IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

w1ndsurfer

Απάντηση: IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

Δημοσίευση από w1ndsurfer »

Και οθονιές από τον ATAG server:
Συνημμένα
Dwm 2012-01-29 09-41-13-85.jpg
Dwm 2012-01-29 09-41-13-85.jpg (89.43 KiB) Προβλήθηκε 211 φορές
w1ndsurfer

Το ιταλικό βομβαρδιστικό κόπηκε στην μέση!

.
Συνημμένα
Dwm 2012-01-29 17-27-49-23.jpg
Dwm 2012-01-29 17-27-49-23.jpg (94.57 KiB) Προβλήθηκε 211 φορές
w1ndsurfer

Επιστροφή στην βάση

.
Συνημμένα
Dwm 2012-01-30 20-04-26-40.jpg
Dwm 2012-01-30 20-04-26-40.jpg (86.53 KiB) Προβλήθηκε 211 φορές
swaty

Δημοσίευση από swaty »

@w1ndsurfer: Οχι , δεν ηθελα να πω κατι τετοιο.

Το δικο μου PC (λογω καρτας γραφικών ) έχει λιγο ζορι σε απλες αποστολές. Φανταζομαι σε μεγαλες αποστολές με πολλα΄αεροσκάφη κτλ δεν θα παίζει. (i5, 12 GB και GTX 260).

Η αποψη μου είναι οτι σε καθε καλό PC παίζει από καλα ως πολυ καλα, αναλογα τα components (CPU,GPU, SSD κτλ) αλλα για να έχει καποιος την ποιότητα γραφικών που μπορεί να προσφέρει το CloD πρέπει να έχει κατι παραπάνω.
μανος

Δημοσίευση από μανος »

καλησπερα επεσε και στα δικα μου χερια και θα ηθελα να ρωτησω με τι χειριστηρια το δουλευετε?εβαλα την τηλ/ση μου (futaba) δουλευει,με την μονη διαφορα μπερδευει το elevator με την μηχανη.πρεπει να παρω κανενα αλλο οπως οι παιχνιδομηχανες?ευχαριστω!
GREECEPILOT

Δημοσίευση από GREECEPILOT »

μανος έγραψε: καλησπερα επεσε και στα δικα μου χερια και θα ηθελα να ρωτησω με τι χειριστηρια το δουλευετε?εβαλα την τηλ/ση μου (futaba) δουλευει,με την μονη διαφορα μπερδευει το elevator με την μηχανη.πρεπει να παρω κανενα αλλο οπως οι παιχνιδομηχανες?ευχαριστω!

Μάνο? να σε δανείσω το χειριστήριο που έχω για το flight simulator? :p
w1ndsurfer

Το Cliffs of Dover είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε WW2 simulation, για να το ευχαριστηθείς χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα καλό χειριστήριο (stick), θα σου πρότεινα και ανεξάρτητο throttle και πεταλιέρα rudder ώστε να έχεις όλους τους βασικούς χειρισμούς στα κουμπιά του χειριστηρίου και να μην χρειάζεται πληκτρολόγιο.

Επίσης ειδικά αν θα μπεις και σε on-line αερομαχίες χρειάζεσαι σετ ακουστικά - μικρόφωνο και το αξεσουάρ TrackIR για να αλλάζεις point of view με μικρές κινήσεις του κεφαλιού αντί για ποντίκι.

Όλα αυτά κοστίζουν, αλλά όπως είπα το CoD είναι σοβαρό simulator και αν επενδύσεις θα σε ανταμοίψει.
μανος

Δημοσίευση από μανος »

w1ndsurfer έγραψε: Το Cliffs of Dover είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε WW2 simulation, για να το ευχαριστηθείς χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα καλό χειριστήριο (stick), θα σου πρότεινα και ανεξάρτητο throttle και πεταλιέρα rudder ώστε να έχεις όλους τους βασικούς χειρισμούς στα κουμπιά του χειριστηρίου και να μην χρειάζεται πληκτρολόγιο.

Επίσης ειδικά αν θα μπεις και σε on-line αερομαχίες χρειάζεσαι σετ ακουστικά - μικρόφωνο και το αξεσουάρ TrackIR για να αλλάζεις point of view με μικρές κινήσεις του κεφαλιού αντί για ποντίκι.

Όλα αυτά κοστίζουν, αλλά όπως είπα το CoD είναι σοβαρό simulator και αν επενδύσεις θα σε ανταμοίψει.

καλησπερα ειμαι σιγουρος οτι το θεμα αυτο εχει πολλες δυνατοτητες και πολλα να δωσει,ομως προς το παρον,τουλαχιστον,δεν εχω την διαθεση(οικονομικη,χωρου και χρονου) να δωσω αυτα τα αρκετα χρηματα που χρειαζονται!και βεβαια η λυση ηρθε με την futaba μου που τελικα την ρυθμισα μεσα απο το παιχνιδι και την δυνατοτητα που δινει στα controls,οποτε ολα καλα!Ro:o/

Υ.Γ. αγαπητε αποστολε (GREECEPILOT) με αυτην την καλη σου διαθεση με εχεις συγκινησει!+(*):p
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Αγαπητέ Μάνο
Ξέρω ότι οι οικονομικές καταστάσεις της εποχής δεν είναι οι καταλληλότερες αλλά τα sim αυτά πρέπει να καταφέρουν να σε βάλουν στο πιλοτήριο και κάποια στιγμή να νιώσεις ότι είσαι στο αέρα
Η futaba είναι φτιαγμένη για να νιώθεις ότι πατάς στην γή και χαζεύεις ένα αεροπλάνο που πετά εκεί κοντά
Έχω λοιπόν ένα πολύ απλό και ίσως αρχαίο joystick σου δώσω για να κάνεις μία αρχή μαζί με μία λύση πολύ ικανοποιητική σε ότι αφορά το TrackIR
Είναι αδύνατο να μπεις σε σκυλοκαβγά αν δεν μπορείς να δεις άμεσα τον χώρο γύρο σου
Μελέτησε αυτο http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=3425
και αν δεν μπορείς να το φτιάξεις πές μου να σου το κανω εγω δώρο
Αργότερα και αν σου αρέσει το sim αυτού του τύπου παίρνεις κάτι καλύτερο
Ενα οικονομικό και καλό για να πάρεις μια ιδεα http://gaming.logitech.com/el-gr/product/extreme-3d-pro-joystick
Άβαταρ μέλους
sukhoi.su29

Δημοσίευση από sukhoi.su29 »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: Αγαπητέ Μάνο
Ξέρω ότι οι οικονομικές καταστάσεις της εποχής δεν είναι οι καταλληλότερες αλλά τα sim αυτά πρέπει να καταφέρουν να σε βάλουν στο πιλοτήριο και κάποια στιγμή να νιώσεις ότι είσαι στο αέρα
Η futaba είναι φτιαγμένη για να νιώθεις ότι πατάς στην γή και χαζεύεις ένα αεροπλάνο που πετά εκεί κοντά
Έχω λοιπόν ένα πολύ απλό και ίσως αρχαίο joystick σου δώσω για να κάνεις μία αρχή μαζί με μία λύση πολύ ικανοποιητική σε ότι αφορά το TrackIR
Είναι αδύνατο να μπεις σε σκυλοκαβγά αν δεν μπορείς να δεις άμεσα τον χώρο γύρο σου
Ενα οικονομικό και καλό για να πάρεις μια ιδεα http://gaming.logitech.com/el-gr/product/extreme-3d-pro-joystick

Αυτό είναι πνεύμα .....

....:,)<++><++><++>:,)
GREECEPILOT

Δημοσίευση από GREECEPILOT »

μανος έγραψε: καλησπερα ειμαι σιγουρος οτι το θεμα αυτο εχει πολλες δυνατοτητες και πολλα να δωσει,ομως προς το παρον,τουλαχιστον,δεν εχω την διαθεση(οικονομικη,χωρου και χρονου) να δωσω αυτα τα αρκετα χρηματα που χρειαζονται!και βεβαια η λυση ηρθε με την futaba μου που τελικα την ρυθμισα μεσα απο το παιχνιδι και την δυνατοτητα που δινει στα controls,οποτε ολα καλα!Ro:o/

Υ.Γ. αγαπητε αποστολε (GREECEPILOT) με αυτην την καλη σου διαθεση με εχεις συγκινησει!+(*):p

Ok mister Μάνος...χαχα...Πάντως συμφωνώ με τον Αντώνη!!^%^
μανος

Δημοσίευση από μανος »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: Αγαπητέ Μάνο

καλησπερα.αντωνη σου εστειλα π.μ. για να μην χαλαμε το ομορφο αυτο θεμα.για ολα οσα μου γραφεις εχεις απολυτο δικιο και σε ευχαριστω πολυ για την προσφορα σου!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Flight Simulator - Εικονικές Πτήσεις & Αεροπορικές Εταιρείες”