Που θα βρω την βιδούλα

Απάντηση
vasilisp

Που θα βρω την βιδούλα

Δημοσίευση από vasilisp »

Μου λείπουν 2 μικρά αλενοβιδάκια από τον κινητήρα στα σημεία που δείχνω στις φοτο. Καμιά ιδέα από που θα μπορούσα να τα αγοράσω?

Συνημμένα
P2210103 (Large).JPG
P2210103 (Large).JPG (95.14 KiB) Προβλήθηκε 143 φορές
P2210102 (Large).jpg
P2210102 (Large).jpg (90.08 KiB) Προβλήθηκε 143 φορές
Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Που θα βρω την βιδούλα

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Σκουλικόβιδες θα μπορούσες να πάρεις και απο κολάρα αξόνων η
απο εδώ http://www.hobbyworld.gr/newshop/index.php?main_page=index&cPath=33_120&sort=20a&page=5
george_karasoulas

Δημοσίευση από george_karasoulas »

Καλημέρα

μια πλήρη ποικιλία (διαμέτρους και μήκη) από βίδες ALLEN- "σκουλήκια" έχει και ο ΡΕΠΠΑΣ, Αθηνάς και Κακουργιοδικείου. Είναι και πολύ φτηνές.

Εγώ έχω πάρει από εκεί "σκουλήκια" Μ3 και Μ4, που τα χρησιμοποιώ κυρίως στις ασφάλειες των ροδών.

Αυτό που δεν έχω ρωτήσει είναι, αν έχει την ίδια ποικιλία και σε Αγγλικά σπειρώματα "W". Αν το σπείρωμα στον κινητήρα είναι μετρικό, τότε δεν έχεις πρόβλημα.

Φιλικά

Γιώργος Καρασούλας
Αντώνης Κριτζάς

ο Ρέππας είναι διπλα μου αλλα δε ηξερα οτι έχει σκουλικόβιδες Αν θέλεις πές μου τι ακριβώς ζητάς να σου φέρω εγώ
vasilisp

Δημοσίευση από vasilisp »

george_karasoulas έγραψε: Καλημέρα

μια πλήρη ποικιλία (διαμέτρους και μήκη) από βίδες ALLEN- "σκουλήκια" έχει και ο ΡΕΠΠΑΣ, Αθηνάς και Κακουργιοδικείου. Είναι και πολύ φτηνές.

Εγώ έχω πάρει από εκεί "σκουλήκια" Μ3 και Μ4, που τα χρησιμοποιώ κυρίως στις ασφάλειες των ροδών.

Αυτό που δεν έχω ρωτήσει είναι, αν έχει την ίδια ποικιλία και σε Αγγλικά σπειρώματα "W". Αν το σπείρωμα στον κινητήρα είναι μετρικό, τότε δεν έχεις πρόβλημα.

Φιλικά

Γιώργος Καρασούλας

Ευχαριστώ Γιώργο θα το ψάξω. Τον κινητήρα τον φοράει ένα AXN Floater Jet από HobbyKing
gxaid

Δημοσίευση από gxaid »

vasilisp έγραψε: Μου λείπουν 2 μικρά αλενοβιδάκια από τον κινητήρα στα σημεία που δείχνω στις φοτο. Καμιά ιδέα από που θα μπορούσα να τα αγοράσω?

Εκτός από Hobbyworld που γενικά φέρνει τέτοια καλούδια, μία εναλλακτική είναι να ψάξεις σε καταστήματα με μεγάλη ποικιλία σε ανταλλακτικά ελικοπτέρων. Ενδεικτικά π.χ. http://www.myhelis.com/

Οι σκουλικόβιδες (κατά τον αγγλοσαξονικό κόσμο Set Screws) είναι αρκετά διαδεδομένες στα ελικόπτερα και αν προτιμήσεις καλό κατασκευαστή θα μπορείς και να τη... ξεσφίξεις! Το λέω γιατί κατα κανόνα οι φτηνοκινέζικες χαλάνε οι γωνίες μέσα στο κεφάλι και το alen σου στριφογυρίζει μέσα σε κύκλο
Αντώνης Κριτζάς

gxaid έγραψε: κατα κανόνα οι φτηνοκινέζικες χαλάνε οι γωνίες μέσα στο κεφάλι και το alen σου στριφογυρίζει μέσα σε κύκλο

κάτι που έπαθα μόλις τώρα .......στην προσπάθεια να αλλάξω τον στραβό άξονα σε ένα μοτερ της parkzone
Ετσι για μία δουλειά 10 λεπτών έκανα πάνω απο 1 ώρα (ανάθεμα στους Κινέζους)
alexisconides

Δημοσίευση από alexisconides »

Καλή πηγή για τέτοια είναι ο ΔΑΜΙΓΟΣ (με καλό απόθεμα συνήθως) που τα στέλνει και με κούριερ στο http://www.damigosbros.gr/
. Έχει και πλαστικές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Βαφές - Κατασκευές - Επισκευές - Υλικά”