Οθόνη laptop Multirama
Οθόνη laptop Multirama
Μετά από ένα καβγαδάκι..~!!.. με το γιό μου την πλήρωσε η οθόνη του laptop μου η οποία έσπασε και είναι πλέον κάπως έτσι
Καμιά ιδέα - άκρη από κάποιον??
Η αγορά νέου laptop αναβάλετε επί του παρόντος λόγω στενότητας.
Καμιά ιδέα - άκρη από κάποιον??
Η αγορά νέου laptop αναβάλετε επί του παρόντος λόγω στενότητας.
- Συνημμένα
-
- P3280143 (Large).jpg (92.7 KiB) Προβλήθηκε 38 φορές
-
- P3280143 (Medium).jpg (90.74 KiB) Προβλήθηκε 38 φορές
Απάντηση: Οθόνη laptop Multirama
...βούρ για την αντιπροσωπεία ... ποιάς εταιρείας είναι..?
η ταν, η, τα πετάν...
υπάρχει λύση και με λύγα λεφτά
Ξερω οτι η Cosmodata ειναι καλη σε τετοιου ειδους επισκευες, αλλα εσυ μαλλων πας για καινουργια.
Εννοειτε οτι θα το ψαξεις απο την αντιπροσωπεια πρωτα αλλα παρε και μια τιμη απο μαγαζια τυπου cosmodata.
Plaisio μην πας, αν δεν φερνουν το μοντελο σου τοτε δεν εχουν καβατζα ανταλλακτικα και θα πας κανα μηνα αναμονη, θα στο πουν και τα παιδια απο μονα τους δηλαδη. Θα σου πουν " Αν θελεις αστο μας αλλα να ξερεις οτι ανταλλακτικα δεν εχω ετοιμοπαραδωτα και θελω εως 14 εργασιμες"
το καλο ειναι οτι σε ενημερωνουν πρωτα και ωφειλω να το αναγνωρισω, αλλα εμενα με ενοιαζε ποιος ειναι ο πιο γρηγορος οχι ο πιο ευγενικος.
Cosmodata σε δικη μου προσωπικη εμπειρια σε ανταλλακτικο το οποιο επρεπε να ερθει απο εξωτερικο, εκαναν 5 μερες. (οσο και ο Hobbyking δηλ το οποιο ηταν απολυτα αποδεκτο).
Θα πρωτεινα την εξης σειρα: Αντιπροσωπεια>Cosmodata>κατι αλλο> και Πλαισιο στο "τελος τελος" αμα δε βγαλεις ακρη.
Εννοειτε οτι θα το ψαξεις απο την αντιπροσωπεια πρωτα αλλα παρε και μια τιμη απο μαγαζια τυπου cosmodata.
Plaisio μην πας, αν δεν φερνουν το μοντελο σου τοτε δεν εχουν καβατζα ανταλλακτικα και θα πας κανα μηνα αναμονη, θα στο πουν και τα παιδια απο μονα τους δηλαδη. Θα σου πουν " Αν θελεις αστο μας αλλα να ξερεις οτι ανταλλακτικα δεν εχω ετοιμοπαραδωτα και θελω εως 14 εργασιμες"
το καλο ειναι οτι σε ενημερωνουν πρωτα και ωφειλω να το αναγνωρισω, αλλα εμενα με ενοιαζε ποιος ειναι ο πιο γρηγορος οχι ο πιο ευγενικος.
Cosmodata σε δικη μου προσωπικη εμπειρια σε ανταλλακτικο το οποιο επρεπε να ερθει απο εξωτερικο, εκαναν 5 μερες. (οσο και ο Hobbyking δηλ το οποιο ηταν απολυτα αποδεκτο).
Θα πρωτεινα την εξης σειρα: Αντιπροσωπεια>Cosmodata>κατι αλλο> και Πλαισιο στο "τελος τελος" αμα δε βγαλεις ακρη.
Από ότι κατάλαβα είναι multirama pc. Κάντους μια ερώτηση πόσο πάει το μαλί.
Καλημέρα είχα και εγώ 1 παρόμοιο περιστατικό.+(*)
Οι γυναίκες, πέρασαν το λάπ-τοπ για.......περιοδικό και αντί να το βάλουν στην θήκη του, το έβαλαν..............:-bb
Το αποτέλεσμα........βλάβη στα εξωτερικά μεταλικά αλουμινίου καλύματα.
Τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία για το πλησιέστερο επισκευαστικό κέντρο της ΗΡ.
Και έτσι βρέθηκα στην infoquest πλησίον Πάντειου Πανεπιστημίου.
Στην τελική, 'εμεινα ευχαριστημένος από την παραλαβή, διάγνωση, επικοινωνία, επισκευή, παράδοση, κόστος.V:))
Αλλά και από την μητρική εταιρία που παρακολουθουσε και κατάγραφε τα πάντα.
Ακόμα και οι τηλεφωνικές συνομιλίες καταγράφονται._P_P
Πιθανολογώ, ότι η ζημία σου είναι μεγάλη, αλλά να ρωτήσεις πρώτα την αντιπροσωπεία και κατόπιν τους ανεξάρτητους επισκευαστές.
Καλή επιτυχία.
Οι γυναίκες, πέρασαν το λάπ-τοπ για.......περιοδικό και αντί να το βάλουν στην θήκη του, το έβαλαν..............:-bb
Το αποτέλεσμα........βλάβη στα εξωτερικά μεταλικά αλουμινίου καλύματα.
Τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία για το πλησιέστερο επισκευαστικό κέντρο της ΗΡ.
Και έτσι βρέθηκα στην infoquest πλησίον Πάντειου Πανεπιστημίου.
Στην τελική, 'εμεινα ευχαριστημένος από την παραλαβή, διάγνωση, επικοινωνία, επισκευή, παράδοση, κόστος.V:))
Αλλά και από την μητρική εταιρία που παρακολουθουσε και κατάγραφε τα πάντα.
Ακόμα και οι τηλεφωνικές συνομιλίες καταγράφονται._P_P
Πιθανολογώ, ότι η ζημία σου είναι μεγάλη, αλλά να ρωτήσεις πρώτα την αντιπροσωπεία και κατόπιν τους ανεξάρτητους επισκευαστές.
Καλή επιτυχία.
Εγω θα σου ελεγα να ψαξεις απο το EBAY για οθονη θα βρεις σιγουρα και φθηνα.
Εμένα όταν έσπασε η οθόνη του αρχαίου λαπτοπ που είχα (7ετίας)
πήγα να ρωτήσω εδώ στην Έδεσσα για καινούριο λαπτοπ και μου είπε ο άνθρωπος ότι μπορεί να μου βρει μεταχειρισμένη ίδια και να την βάλει στο παλιό.
Τελικά σκέφτηκα ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να πάρω καινούριο και δεν την άλλαξα.
Οπότε σκέφτομαι, αν ένα μαγαζάκι στην Έδεσσα μπορεί και βρίσκει μεταχειρισμένες οθόνες,
μάλλον θα υπάρχουν πολύ περισσότερα στην Αθήνα ή στο e-bay.
Επίσης επειδή βλέπω ότι η οθόνη σου δε μαύρισε τελείως, (άρα έχεις κάποιον έλεγχο στο μηχάνημα)
θα μπορούσες να συνέδεες μια οθόνη από σταθερό PC και να το δουλεύεις σαν σταθερό (αλλά δε θα μπορούν οι γυναίκες να το παίρνουν στην τουαλέτα :-bb )
πήγα να ρωτήσω εδώ στην Έδεσσα για καινούριο λαπτοπ και μου είπε ο άνθρωπος ότι μπορεί να μου βρει μεταχειρισμένη ίδια και να την βάλει στο παλιό.
Τελικά σκέφτηκα ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να πάρω καινούριο και δεν την άλλαξα.
Οπότε σκέφτομαι, αν ένα μαγαζάκι στην Έδεσσα μπορεί και βρίσκει μεταχειρισμένες οθόνες,
μάλλον θα υπάρχουν πολύ περισσότερα στην Αθήνα ή στο e-bay.
Επίσης επειδή βλέπω ότι η οθόνη σου δε μαύρισε τελείως, (άρα έχεις κάποιον έλεγχο στο μηχάνημα)
θα μπορούσες να συνέδεες μια οθόνη από σταθερό PC και να το δουλεύεις σαν σταθερό (αλλά δε θα μπορούν οι γυναίκες να το παίρνουν στην τουαλέτα :-bb )
-