Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι μιλάτε για Dremel και εννοείτε οτιδήποτε άλλο εκτός από Dremel.....
Κάνουμε ελαφρώς μια κατάχρηση του τίτλου και αναφερόμαστε σε όλους τους ταχυτροχούς του τύπου
Σαφώς και το dremel είναι μάρκα εργαλείου αλλά επειδή έχει επικρατήσει λόγω διαφήμησης και πωλήσεων τα λέμε όλα με το ίδιο όνομα :D
Το σωστότερο θα ήταν ταχυτροχός...
Οσον αφορά την δική μου άποψη, υποστηρίζω και εγώ οτι το DREMEL είναι μόνο ΕΝΑ, αλλά επειδή πρόκειται για επαγγελματικό εργαλείο με ελαφρώς τσιμπημένη τιμή και ανταλακτικά-αξεσουάρ, γιατί να τα δώσει κάποιος όλα αυτά απο τη στιγμή που χρειάζεται κάτι για περιστασιακή χρήση?
Αν ήθελα κάτι για πολλή, σχεδόν καθημερινή δουλειά δεν το συζητούσα. Αλλά για χρήση 2-3 φορές τον μήνα και αν...νομίζω οτι και ενα φθηνότερο θα κάνει την δουλειά του.
Για αρχή πάντως με βλέπω να τσιμπάω αυτό του Lidl ευελπιστώντας στο οτι μπορεί να ταιριάζουν τα εξαρτήματα που πουλάει κατά καιρούς σε extra κασετίνες, συν επειδή είναι 12V θα μπορούσε να μπεί μια 3s LiPo και να χρησιμοποιηθεί στο μπαλκόνι ή οπουδήποτε αλλού ελλείψη ηλεκτρικής πρίζας.
Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι η έλειψη εύκαμπτου άξονα, αλλά αν είναι ελαφρύτερο απο τα υπόλοιπα ηλεκτρικά της κατηγορίας, τότε καλώς.