Αλάνα Ασπροπύργου
Απάντηση: Αλάνα Ασπροπύργου
Καλησπερα φιλε μου! Και απο εκει το εχουν απαγορευσει!Απο παντου!
-
Η αλάνα του Ασπροπύργου επαναλειτουργεί!
Όχι στον χώρο που ήταν προηγουμένως, αλλά σε άλλο χώρο με συντεταγμένες:
38.080350, 23.613500
Βάζοντας τις στον χάρτη Google μπορείτε εύκολα να βρείτε το μέρος. Όσοι πήγαιναν και πετούσαν στο παλιό μέρος θα διευκολυνθούν ακόμα περισσότερο αν βάλουν στο Google τις παλιές συντεταγμένες (38.089986, 23.595178) σαν (Α), δηλ. εκκίνηση και στο (Β), δηλ. προορισμό, βάλουν τις νέες συντεταγμένες και ζητήσουν "Λήψη Οδηγιών".
Τώρα, πως είναι ο χώρος:
Κατά την άποψη μου, όπως τον είδα, είναι καλύτερος από τον παλιό. Δεν έχει τις κολώνες που είχε προς τον Βορρά το παλιό parking ενώ και ο διάδρομος του καινούργιου είναι ένας ασφάλτινος δρόμος, ο οποίος πολύ σπάνια χρησιμοποιείται. Στο παλιό parking υπήρχε όπως θα θυμάστε ένα οικοδόμημα ακριβώς στη μέση του χώρου, ενώ και το δάπεδο είχε χοντρές σχάρες, στις οποίες μπορούσε να πιαστεί μια μικρή ρόδα κάποιου μοντέλου.
Μπορείτε βέβαια να προσγειωθείτε και εκτός του δρόμου, στην αλάνα, η οποία είναι στρωμένη με 3Α.
Το καλό με τον χώρο είναι, ότι σε περίπτωση που σβήσει η μηχανή του μοντέλου στον αέρα, έχει άπλετο χώρο για προσγείωση, δηλαδή η προσγείωση και εκτός διαδρόμου είναι δυνατή, το μοντέλο δεν θα πέσει σε εμπόδια για να καταστραφεί.
Στις φωτογραφίες φαίνεται η αλάνα, ο "διάδρομος" και ο κόσμος, σήμερα Κυριακή 19/2/2012.
Γιώργος Καρασούλας
38.080350, 23.613500
Βάζοντας τις στον χάρτη Google μπορείτε εύκολα να βρείτε το μέρος. Όσοι πήγαιναν και πετούσαν στο παλιό μέρος θα διευκολυνθούν ακόμα περισσότερο αν βάλουν στο Google τις παλιές συντεταγμένες (38.089986, 23.595178) σαν (Α), δηλ. εκκίνηση και στο (Β), δηλ. προορισμό, βάλουν τις νέες συντεταγμένες και ζητήσουν "Λήψη Οδηγιών".
Τώρα, πως είναι ο χώρος:
Κατά την άποψη μου, όπως τον είδα, είναι καλύτερος από τον παλιό. Δεν έχει τις κολώνες που είχε προς τον Βορρά το παλιό parking ενώ και ο διάδρομος του καινούργιου είναι ένας ασφάλτινος δρόμος, ο οποίος πολύ σπάνια χρησιμοποιείται. Στο παλιό parking υπήρχε όπως θα θυμάστε ένα οικοδόμημα ακριβώς στη μέση του χώρου, ενώ και το δάπεδο είχε χοντρές σχάρες, στις οποίες μπορούσε να πιαστεί μια μικρή ρόδα κάποιου μοντέλου.
Μπορείτε βέβαια να προσγειωθείτε και εκτός του δρόμου, στην αλάνα, η οποία είναι στρωμένη με 3Α.
Το καλό με τον χώρο είναι, ότι σε περίπτωση που σβήσει η μηχανή του μοντέλου στον αέρα, έχει άπλετο χώρο για προσγείωση, δηλαδή η προσγείωση και εκτός διαδρόμου είναι δυνατή, το μοντέλο δεν θα πέσει σε εμπόδια για να καταστραφεί.
Στις φωτογραφίες φαίνεται η αλάνα, ο "διάδρομος" και ο κόσμος, σήμερα Κυριακή 19/2/2012.
Γιώργος Καρασούλας
- Συνημμένα
-
- aspropyrgos3.jpg (80.32 KiB) Προβλήθηκε 126 φορές
-
- aspropyrgos2.jpg (81.04 KiB) Προβλήθηκε 126 φορές
-
- aspropyrgos1.jpg (85.11 KiB) Προβλήθηκε 126 φορές
-
Ο Ασπρόπυργος είναι μια καλή λύση για τους κατοίκους των Νοτίων και Δυτικών Προαστίων.
Η απόσταση για παράδειγμα, όπως τη μέτρησα από Ν. Σμύρνη, είναι περίπου 27 χλμ.
Στις επόμενες φωτογραφίες, μια ιδέα από τα πολύ ωραία μοντέλα που είχε σήμερα στον Ασπρόπυργο.
Γιώργος Καρασούλας
Στις επόμενες φωτογραφίες, μια ιδέα από τα πολύ ωραία μοντέλα που είχε σήμερα στον Ασπρόπυργο.
Γιώργος Καρασούλας
- Συνημμένα
-
- aspropyrgos6.jpg (99.64 KiB) Προβλήθηκε 126 φορές
-
- aspropyrgos5.jpg (96.33 KiB) Προβλήθηκε 126 φορές
-
- aspropyrgos4.jpg (103.65 KiB) Προβλήθηκε 126 φορές
george_karasoulas έγραψε: ↑Ο Ασπρόπυργος είναι μια καλή λύση για τους κατοίκους των Νοτίων και Δυτικών Προαστίων.
Γιώργος Καρασούλας
Mπράβο σας κύριε Καρασούλα, πολύτιμη η βοήθεια που μας προσφέρετε με την παρουσίαση των χώρων!!!
george_karasoulas έγραψε: ↑Η αλάνα του Ασπροπύργου επαναλειτουργεί!
38.080350, 23.613500
Γιώργος Καρασούλας
Να εισαι καλα για την ενημερωση. +(*)
-
Παιδια ο χώρος στον Ασπροπυργο λειτουργεί;
Μαζευεται κόσμος ; και αν ναι, καθε ποτε;
Ελεγα να περασω καμια μερα να τσεκαρω, αλλα επειδη θα εχω και τον μικρο μαζι που εχει ορεξη να δει, μην απογοητευτει...
Μαζευεται κόσμος ; και αν ναι, καθε ποτε;
Ελεγα να περασω καμια μερα να τσεκαρω, αλλα επειδη θα εχω και τον μικρο μαζι που εχει ορεξη να δει, μην απογοητευτει...
Λειτουργεί εκεί που πετάγαμε παλαιότερα
πτερυγα slinger,ασπροπυργος και καμια δραμαμινη.το μονο ασχημο χαμος απο κοσμο!!!*SAR**SAR**SAR*.εεερε jumbo που σας χρειαζεται!
http://www.youtube.com/watch?v=qUv0M4Bq78Y&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=qUv0M4Bq78Y&feature=plcp
και αλλο ενα απο το τρικοπτερακι μου...
http://www.youtube.com/watch?v=OYcnfmdz2Fc&feature=plcp
Υ.Γ. ξερουμε μηπως αυτο το τρεμουλιασμα,οφειλεται στις περιορισμενες δυνατοτητες της καμερουλας μπρελοκ#16# η μηπως επειδη ειναι στο τρικοπτερο αναμεσα στα μοτερια και τις ελικες?:-\.
http://www.youtube.com/watch?v=OYcnfmdz2Fc&feature=plcp
Υ.Γ. ξερουμε μηπως αυτο το τρεμουλιασμα,οφειλεται στις περιορισμενες δυνατοτητες της καμερουλας μπρελοκ#16# η μηπως επειδη ειναι στο τρικοπτερο αναμεσα στα μοτερια και τις ελικες?:-\.
Καλησπέρα!
Είχα την ίδια και μου έκανε ακριβώς αυτά που κάνει και σε σένα.
Μήπως οφείλεται στη ζέστη που έχει ακόμη;
καλησπερα,δεν νομιζω διοτι το τελευταιο βιντεακι ειναι πιο παλιο(πριν πιασουν οι μεγαλες ζεστες).jimpilot έγραψε: ↑Καλησπέρα!
-
Η αλάνα του Ασπρόπυργου είχε …κεσάτια σήμερα Κυριακή (14-10-2012).
Στις 3 το μεσημέρι υπήρχαν μόνο 3 αερομοντελιστές και μόνο ένα εκπαιδευτικό μοντέλο στον αέρα!
Περίεργο πράγματι, γιατί ούτε και αέρα είχε πολύ, περίπου 3 Bft, ούτε και κάθετος στον διάδρομο ήταν ο αέρας , περίπου στις 45 μοίρες σε σχέση με τον διάδρομο.
Οι συνθήκες δηλαδή ήταν αρκετά καλές.
Φιλικά
Γιώργος Καρασούλας
Στις 3 το μεσημέρι υπήρχαν μόνο 3 αερομοντελιστές και μόνο ένα εκπαιδευτικό μοντέλο στον αέρα!
Περίεργο πράγματι, γιατί ούτε και αέρα είχε πολύ, περίπου 3 Bft, ούτε και κάθετος στον διάδρομο ήταν ο αέρας , περίπου στις 45 μοίρες σε σχέση με τον διάδρομο.
Οι συνθήκες δηλαδή ήταν αρκετά καλές.
Φιλικά
Γιώργος Καρασούλας
- Συνημμένα
-
- apro1.jpg (97.71 KiB) Προβλήθηκε 126 φορές
Έπρεπε να ήσουν κατά τις 11:00. Πάνω από 10 μοντελιστές.
Ημουν και εγω εκει!!! Πηγα νωρις ομως γιατι ειχα δουλιτσες αργοτερα.. 8,30 ημουν εκει....
Πολυ ωραία μέρα!!
Πολυ ωραία μέρα!!
Mpampis έγραψε: ↑Ημουν και εγω εκει!!! Πηγα νωρις ομως γιατι ειχα δουλιτσες αργοτερα.. 8,30 ημουν εκει....
Πολυ ωραία μέρα!!
9 ήμουν και εγώ. Δεν σε είδα όμως να πετάς το funjet...