Τελικά δεν αντέχω….....και αυτό ξέρω πως θα το πληρώσω ακριβά
Απάντηση: Τελικά δεν αντέχω….....και αυτό ξέρω πως θα το πληρώσω ακριβά
Σημερα εσπασε το Hellcat. Εχασε τον ελεγχο, δεν ακουγε καθολου και επεσε μεσα σε ενα χωραφι. Μονο το πισω μερος εμεινε το υπολοιπο εγινε οδοντογλυφιδες.
Και αυτο που με στεναχωρει ειναι πως δεν προλαβα να χαρω την τοσο γλυκια πτηση του.
Σπυρος Δημας
πρώην hellcat pilot
Και αυτο που με στεναχωρει ειναι πως δεν προλαβα να χαρω την τοσο γλυκια πτηση του.
Σπυρος Δημας
πρώην hellcat pilot
-
Πως εγινε ρε φιλε...???Κριμα...
Ειναι πολυ σπαστικο να μην το εχεις ευχαριστηθει και να το μαζευεις απο το εδαφος...
Απο δεκτη πηγε...???Εσωσες τιποτα..???
Ειναι πολυ σπαστικο να μην το εχεις ευχαριστηθει και να το μαζευεις απο το εδαφος...
Απο δεκτη πηγε...???Εσωσες τιποτα..???
-
Κιαυτο....?????
Μα τι γινετε...???
Μα τι γινετε...???
Δεν ξερω αν ηταν ηλεκτρικα (δεν ειχε κανενα λογο) η παρεμβολες..... αλλα το οτι επεσε κοντα στον δρομο επισης με σκοτωσε και το οτι δεν ξερω ακριβως τι εφτεξε το κανει χειροτερο...
Σπυρος
σκετο
Σπυρος
σκετο
....Σπύρο λυπούμαι πολύ...ξέρω ακριβώς πως αισθάνεσαι ...εγώ το Hellcat το έχασα από βλακεία μου στον χειρισμό... το θέμα είναι αν μπορείς να καταλάβεις τον λόγο γιατί έχασες το αεροσκάφος ώστε να μην επαναληφθεί την επόμενη φορά ...τώρα σώσε ότι μπορείς απο το κουφάρι (βίδες, ντίζες, servo, δέκτη, μπαταρία, μηχανή κλπ) και πάμε για άλλα...
η ταν, η, τα πετάν...
-
Τελικα τα περισσοτερα συμβαντα ειναι σε αυτο το σημειο.........ρε μπας και μας κλανουν τα αλογα............
-
!@/-=}{{!@/-=}{{!@/-=}{{
Τελικα τα περισσοτερα συμβαντα ειναι σε αυτο το σημειο.........ρε μπας και μας κλανουν τα αλογα............
nasa έγραψε: ↑....Σπύρο λυπούμαι πολύ...ξέρω ακριβώς πως αισθάνεσαι ...εγώ το Hellcat το έχασα από βλακεία μου στον χειρισμό... το θέμα είναι αν μπορείς να καταλάβεις τον λόγο γιατί έχασες το αεροσκάφος ώστε να μην επαναληφθεί την επόμενη φορά ...τώρα σώσε ότι μπορείς απο το κουφάρι (βίδες, ντίζες, servo, δέκτη, μπαταρία, μηχανή κλπ) και πάμε για άλλα...
-
η συζήτηση για ταα ........άλογα είναι εδώ
-
Ενα βιβλιο συμβαντων τελικα απο την ΠΕΤΜΕ δε ειναι κακη ιδεα....θα καταγραφουν οι μαυρες ζωνες πτησεων... λαθη χειριστων ...ηλεκτρονικες αστοχιες... καιρικες συνθηκες που συνεβαλαν..... ολλα αυτα γιατι καθε φορα μαθαινουμε και κατι καινουργιο.... θα καταγραφουν και οι σαλτιμπαγκοι χειριστες ωχ ωχ ωχωχωχωχ................!@/-=}{{!@/-=}{{!@/-=}{{