Μηνύματα εκτός θέματος -ανούσιες αντιπαραθέσεις

trex450

Απάντηση: Χωροι πτησεων στο Μενιδι

Δημοσίευση από trex450 »

επισης μου κανει εντιπωση οτι κανενας συντονιστης δεν περνει μερος στο θεμα και αφηνει τον καθενα να γραφει οτι θελει και με τον τροπο που θελει...
η αντιπαραθεση για μενα ειναι οκ αλλα ο το στυλακι...παρε τα φιλαρακια σου και δρομο .και ποιος εισαι εσυ και αλλες τετοιες μπουρδες...τι να πω
coolvag

Δημοσίευση από coolvag »

makridelacos έγραψε: Και εγώ από τη μεριά μου, βλέπω ότι ο ο κ. Καρασούλας κάνει προσπάθειες για να γνωστοποιηθούν νέες αλάνες για να μάθουμε να πετάμε ΚΑΙ ΔΕΝ τον ενοχλεί να χαραμίσει χρόνο και χρήμα για αυτόν τον σκοπό.
Όταν λέτε ότι αξιολογείτε τον χώρο, πόσο καιρό θα διαρκέσει αυτό; Είδα ότι το θέμα "κάπου στην Αττική...." ξεκίνησε στις "Μαΐου 03, 2009, 21:56:10"! Κοντεύουν 2 χρόνια και είναι κακό να μάθουμε και εμείς το "που βρίσκεται αυτός ο χώρος";
Όποιος θέλει να βοηθήσει, το κάνει χωρίς να κρύβεται...

Αυτά είναι προσωπική μου άποψη, και μπράβο σε όλους που θέλουν να βοηθήσουν αυτό το υπέροχο χόμπι με οποιοδήποτε τρόπο. Ο καθένας φυσικά με τον τρόπο του...!@/-=}{{

Αγαπητε μου φίλε δεν ειναι το ιδιο μερος , εχει αρκετες τοποθεσιες εκει, εαν το δεις θα το καταλαβεις!!!!!

Δεν εχω κατι προσωπικο με τον Κύριο Καρασούλα!!!!!! απλως εαν διαβάσεις τα μυνηματα μου θα καταλαβεις την υπόθεση.
Skropi

Δημοσίευση από Skropi »

trex,οτανπηρες μερος στο θρεντ δεν απαντησες στα ερωτηματα μου,ασε που και εσυ δεν εισουν δειγμα ευγενειας,κανω λαθος? Αρα ουτε ο δικος σου τροπος ηταν σωστος.Ας ξεκινησουμε απο την αρχη λοιπον. Απαγορεψε ο καρασουλας σε κανεναν να πεταει?Αρα ρε παιδια το προβλημα που ειναι? Ειμαι ετοιμος να καταλαβω αρκει καποιος να μου δωσει μια απαντηση στα λιγα ερωτηματα που εχω βαλει ποιο πανω...
trex450

Δημοσίευση από trex450 »

Skropi έγραψε: trex,οτανπηρες μερος στο θρεντ δεν απαντησες στα ερωτηματα μου,ασε που και εσυ δεν εισουν δειγμα ευγενειας,κανω λαθος? Αρα ουτε ο δικος σου τροπος ηταν σωστος.Ας ξεκινησουμε απο την αρχη λοιπον. Απαγορεψε ο καρασουλας σε κανεναν να πεταει?Αρα ρε παιδια το προβλημα που ειναι? Ειμαι ετοιμος να καταλαβω αρκει καποιος να μου δωσει μια απαντηση στα λιγα ερωτηματα που εχω βαλει ποιο πανω...

δεν με ενδιαφερει το προβλημα με ενδιαφερει ομως ο κακος λογος ...

ο δικος μου τροπος δεν ειναι σωστοσ?οταν λες να φυγουμε απο το θρεντ σου?βαλε pasword τοτε..και εχεις προσβαλει τουσ παντες?
makridelacos

Δημοσίευση από makridelacos »

coolvag έγραψε: Αγαπητε μου φίλε δεν ειναι το ιδιο μερος , εχει αρκετες τοποθεσιες εκει, εαν το δεις θα το καταλαβεις!!!!!

Δεν έχω πάει ποτέ στο συγκεκριμένο μέρος και με αυτά που ειπώθηκαν δεν θέλω να πάω ούτε καν για να το δω. Θα αρκεστώ στις πολύ όμορφες φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζετε στα φόρουμ. Ούτως ή αλλιώς αυτό θέλατε και θέλετε τόσο καιρό, μην σας το χαλάσω για μία δημοσίευση...
_P_P
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Κύριοι η συζήτηση είναι εκτός θέματος και έχει πάρει τροπή προσωπικής αντιπαράθεσης χωρίς να είναι ικανή να προσφέρει
Αυτή η κατάσταση υποχρεώνει την διαχείριση του petame να κλειδώσει το θέμα προσωρινά μέχρι να ηρεμίσουν τα πνεύματα
Μηνύματα εκτός θέματος θα μεταφερθούν
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ο Κάδος των Αχρήστων ”