ΣΕΦ, καθαρισμός χώρου

Απάντηση
Skynet

ΣΕΦ, καθαρισμός χώρου

Δημοσίευση από Skynet »

Γεια σας φίλοι,
επειδή τον τελευταίο καιρό έχουν μαζευτεί πολλά σκουπιδάκια στον χώρο του ΣΕΦ, τι θα λέγατε να κάναμε ένα μικρό διάλειμμα όσοι θα είμαστε εκεί αυτή την Κυριακή 4/3 κατά τις 12 το μεσημέρι και να καθαρίσουμε λίγο τον χώρο. Μισή ώρα από 5-6 άτομα αρκεί και θα το κάνουμε τζετ.

Θα φέρω σακούλες σκουπιδιών και γάντια μίας χρήσης.

Επίσης σκεφτόμαστε με τον φίλο Γιώργο (nikopol) να στήσουμε σε τρίποδα κινηματογραφικές μηχανές που θα τραβούν 1 καρέ ανά π.χ 30 δευτερόλεπτα. Το αποτέλεσμα, όταν προβληθούν τα καρέ αυτά με τον κανονικό ρυθμό (περίπου 25/δευτερόλεπτο), είναι ένα διασκεδαστικό βίντεο με τις φιγούρες μας να τρέχουν σαν τρελές και σε 2 λεπτά θο μεταμορφώνουν τον χώρο ξανά σε καθαρό. Η τεχνική αυτή ονομάζεται time laps και μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα στο ακόλουθο link:

http://www.youtube.com/watch?v=34i0kUO1-qw

Στο τέλος θα μπορούσαμε να ανεβάσουμε το video στο φόρουμ και θα έκανε καλό και σε εμάς και στο ΣΕΦ.

Λοιπόν τι λέτε? Την Κυριακή πάμε καθάρισμα ? :-)
george_karasoulas

Απάντηση: ΣΕΦ, καθαρισμός χώρου

Δημοσίευση από george_karasoulas »

Εγώ είμαι μέσα, πρώτα ο Θεός. Και πάντα είμαι μέσα για τέτοια.

Θα μαζέψουμε και καμιά πέτρα από τον διάδρομο; Είχα κάνει μια πρόταση παλιότερα στο "aeromodelistis", αλλά δεν είχε βρει σημαντική ανταπόκριση.

Νομίζω, καλό θα ήταν να μαζεύαμε και καμιά πέτρα με την ευκαιρία.

Έχουμε συνεννοηθεί που θα συγκεντρωθούν τα σκουπίδια; Χρειάζεται κάποια οργάνωση.

Φιλικά

Γιώργος Καρασούλας
Skynet

Δημοσίευση από Skynet »

Φίλε Γιώργο,
ευχαριστώ πολύ για την άμεση απόκριση και το ενδιαφέρον σου. Στο θέμα της οργάνωσης, θα ήθελα τη γνώμη σου γιατί δεν το έχουμε ξανακάνει και είμαστε ακόμη ερασιτέχνες "καθαριστές". Όπως βλέπω την κατάσταση του χώρου νομίζω ότι θα γεμίσουμε 7-8 μεσαίου μεγέθους σακούλες σκουπιδιών. Σκεφτόμουν να τις πηγαίναμε στους κάδους του Δήμου που είναι μετά τις πλατείες, δίπλα στο κλειστό πλέον parking. Οι κάδοι αυτοί δεν είναι ποτέ ξέχυλοι, οπότε φαντάζομαι ότι αδειάζονται περιοδικά από τον Δήμο.

Μήπως να φέρναμε και μερικά τσουβάλια για να μαζέψουμε και καμία πέτρα? Δεν το γνωρίζω, ας ακούσουμε και άλλες προτάσεις.

Δεν το έχω αναφέρει ακόμη στις συζητήσεις μας, αλλά ελπίδα μου θα ήταν να καταλήγαμε και σε μία μορφή κάδου σκουπιδιών (κάποια ξύλινη ίσως ιδιοκατασκευή -τόσα πράγματα άλλωστε φτιάχνουμε σαν αερομοντελιστές) που θα πακτωνόταν στο χώμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε 2 τέτοια κοντά στο χώρο που βάζουμε τα αυτοκίνητα για να μην ενοχλούν στις προσγειώσεις και να βάζαμε κάθε Σ/Κ καινούργια σακούλα σκουπιδιών. Στο τέλος του Σ/Κ ή τελευταία παρέα θα μπορούσε να μεταφέρει αυτές τις σακούλες στους κάδους που αναφέρθηκαν.

Ας πάει λοιπόν καλά η συνάντηση της Κυριακής, και μακάρι η συνέχεια να πάεi ακόμη καλύτερα!!

Αν έχουμε λοιπόν οποιδήποτε ιδέα για την οργάνωση, θα ήταν πολύ ωραίο να τη συζητήσουμε :-)

Καλές προσγειώσεις
Αντρέας Χατζηορφανός (skynet)
george_karasoulas

Εκ πείρας, από σκουπίδια που μαζεύω σε παραλίες, θα μαζευτούν πολύ περισσότερες σακούλες απ ότι κατ αρχήν υπολογίζουμε. Απλώς ο καθένας θα φέρει τις σακούλες του. Εγώ πάντως θα φέρω 10 σακούλες δικές μου.

Για την συγκέντρωση των σκουπιδιών, το καλύτερο θα ήταν να μας υποδείκνυε ο Δήμος το μέρος. Εάν όχι, τότε δεν θα πείραζε να τις βάλουμε και δίπλα στους υπάρχοντες κάδους και ας είναι και απ έξω αν δεν χωρέσουν.

Για τις πέτρες που εμποδίζουν στον διάδρομο, προτείνω να τις μαζεύουμε λίγες-λίγες γιατί είναι βαριές, σε σακούλες που είναι για μπάζα και είναι ανθεκτικές και να τις αδειάζουμε στην μεριά της αλάνας που είναι προς την παραλία, όπου δεν προσγειώνονται αεροπλάνα και δεν εμποδίζουν.

Γιώργος Καρασούλας
george_karasoulas

Φίλε Αντρέα Καλημέρα

πως θα σε βρούμε αύριο στο ΣΕΦ;

Ισχύει η ώρα 12 μ.;

Μήπως θα ήταν καλύτερο να αρχίσουμε λίγο νωρίτερα;

Φιλικά

Γιώργος Καρασούλας
orck

Δημοσίευση από orck »

Γιωργο εχει αγωνα ποδηλατων στο ΣΕΦ το Σαββατοκυριακο. Σημερα δεν μας αφησαν να μπουμε, τελικα μπηκαμε με τα μοντελα στο χερι.
george_karasoulas

Δηλαδή αναβάλλεται ο καθαρισμός για αύριο;

Γιώργος Καρασούλας
Skynet

Δημοσίευση από Skynet »

Νομίζω ότι απο τα πράγματα αναβάλλεται ο αυριανός καθαρισμός
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πεδία Πτήσεων - Μοντελοδρόμια/flight fields”