοντελο και χωρις να χρειαζεται πολλες αλλαγες.
- Συνημμένα
-
- DSC04572.jpg (93.08 KiB) Προβλήθηκε 137 φορές
-
Καλήμερα και από μένα, χρονιά πολλά, θα είναι πολύ ενδιαφέρον να το δούμε, και μετά να σε ρωτήσω τα σχεδία μπορούμε να τα έχουμε ένα αντίγραφο ;;;; και σε τι μέγεθος είναι ;;;;
καλημερα το σχεδιο εινα 72*44cm.τωρα οσον αφορα καποιο αντιγραφο υπαρχει ενα θεμα...ειμαι λιγο ασχετος με τα ιντερνετια,εαν μου πειτε τον τροπο εννοειται.
-
μανος έγραψε: ↑καλημερα το σχεδιο εινα 72*44cm.τωρα οσον αφορα καποιο αντιγραφο υπαρχει ενα θεμα...ειμαι λιγο ασχετος με τα ιντερνετια,εαν μου πειτε τον τροπο εννοειται.
Αν είσαι Αθηνά μπορω να το πάρω και να γίνει σκαναρισμα, ή από επαρχεία μπορούν να σταλούν, ότι και να είναι παντός σε ευχαριστώ για την θετική απάντηση, γιατί και εμένα μου αρέσει σαν μοντέλο και εικόνα, Περιμένω να το δω, ότι και αν είναι παντός είναι νομίζω και πολύ ωραίο σαν διακόσμηση (;) , Κάποια αλλά μελή από εδώ τι ηλεκτρικό set up θα προτιμούσαν για αυτό; Καλά Χριστούγεννα και καλές Γιορτές!
John Bardopoulos έγραψε: ↑Αν είσαι Αθηνά μπορω να το πάρω και να γίνει σκαναρισμα, ή από επαρχεία μπορούν να σταλούν, ότι και να είναι παντός σε ευχαριστώ για την θετική απάντηση, γιατί και εμένα μου αρέσει σαν μοντέλο και εικόνα, Περιμένω να το δω, ότι και αν είναι παντός είναι νομίζω και πολύ ωραίο σαν διακόσμηση (;) , Κάποια αλλά μελή από εδώ τι ηλεκτρικό set up θα προτιμούσαν για αυτό; Καλά Χριστούγεννα και καλές Γιορτές!
στειλε μου με pmενα κινητο να σε παρω απο τριτη να σου δωσω ενα αντιγραφο.οσο για τα ηλεκτρονικα θα ελεγα στο τελος για να ξερουμε και το βαρος που θα βγει.
καλησπερα και παλι,το δευτερο μερος του φτερου ειναι και αυτο ετοιμο,οπως επισης και το κομματι που δενουν τα φτερα πανω στην ατρακτο.λειπουν καποιες ενισχυσεις(γωνιτσες) περιμετρικα και στο κεντρο του καθε φτερου.φωτο...
- Συνημμένα
-
- DSC04576.jpg (96.94 KiB) Προβλήθηκε 137 φορές
-
- DSC04577.jpg (95.49 KiB) Προβλήθηκε 137 φορές
-
- DSC04575.jpg (89.39 KiB) Προβλήθηκε 137 φορές
-
- DSC04574.jpg (93.86 KiB) Προβλήθηκε 137 φορές
σε αυτο το σημειο(ελπιζω να μην ειναι πολυ αργα) σκεφτηκα οτι πρεπεινα υπαρχει μια κλιση στα φτερα για να δημιουργηθει η διεδρος,στην φωτογραφια του τουλαχιστον εχει.το προβλημα μου ομως ειναι πως θα γινει κατι τετοιο?στο σχεδιο η μονη εικονα(χωρις να την καταλαβαινω κιολας) που εχει μοιρες ειναι στο κεντρο της φωτο που γραφει C-C.αυτες η 5 μοιρες ειναι για την διεδρο η ειναι για αλλου και τελικα η διεδρος ειναι της φαντασιας μου η τουλαχιστον οχι απαραιτητη?μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?
- Συνημμένα
-
- DSC04580.jpg (94.42 KiB) Προβλήθηκε 137 φορές
-
- DSC04582.jpg (92.29 KiB) Προβλήθηκε 137 φορές
-
- DSC04579.jpg (89.68 KiB) Προβλήθηκε 137 φορές
-
Aυτή είναι η γωνία σου,αλλά θα έπρεπε να την έχεις ενισχύσει με μονοκόματο κόντρα πλακε 2με 3 mm που να πιάνει τουλάχιστον τις 2 πρώτες αεροτομές της κάθε πτέρυγας.τέτοια κομμάτια εγώ θα εκανα 2 και μ αυτά θα έκανα σάντουιτς την κεντρικη δοκό.Τέλος έχω να πω ότι δεν είναι απαραίτητο να πετάξει το ίδιο καλά ένα μεγενθημενο σχέδιο.Πάντως κάνεις καλή και καθαρή δουλίτσα που μ αρέσει αλλά να ξέρεις ότι το DECATHLON είναι γενικά δύστροπο .Γράφω απλά τις δικές μου σκέψεις που δεν είναι κατανάγκην και σωστές.