big lama (βοηθεια για να το βρω....)

Απάντηση
bagelisg10

big lama (βοηθεια για να το βρω....)

Δημοσίευση από bagelisg10 »

καλημέρα σε όλα τα παιδιά του forum..
αυτό που θα πω για αρχή είναι ότι είμαι νέος στον μοντελισμό νεος και στο φορουμ και μόλις εχτές ξεκίνησα να ψάχνω να βρω κάτι καλό για να μάθω να πετάω καλά...... κάτι λίγα βέβαια ξέρω από μικρά ελικόπτερα 3καναλα και 4καναλα τα οποία τα πετάω εδώ και 2 χρόνια αλλά μέχρι τώρα δεν κοίταξα να πάρω κάτι καλό για έξω από το σπίτι...

εχτές λοιπόν είπα να ξεκινήσω να ψάξω για ένα καλούτσικο ελικόπτερο ....
καταλήγω στην εταιρία e-sky και συγκεκριμένα στο big lama...μου αρέσει εμφανισιακά και ελπίζω να είναι γερο και καλό στην πτήση....

όλα καλά μέχρι εδώ...το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω σε κανένα site το ελικόπτερο που θέλω με 2.4 τηλεκατεύθυνση..... μερικά το έχουν με την απλή(πράμα που με αγχώνει και δεν θέλω να σκεφτομαι) και άλλα που το έχουν με την 2.4 δεν έχουν απόθεμα..

τα ερωτήματα μου απλά....
πως βλέπετε το big lama γενικά σαν ελικόπτερο ?
και δεύτερον... αν ξέρετε βρε παιδιά (θεσσαλονικη ή και αλου) που μπορώ να το βρω....

ευχαριστώ προκαταβολικά
Slick330

Απάντηση: big lama (βοηθεια για να το βρω....)

Δημοσίευση από Slick330 »

Αν και δεν το έχω φίλε Βαγγέλη (απο την Esky έχω το μικρότερο αλλά με ίδια περίπου ηλεκτρονικά και σερβο, Lama-dauphin), διάβασα σε πολλά φορουμ ότι δεν είναι και κάτι σπουδαίο. Είναι σχετικά μεγάλο, με μικρή όμως διάρκεια πτήσης και οι πτώσεις...στοιχίζουν.
Μπορείς να το παραγγείλεις σίγουρα και στη Θεσσαλονίκη.Εγώ μένω κοντά στο Med Cosmos όπου μέσα έχει ένα μαγαζί με rc που μπορεί φαντάζομαι να στο φέρει. Τιμή κοντά στα 140 με 150 ευρώ. Υπάρχει και στο ebay βέβαια.
Για μένα πάντως δεν πρέπει να αξίζει. Καλύτερα μάθε σε ένα μικρότερο Esky ή Εflite ή Walkera και μετά προχωράς. Κάπου εκεί βρίσκομαι τώρα εγώ να φανταστείς..
raptor30

Δημοσίευση από raptor30 »

Φίλε bagelisg10 εγώ το έχω το συγκεκριμένο ελικοπτεράκι και ηταν η επομενή μου κίνηση μετά απο το μικρό του αδερφάκι το Lama v3 που εκεί έκανα και ουσιαστικα τα πρώτα μου βήματα όσον αφορά το ελικόπτερο. Να σου πω την αλήθεια το Big Lama εκτός του ότι είναι πολύ όμορφο ,με βοήθησε στις outdoor πτήσεις... Είναι πιο σταθερό και πιστεύω θα το ευχαριστηθείς...

Έψαχνε να το αγοράσει και ένα φιλαράκι μου πρόσφατα και δεν το έβρισκε σε διαθεσιμότητα εδω στην Ελλάδα. Έγω πάντος τα είχα φέρει και τα δύο (Lama v3 και Big Lama) από εδώ...

http://www.esky-heli.com/
jimmykod

Δημοσίευση από jimmykod »

Καλο μεσημερι.το big lama ειναι πραγματικα ενα σταθερο ελικοπτερο ευκολο στην κατανοηση της πραγματικης πτησης ευελικτο και δυνατο.εγω εφερα μερικα κοματια big lama 2.4g και πολλα ανταλλακτικα για φιλους και για υποχρεωσεις μου προς τριτους,καθως φυλαξα και 2 κοματια για τους μπομπιρες μου οταν μεγαλωσουν λιγο να μαθουν να πετανε!!!εαν σε ενδιαφερει μπορω να σου δωσω ενα κοματι σε φιλικη τιμη(γιατι δεν με ενδιαφερει to κερδος)γιατι ανηκουμε στην ιδια οικογενεια του petame gr.ακομα και αν εχεις αγορασει big lama μπορω να σου πω πολλα μυστικα λυνοντας τις αποριες σου γιαυτο το ελικοπτερο kai texnika

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά ελικόπτερα”