αλάνες κ' όχληση

orck

Απάντηση: αλάνες κ' όχληση

Δημοσίευση από orck »

Απο την στιγμη που εχει καθιερωθει η αποψη οτι ο αερομοντελισμος ειναι χομπυ για ευκαταστατους (οπως ειναι το γολφ) και αυτο ειναι αποδεκτο και απο την πολιτεια και απο εμας τους ιδιους (τους περισσοτερους) τοτε τι περιμενουμε;

Μακαρι να γινοταν κατι να μπορουμε να κανουμε το χομπυ μας με αξιοπρεπεια και οχι σαν τους κλεφτες, αλλα απο την αλλη εαν ενα σωματειο φτιαξει μοντελοδρομιο μακρια απο την Αθηνα και αυξησει την συνδρομη στα 200 το χρονο για την συντηρηση του, τοτε ποια η διαφορα με τα ηδη υπαρχοντα μοντελοδρομια;

Δεν ξερω τι ισχυει σε αλλες χωρες αλλα στην Ελλαδα ακομη και το parkfly μοντελο ειναι απαγορευμενο (με εξαιρεση το lama και λαστιχοκινητα).
nasa

Δημοσίευση από nasa »

LotuS έγραψε: υπαρχει επισης η πιθανοτητα να δωθει ο χωρος της αλανας του Μαραθωνα με μεσολαβηση του δημου να περιφραχθει και να χρησημοποιειται για Συλλογικο αυστηρα μοντελοδρομιο

...Αντώνη αυτό ξέχασέ το ...κατά πρώτο λόγο νομίζω ότι ο χώρος ανήκει στα 'Ολυμπιακά Ακίνητα' οπότε 'άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου'... κατά δεύτερο λόγο ο Δήμος (όπως κ' ο κάθε Δήμος) θα προτιμούσε να χρησιμοποιήσει τον χώρο για κάτι πιό 'εποικοδομητικό' κ' 'προσοδοφόρο' απ' ότι σαν μοντελοδρόμιο π.χ. να φτιαχτεί ένα εκπαιδευτικό συγκρότημα (π.χ. ΤΕΛ, ΤΕΙ) που λέει ο λόγος ,η, κάτι άλλο.... βλέπεις έχει φαϊ η υπόθεση (χρηματοδοτήσεις απο προγράμματα ΕΣΠΑ ... κατασκευάστριες εταιρείες γύπες κλπ κλπ)....
η ταν, η, τα πετάν...
george_karasoulas

Δημοσίευση από george_karasoulas »

Γεια σας φίλοι "Lotus" και Παναγιώτη

το parking του κωπηλατοδρομίου του Μαραθώνα θα ήταν σίγουρα μια καλή λύση, εάν μπορούσε να δοθεί σε σύλλογο για να οργανωθεί μοντελοδρόμιο.

Δεν γνωρίζω όμως αν ανήκει στον Δήμο Μαραθώνα. Το πιθανότερο είναι -αφού χρησιμοποιήθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες- να ανήκει στην Ε.Τ.Α. (Εταιρεία Τουριστικών Ακινήτων) στην οποία παραχωρήθηκαν τα Ολυμπιακά ακίνητα μετά τους αγώνες. Εάν αυτή είναι η περίπτωση, τότε το βλέπω σχεδόν αδύνατο να παραχωρηθεί στον σύλλογο.

Δεν έχω έρθει πολλές φορές στο Μαραθώνα και δεν θυμάμαι πολύ καλά τον περιβάλλοντα χώρο, αλλά εάν έχει κατοικίες το βλέπω δύσκολο να δοθεί αυτή η άδεια.

Φίλε Παναγιώτη

το ότι τα μοντελοδρόμια θα είναι κάπως μακριά από την Αθήνα (ίσως όχι 120 χλμ., αλλά 50-60, σίγουρα) αυτό δεν μπορούμε να το αποφύγουμε.

Από την άλλη πλευρά εγώ προσωπικά (και είναι απλώς μια προσωπική άποψη) υποστηρίζω τα μοντελοδρόμια που τα διαχειρίζονται σύλλογοι. Απ ότι ξέρω, ισχύει σε αυτά (π.χ. Θεσσαλονίκη, Μαγνησία κλπ.) μια χαμηλή συνδρομή.

Και υπάρχει και η εξής σημαντική διαφορά:

Τα σωματεία, οι σύλλογοι δεν είναι κερδοσκοπικοί οργανισμοί, ο ισολογισμός τους πρέπει να είναι ισοσκελισμένος. Που σημαίνει ότι τα όποια χρήματα από τις συνδρομές θα διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τη συντήρηση του μοντελοδρομίου και την βελτίωση της υποδομής του. Ίσως και για την οργάνωση κάποιων εκδηλώσεων. Με απλά λόγια, οι σύλλογοι δεν αποβλέπουν σε κέρδος.

Τώρα βέβαια οι πολύ παλιοί στο χόμπυ θα ετοιμάζονται να μου κάνουν "επίθεση", διότι υπήρξαν κραυγαλέες περιπτώσεις κακοδιαχείρισης και σφετερισμού των χρημάτων των συνδρομών των μελών, σε παλιά σωματεία. Μάλιστα θύμα μιας τέτοιας περίπτωσης είμαι και εγώ ο ίδιος.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτές οι περιπτώσεις ήταν μεμονωμένες, ανήκουν σε εποχές που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και δεν πρόκειται να επαναληφθούν.

Φιλικά

Γιώργος Καρασούλας
LotuS

Δημοσίευση από LotuS »

nasa έγραψε: ...Αντώνη αυτό ξέχασέ το ...κατά πρώτο λόγο νομίζω ότι ο χώρος ανήκει στα 'Ολυμπιακά Ακίνητα' οπότε 'άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου'... κατά δεύτερο λόγο ο Δήμος (όπως κ' ο κάθε Δήμος) θα προτιμούσε να χρησιμοποιήσει τον χώρο για κάτι πιό 'εποικοδομητικό' κ' 'προσοδοφόρο' απ' ότι σαν μοντελοδρόμιο π.χ. να φτιαχτεί ένα εκπαιδευτικό συγκρότημα (π.χ. ΤΕΛ, ΤΕΙ) που λέει ο λόγος ,η, κάτι άλλο.... βλέπεις έχει φαϊ η υπόθεση (χρηματοδοτήσεις απο προγράμματα ΕΣΠΑ ... κατασκευάστριες εταιρείες γύπες κλπ κλπ)....

Βασικα ο χωρος ειχε παραχωρηθει για διαμορφωση για να γινει το παρκινγκ αλλα δεν ηταν δωρεα.. παραχωρηση ηταν του ιδιοκτητη.. ο οποιος ηταν στο δημοτικο συμβουλιο την εποχη εκεινη και ειπε να συμβαλει.. δεν ειναι ουτε δωρεα στο δημο ουτε ιδιοκτησια του δημου αυτη τη στιγμη.. για να καταλαβετε ο χωρος ανηκε στον τυπο που εχει το χωραφι με τα αλογα.. παλια ηταν ενιαιο...
εαν εχει δωρηθει μονο ισχυουν τα παραπανω που αναφερατε..
Skywalker

Δημοσίευση από Skywalker »

Καλησπέρα! Απαντώ στα 2 σημεία που με ρώτησε ο φίλος Γιώργος.

george_karasoulas έγραψε:
Πιστεύω ότι η Αθήνα θα έπρεπε να έχει περισσότερους συλλόγους και μοντελοδρόμια. Βλέπω στις ξένες πρωτεύουσες, Λονδίνο, Παρίσι, ότι υπάρχουν πολλοί σύλλογοι/μοντελοδρόμια, ίσως και πάνω από δέκα. Ο φίλος μας /μέλος του FORUM από την Αγγλία θα μπορούσε να μας το επιβεβαιώσει αυτό.

Ακριβώς όπως το λές είναι Γιώργο. Στο Λονδίνο υπάρχουν επίσημα 15 συλλόγοι μέλη της British Model Flying Association. Πράγμα που σημαίνει ότι πληρούν κάποιες προυποθέσεις 15 σύλλογοι. Από τους 15 κανείς δεν είναι αποκλειστικά indoor, 2 από τους 15 έχουν και indoor τμημα. Άρα μιλάμε για 15 συλλόγους που πετάνε σε εξωτερικούς χώρους και πληρούν κάθε προυπόθεση για να το κάνουν. Οπότε σίγουρα ή έχουν δικό τους μοντελοδρόμιο ή χώρο ή απλά τους έχει παραχωρηθεί ή νοικιάζουν.

george_karasoulas έγραψε:
Απ ότι βλέπω και στο εξωτερικό (και αυτό μπορεί να μας το επιβεβαιώσει το μέλος μας από την Αγγλία) πολλά ξένα μοντελοδρόμια δεν διαθέτουν ειδικές εγκαταστάσεις, παρά μόνο ένα μεγάλο χωράφι με γκαζόν. Στο κάτω-κάτω δεν θα είναι και καταστροφή κάτι τέτοιο!

Τα μοντελοδρόμια έχουν κάποιες εγκαταστάσεις αλλά οι περισσότεροι σύλλογοι που πετάνε δεν έχουν μοντελοδρόμιο, απλά έχουν ένα δικό τους χώρο. Δικό τους εννοώντας ξέρουν τα μέλη ότι βρέξει χιονίσει μπορούν να πάνε όποτε να ΄ναι γιατί τους ανήκει, τους έχει παραχωρηθεί, το έχουν νοικιάσει κτλ.

Ο σύλλογος που πετάω μέσα στο λιβάδι δεν έχει τίποτα άλλο πέρα από ένα πίνακα συχνοτήτων, ένα ανεμούριο (όπως έχει ο Στρατηγός στο Ελληνικό) και ένα κονταίνερ σε μια άκρη που μέσα έχουμε το μηχάνημα που κόβει το χορτάρι που φυτρώνει και όπου όποιος θέλει αφήνει μέσα εξοπλισμό για να μην το πηγαινοφέρνει.

Πραγματικά το βασικότερο είναι να κατοχυρωθεί ο χώρος παιδιά -με κάποιον τρόπο- τα άλλα είναι περιττά σε πρώτη φάση. Αν ένας χώρος κατοχυρωθεί μετά όλα παίρνουν την σειρά τους και είναι στιγμές απόλαυσης. Φυσικά πρέπει να αποφευχθούν και οι νοοτροπίες 10 το στήσανε και να ο χώρος πάμε όλοι τζαμπατζηδες. Και φωνές του στυλ: "Και δεν θα με διώξεις, ο αέρας είναι ελέυθερος και δωρεάν. Ειναι δημόσιος χώρος και ας σας παραχωρήθηκε..."

Στο χώρο που πετάω πετάνε ΜΟΝΟ μέλη του συλλόγου γιατί αυτά τα μέλη και μόνο έχουν την ευθύνη του χώρου και ότι άλλο έχει συμφωνηθεί για την παραχώρηση κτλ. Οποιος άλλος θέλει να έχει δικαίωμα να πετάει εκεί είναι ευπρόσδκετος να γραφτεί στο σύλλογο και να πετάει σύμφωνα με τους κανονισμούς της BMFA αλλά και βάση των ιδιαιτεροτήτων του συγκεκριμένου χώρου. Και φυσικά δεν είναι λίγοι που επισκέπτονται τον χώρο τις ωρες που πετάμε και γράφονται είτε επειδή ξεκινάνε, είτε επειδή πέταγαν παλιότερα, είτε επειδή μετακόμισαν και ψάχνουν σύλλογο στην περιοχή.

Το πιο σημαντικό είναι να βρεθεί δημιουργηθούν σύλλογοι και να βρεθεί χώρος. Δυστυχώς ειδικά στην Αθήνα το δεύτερο είναι το πιο δύσκολο. w
King Kostas

Δημοσίευση από King Kostas »

LotuS έγραψε:
...υπαρχει επισης η πιθανοτητα να δωθει ο χωρος της αλανας του Μαραθωνα με μεσολαβηση του δημου να περιφραχθει και να χρησημοποιειται για Συλλογικο αυστηρα μοντελοδρομιο

....αυτό θα είχε ενδιαφέρον..._Β_Ο
nasa

Δημοσίευση από nasa »

LotuS έγραψε: υπαρχει επισης η πιθανοτητα να δωθει ο χωρος της αλανας του Μαραθωνα με μεσολαβηση του δημου να περιφραχθει και να χρησημοποιειται για Συλλογικο αυστηρα μοντελοδρομιο

...ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε ..?
η ταν, η, τα πετάν...
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Πελάτισσα μου γέννημα θρέμμα της περιοχής και με πολλούς γνωστούς μου είχε πει ότι ο χώρος προορίζεται για να γίνει το νέο δημαρχιακό κτήριο
Αυτό προ της εμβάθυνσης της κρίσης ..........τώρα την χάσαμε και αυτή την πελάτισσα οπότε δεν έχω νεότερα

οσο για την έποψη να γίνει μοντελοδρόμιο δεν νομίζω ..............
Με δυο δρόμους δίπλα δεν το θέλουμε και εμείς Αν υπάρχει έστω και μία περίπτωση παραχώρισης χώρου απο τον Δήμο ας είναι κάπου που θα πετάμε με ασφάλεια
george_karasoulas

Φίλοι Καλημέρα

εάν αυτό μπορεί να βοηθήσει κάπως στην προσπάθεια σας (για μοντελοδρόμιο στον Μαραθώνα), να σας ενημερώσω ότι στην αντίστοιχη προσπάθεια που είχαν κάνει το 2005 ο κ. Γιώργος Ευσταθιάδης, πρώην ιδιοκτήτης του καταστήματος "Power Model" στον Πειραιά και ο κ. Γιάννης Κουτσούλας, είχε συνδράμει ο Δήμος Οινόης με τα χωματουργικά μηχανήματα του, διαμορφώνοντας δωρεάν τον χώρο!

Παρότι επρόκειτο για (ένα ακόμη) ιδιωτικό μοντελοδρόμιο, εν τούτοις ο Δήμος, διαβλέποντας τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής και οικονομικής ενίσχυσης της τοπικής κοινωνίας από την λειτουργία ενός αερομοντελιστικού κέντρου, ενίσχυσε αφιλοκερδώς αυτή την προσπάθεια, διαθέτοντας τα μηχανήματα του!

Για να μην ξεχνάμε την ιστορία, σας κοινοποιώ παρακάτω την είδηση που είχε στείλει στην -τότε- "Αερομοντελιστική Εφημερίδα" ο κ. Ευσταθιάδης:

"Αγαπητοί φίλοι

Μετά από κάποιες δυσκολίες και μια καθυστέρηση τριών μηνών, ξεκίνησαν οι εργασίες για την δημιουργία ενός μοντελλοδρομίου που θα είναι πρότυπο όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για όλη την Ευρώπη.

Σε πλήρη συνεργασία με τον Γιάννη Κουτσούλα GREEK-ROTORS, στην Μάνδρα Αττικής, 40 χιλιόμετρα από τον Πειραιά και κοντά στην Αττική Οδό, φτιάχνουμε το μοντελλοδρόμιο που από πριν σας είχαμε υποσχεθεί.

Εκτός από δύο διαδρόμους, Βορράς-Νότος και Ανατολή-Δύση, θα διαθέτει πολλούς χώρους για τους επισκέπτες με πολλές ανέσεις, καντίνα, υπόστεγα, παιδική χαρά κλπ.

Ο Γιάννης θα στείλει σύντομα και αεροφωτογραφία του χώρου.

Ευχαριστώ

Γιώργος Ευσταθιάδης - POWER MODEL

Τηλ. 210-42.96.118"

Το σχέδιο ναυάγησε τελικά, γιατί όπως απεδείχθη χρειάζονταν πολλά χρήματα για να υλοποιηθεί, με τις προδιαγραφές που αναφέρονται στην προηγούμενη ανακοίνωση. Και ήταν κρίμα, γιατί ο χώρος ήταν πραγματικά πολύ καλός, όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες πιο κάτω. Το περιβάλλον ήταν ήσυχο και όμορφο και -πάνω απ όλα- ο περιβάλλων χώρος ήταν καθαρός, δεν είχε δηλ. δέντρα, πουρνάρια, γκρεμούς κλπ.

Το δίδαγμα όμως από το εγχείρημα του κ. Ευσταθιάδη είναι ότι δεν πρέπει να ξεκινάμε κάτι με τα πιο μεγαλεπήβολα σχέδια, γιατί δεν πρόκειται να υλοποιηθεί ποτέ. Καλύτερα να ξεκινάμε κάτι απλό (όπως έκαναν τα παιδιά της "ΓΛΑΥΞ") και σιγά-σιγά να το βελτιώνουμε.

Στην περίπτωση του Μαραθώνα, θα μπορούσε να νοικιαστεί κάποιος χώρος και ίσως με την βοήθεια του Δήμου να μπορούσε να διαμορφωθεί δωρεάν.

Άλλωστε, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Μαραθώνα -του οποίου το όνομα δεν αναφέρθηκε στις ανταποκρίσεις που έγιναν και είναι κρίμα- ήταν πολύ θετικός στην εκδήλωση, που τίμησε με την παρουσία του.

Εξακολουθώ όμως να πιστεύω ότι ένα μοντελοδρόμιο για όλους τους αερομοντελιστές της Αττικής δεν επαρκεί και χρειάζεται να οργανωθούμε όλοι μας και να προχωρήσουμε στις σωστές ενέργειες.

Πρώτα όμως πρέπει αυτό να το χωνέψουμε καλά στο μυαλό μας και -δυστυχώς- ο χρόνος κυλάει γρήγορα.

Φιλικά

Γιώργος Καρασούλας
Συνημμένα
airfield_koutsoulas_3.jpg
airfield_koutsoulas_3.jpg (17.14 KiB) Προβλήθηκε 24 φορές
airfiled_koutsoulas_2.jpg
airfiled_koutsoulas_2.jpg (19.55 KiB) Προβλήθηκε 24 φορές
news_koutsoulas_airfield.jpg
news_koutsoulas_airfield.jpg (59.21 KiB) Προβλήθηκε 24 φορές
King Kostas

Δημοσίευση από King Kostas »

...μαζί σου.

Υ.Γ.: Πέταγα τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα εκεί
(νομίζω)...και είχε δέντρα (και έχει ακόμα, πήγα προ δυο μηνών και πέταξα), και μάλιστα το ένα σε πολύ κακό σημείο...anyway, αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως ήταν ότι δεν είχα βρει σχεδόν ποτέ ψυχή ζώσα...

Καλώς ή κακώς, η απόσταση ήταν μεγάλη...για μένα σχεδόν 100χλμ πάνε έλα...οπότε σκούρο το χαρμάνι...

Πάντως όποιος ξεκινήσει κάποια προσπάθεια, ας ξεκινήσει απλά και λιτά (και μόνο με τα άκρος απαραίτητα σε ότι αφορά τα διαδικαστικά και τα νομικά)...στην αρχή ας είναι και σαν αλάνα...
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

george_karasoulas έγραψε: Φίλοι Καλημέρα

εάν αυτό μπορεί να βοηθήσει κάπως στην προσπάθεια σας (για μοντελοδρόμιο στον Μαραθώνα), να σας ενημερώσω ότι στην αντίστοιχη προσπάθεια που είχαν κάνει το 2005 ο κ. Γιώργος Ευσταθιάδης, πρώην ιδιοκτήτης του καταστήματος "Power Model" στον Πειραιά και ο κ. Γιάννης Κουτσούλας, είχε συνδράμει ο Δήμος Οινόης με τα χωματουργικά μηχανήματα του, διαμορφώνοντας δωρεάν τον χώρο!

Παρότι επρόκειτο για (ένα ακόμη) ιδιωτικό μοντελοδρόμιο, εν τούτοις ο Δήμος, διαβλέποντας τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής και οικονομικής ενίσχυσης της τοπικής κοινωνίας από την λειτουργία ενός αερομοντελιστικού κέντρου, ενίσχυσε αφιλοκερδώς αυτή την προσπάθεια, διαθέτοντας τα μηχανήματα του!

Για να μην ξεχνάμε την ιστορία, σας κοινοποιώ παρακάτω την είδηση που είχε στείλει στην -τότε- "Αερομοντελιστική Εφημερίδα" ο κ. Ευσταθιάδης:

"Αγαπητοί φίλοι

Μετά από κάποιες δυσκολίες και μια καθυστέρηση τριών μηνών, ξεκίνησαν οι εργασίες για την δημιουργία ενός μοντελλοδρομίου που θα είναι πρότυπο όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για όλη την Ευρώπη.

Σε πλήρη συνεργασία με τον Γιάννη Κουτσούλα GREEK-ROTORS, στην Μάνδρα Αττικής, 40 χιλιόμετρα από τον Πειραιά και κοντά στην Αττική Οδό, φτιάχνουμε το μοντελλοδρόμιο που από πριν σας είχαμε υποσχεθεί.

Εκτός από δύο διαδρόμους, Βορράς-Νότος και Ανατολή-Δύση, θα διαθέτει πολλούς χώρους για τους επισκέπτες με πολλές ανέσεις, καντίνα, υπόστεγα, παιδική χαρά κλπ.

Ο Γιάννης θα στείλει σύντομα και αεροφωτογραφία του χώρου.

Ευχαριστώ

Γιώργος Ευσταθιάδης - POWER MODEL

Τηλ. 210-42.96.118"

Το σχέδιο ναυάγησε τελικά, γιατί όπως απεδείχθη χρειάζονταν πολλά χρήματα για να υλοποιηθεί, με τις προδιαγραφές που αναφέρονται στην προηγούμενη ανακοίνωση. Και ήταν κρίμα, γιατί ο χώρος ήταν πραγματικά πολύ καλός, όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες πιο κάτω. Το περιβάλλον ήταν ήσυχο και όμορφο και -πάνω απ όλα- ο περιβάλλων χώρος ήταν καθαρός, δεν είχε δηλ. δέντρα, πουρνάρια, γκρεμούς κλπ.

Το δίδαγμα όμως από το εγχείρημα του κ. Ευσταθιάδη είναι ότι δεν πρέπει να ξεκινάμε κάτι με τα πιο μεγαλεπήβολα σχέδια, γιατί δεν πρόκειται να υλοποιηθεί ποτέ. Καλύτερα να ξεκινάμε κάτι απλό (όπως έκαναν τα παιδιά της "ΓΛΑΥΞ") και σιγά-σιγά να το βελτιώνουμε.

Στην περίπτωση του Μαραθώνα, θα μπορούσε να νοικιαστεί κάποιος χώρος και ίσως με την βοήθεια του Δήμου να μπορούσε να διαμορφωθεί δωρεάν.

Άλλωστε, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Μαραθώνα -του οποίου το όνομα δεν αναφέρθηκε στις ανταποκρίσεις που έγιναν και είναι κρίμα- ήταν πολύ θετικός στην εκδήλωση, που τίμησε με την παρουσία του.

Εξακολουθώ όμως να πιστεύω ότι ένα μοντελοδρόμιο για όλους τους αερομοντελιστές της Αττικής δεν επαρκεί και χρειάζεται να οργανωθούμε όλοι μας και να προχωρήσουμε στις σωστές ενέργειες.

Πρώτα όμως πρέπει αυτό να το χωνέψουμε καλά στο μυαλό μας και -δυστυχώς- ο χρόνος κυλάει γρήγορα.

Φιλικά

Γιώργος Καρασούλας

Ωραία τα λες Γιώργο μου, αλλά δεν σε είδα να κάνεις τίποτα!!
Ούτε την πόρτα της ΠΕΤΜΕ έχεις χτυπήσει, ούτε κανενός άλλου συλλόγου.
Στα λόγια και στις ιδέες όλοι καλοί είμαστε, στα έργα δεν βλέπω προκοπή.
Όσο αφορά τώρα τον Μαραθώνα, άσε μας να ξέρουμε λίγα πράγματα παραπάνω. Και για τους "δημοτικούς άρχοντες" αλλά και για τους ιδιωτικούς χώρους που είναι για νοίκιασμα.
Δυο χρόνια τώρα τρέχουμε σαν τρελοί από γραφείο σε γραφείο και από υπηρεσία σε υπηρεσία για να εξασφαλίσουμε τον απαιτούμενο χώρο. Και από υποσχέσεις...
...πέρνα να σου δώσω μερικές που έχω στοιβάξει στο γραφείο.
Στις πράξεις και την ατελείωτη Ελληνική γραφειοκρατία κολλάμε, όχι στις ιδέες και τις υποσχέσεις.
Το σίγουρο είναι ένα: Η ΠΕΤΜΕ δεν τα παρατά. Θα συνεχίσει την προσπάθεια, όπως κάνει εδώ και δυο χρόνια. Και να είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει.

Φιλικά
Γιάννης Γιαννελος
αντιπρόεδρος ΠΕΤΜΕ
george_karasoulas

Γεια σας φίλοι

και συγγνώμη εάν σε κάποιο σημείο, που δεν κατάλαβα, σας έθιξα με κάποιο τρόπο.

Ο σκοπός μου δεν ήταν να υποδείξω στην ΠΕΤΜΕ ή σε άλλο σύλλογο τι να κάνει, αλλά να παρακινήσω κάπως -όσο μπορώ- τους αερομοντελιστές της Αττικής να οργανωθούν σε συλλόγους.

Στην εκδήλωση της κοπής της πίτας της ΠΕΤΜΕ, ζήτησα από τον Τρύφωνα να με εγγράψει και εμένα στην ΠΕΤΜΕ (δεν είχε εκείνη τη στιγμή το απαραίτητο δελτίο) αποκλειστικά και μόνο για να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ-άσχετα αν δε με βολεύει και τόσο ο Μαραθώνας- στον σκοπό σας.

Για τον ίδιο σκοπό είχα γραφεί παλιότερα και στον Σύλλογο του Ελληνικού, άσχετα αν την ίδια περίοδο ήμουν μέλος και ιδιωτικού μοντελοδρομίου.

Εάν μου στείλετε με p.m. ότι χρειάζεται, θα εγγραφώ και εγώ στην ΠΕΤΜΕ, για να βοηθήσω, όσο το επιτρέπουν οι δυνατότητες μου.

Φιλικά

Γιώργος καρασούλας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”