ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ FUN FLY ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Απάντηση
Corsair

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ FUN FLY ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Δημοσίευση από Corsair »

Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί βλέπω ότι στο εξωτερικό είναι πολύ διαδεδομένο να μαζεύονται και να πετάνε ηλεκτρικά αεροπλάνα και ελικόπτερα σε κλειστά γήπεδα , Μπάσκετ - Βόλευ._P_P

Εδώ και χρόνια οι εγκαταστάσεις υπάρχουν και στην Ελλάδα μας.

Βέβαια εκτός από αθλητικές συναντήσεις, οι χώροι δίνονται και για άλλες χρήσεις.

Όπως, αγώνες τοξοβολίας, αγώνες ομάδων εσωτερικών ατομικών και ομαδικών αθλημάτων, χορευτικές εκδηλώσεις και αγώνες, κοπές πρωτοχρονιάτικης πίττας, ομιλίες, ακόμα και για εκδηλώσεις οικείων με τον δήμο, σωματεία κ.λ.π.

Γιατί να μήν οργανωθούμε και εμείς, οι μοντελιστές της Αττικής και όχι μόνον, ( επαρχεία ) και να ζητήσουμε να μας δωθεί ο χώρος;
Παλαιότερα εάν θυμάμαι καλά η Ε.Α.Α. ( ΕΝΩΣΗ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ) είχε διοργανώσει κοπή πίτας και αγώνα σε κλειστό γήπεδο στον Δήμο Αχαρνών.

Γιατί να μήν ξεκινήσουμε κάτι τέτοιο με σκοπό, να κάνουμε κάποιο πρωτάθλημα εσωτερικού χώρου με αγώνες 2-3-4 φορές τον χρόνο, και ειδικά τους χειμερινούς μήνες που επικρατεί κακοκαιρία.

Βέβαια αυτά θαπρέπει να γίνουν οργανωμένα, με σωματεία, ΕΛΑΟ, και πάντα με ευπρέπεια και σεβασμό στον χώρο και τους συνανθρώπους μας, και συναθλητές.

Πιστεύω ότι είναι μία ωραία ιδέα που θα μπορεί να διαφημίσει την κάθε πόλη, και αθλημά-χόμπυ μας, και να προσελκύσει και νέους ανθρώπους, που ίσως ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον αερομοντελισμό.

Επίσης θα μπορούσαμε να καλέσουμε να έρθουν και μερικοί άνθρωποι του εξωτερικού, να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, και τις γνώσεις τους.@P@

Πώς σας φαίνεται η ιδέα μου;

Να οργανωθούμε;

Όπως πάντα περιμένω την αντοπόκρισή σας.+(*)
Skywalker

Απάντηση: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ FUN FLY ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Δημοσίευση από Skywalker »

Η ιδέα είναι πάρα πολύ καλή και μακάρι να μην μείνει μόνο για εκδηλώσεις αλλά να υπάρχει ο χώρος για να γίνονται πτήσεις και να διαδωθεί και το indoor γενικά.

Πέρα από δημοτικά γήπεδα, καλό είναι να υπάρχει στο τραπέζι και η εναλλακτική γυμναστηρίων των σχολείων και αυτό γιατί μερικά σχολεία έχουν μεγάλα γυμναστήρια που θα μπορούσαν να πετάξουν Indoor.
Skynet

Δημοσίευση από Skynet »

Μακάρι να οργανώναμε συναντήσεις indoor στήν Αθήνα. Ενώ δε σκέφτομαι να γραφτώ σε μοντελοδρόμιο (είμαι αλανιάρης), ευχαρίστως όμως θα πλήρωνα συνδρομή και θα βοηθούσα με κάθε τρόπο για συναντήσεις indoor. Ας δηλώσουμε σε αυτό το θέμα όσοι ενδιαφερόμαστε, μήπως και μαζευτούε αρκετοί που θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι +(*)
Μάριος Παπαδόπουλος

Δημοσίευση από Μάριος Παπαδόπουλος »

Μιά από τις καλές ιδέες.
Και εγώ μέσα είμαι.
Αλήθεια τι θα έλεγε η διαχείριση να βρούμε ένα μέρος να το κάνουμε;;;
Οχι τίποτα άλλο, αλλά για να αποδείξουμε και στους παλιούς ότι μπορούν και οι νέοι.
Εγώ πάντος προσφέρομαι να τρέξω όπου μου πείτε να ρωτήσω για χώρο αφού σε λίγο θα έχω άπλετο χρόνο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές εκδηλώσεις”