πρώτο μοντέλο -Hobby King P-51D Mustang Plug-n-Fly ?
-
πρώτο μοντέλο -Hobby King P-51D Mustang Plug-n-Fly ?
Γλυκοκοιτάζω αυτό το κομμάτι απο hobbyking
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__11226__Hobby_King_P_51D_Mustang_Plug_n_Fly_DE_Warehouse_.html
Για πειτε μερικές γνώμες στα παρακατω θεματακια:
1) Μου αρεσει που εχει τα παντα μεσα, servos, κινητηρα κτλ.. δε χρειαζεται να ψαξω απο την αρχη κομματι κομματι.. αργοτερα οσο το μαθαινω παιρνω upgrades αμα χρειαστει
2) Με ανταλλακτικα τι γινεται σε αυτο; μονο απο hobbyking η μπορω να βολευτω και με αυτα που κυκλοφορουνε στα εδω μαγαζια; ταιριαζει το ενα στο αλλο;
Στα ελικοπτερα ειναι πιο καθαρα τα πραγματα, ειναι τα TREX και οι κλωνοι πχ, και εχω καταλαβει τι παιζει, αλλα εδω βλεπω πολλες παραμετρους
3) βλεπω και αλλα παρομοια αλλα δεν εχουνε ροδες... καλυτερα δεν ειναι να παρω ενα με ροδακια; αλλιως δε θα σπαει η προπελα στην προσγειωση;
4) Σχολια για το μοντελο πτητικα; Οκ ειναι το πρωτο μου αεροπλανο αλλα μη με αρχισετε τα περι warbirds... τα εχω παιξει πολυ στον εξομειωτη και οτιδηποτε πιο απλο το βαριεμαι... εξαλλου μαρεσει αρκετα το challenge... πχ και το TREX 500 που εχω και με δυσκολευει (περισσσοτερο μεχρι προσφατα αλλα τωρα καπως του πηρα τον αερα) ειναι οκ απο αποψη δυσκολιας, δεν θα ηθελα κατι πιο ευκολο... Μονο τα jet θα σκεφτομουνα για εναλλακτικη αλλα μου φαινονται πολυ γρηγορα και τα φοβαμαι.
5) απο αποψη επισκευων πως φαινεται; δυσκολο/ευκολο;
6) αμα θελεις να βαλεις flaps αργοτερα, μπαινουνε με πατεντα;
Μονο μπαταριουλες και δεκτη για την Futaba T7C μου θελω...
αν υπαρχουνε αντιπροτασεις, θα με ενδιεφερε να τις ακουσω.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__11226__Hobby_King_P_51D_Mustang_Plug_n_Fly_DE_Warehouse_.html
Για πειτε μερικές γνώμες στα παρακατω θεματακια:
1) Μου αρεσει που εχει τα παντα μεσα, servos, κινητηρα κτλ.. δε χρειαζεται να ψαξω απο την αρχη κομματι κομματι.. αργοτερα οσο το μαθαινω παιρνω upgrades αμα χρειαστει
2) Με ανταλλακτικα τι γινεται σε αυτο; μονο απο hobbyking η μπορω να βολευτω και με αυτα που κυκλοφορουνε στα εδω μαγαζια; ταιριαζει το ενα στο αλλο;
Στα ελικοπτερα ειναι πιο καθαρα τα πραγματα, ειναι τα TREX και οι κλωνοι πχ, και εχω καταλαβει τι παιζει, αλλα εδω βλεπω πολλες παραμετρους
3) βλεπω και αλλα παρομοια αλλα δεν εχουνε ροδες... καλυτερα δεν ειναι να παρω ενα με ροδακια; αλλιως δε θα σπαει η προπελα στην προσγειωση;
4) Σχολια για το μοντελο πτητικα; Οκ ειναι το πρωτο μου αεροπλανο αλλα μη με αρχισετε τα περι warbirds... τα εχω παιξει πολυ στον εξομειωτη και οτιδηποτε πιο απλο το βαριεμαι... εξαλλου μαρεσει αρκετα το challenge... πχ και το TREX 500 που εχω και με δυσκολευει (περισσσοτερο μεχρι προσφατα αλλα τωρα καπως του πηρα τον αερα) ειναι οκ απο αποψη δυσκολιας, δεν θα ηθελα κατι πιο ευκολο... Μονο τα jet θα σκεφτομουνα για εναλλακτικη αλλα μου φαινονται πολυ γρηγορα και τα φοβαμαι.
5) απο αποψη επισκευων πως φαινεται; δυσκολο/ευκολο;
6) αμα θελεις να βαλεις flaps αργοτερα, μπαινουνε με πατεντα;
Μονο μπαταριουλες και δεκτη για την Futaba T7C μου θελω...
αν υπαρχουνε αντιπροτασεις, θα με ενδιεφερε να τις ακουσω.
Απάντηση: Hobby King P-51D Mustang Plug-n-Fly
Καλυτερο σε ποιοτητα με retracts κλπ. και λιγο μεγαλυτερη τιμη ειναι αυτο:http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__20852__Durafly_P_51D_Mustang_w_flaps_retracts_lights_1100mm_PNF_.html
Ανταλλακτικα συνηθως μονο απο HK η απο κανενα αλλο κινεζο αν το ψαξεις.Απο'κει και περα δεν θελω να ''αρχισω'' αλλα αλλο η πραγματικη πτηση κι αλλο ο εξoμειοτης.Θα το σπασεις σιγουρα.
Τα εχω κανει κι εγω ως αρχαριος οταν απο υψηλοπτερυγο εκπαιδευτικο πηγα κατευθειαν σε EXTRA 300 PARKZONE επειδη μου αρεσε οπτικα.Οπου φυσικα μια που το σηκωσα και μια που γεμισε ο τοπος πορτοκαλι φελιζολ ^%^
Ανταλλακτικα συνηθως μονο απο HK η απο κανενα αλλο κινεζο αν το ψαξεις.Απο'κει και περα δεν θελω να ''αρχισω'' αλλα αλλο η πραγματικη πτηση κι αλλο ο εξoμειοτης.Θα το σπασεις σιγουρα.
Τα εχω κανει κι εγω ως αρχαριος οταν απο υψηλοπτερυγο εκπαιδευτικο πηγα κατευθειαν σε EXTRA 300 PARKZONE επειδη μου αρεσε οπτικα.Οπου φυσικα μια που το σηκωσα και μια που γεμισε ο τοπος πορτοκαλι φελιζολ ^%^
Απο τα λίγα που ξέρω είναι οτι μικρό φτερό, μεγάλο βάρος και χαμηλοπτέρυγο κάνουν μοντέλο αποκλειστικά για εμπειρους Αν σε αυτά προσθέσουμε οτι είναι και μοντέλο HK που δεν είναι και πολύ προσεγμένα θα έλεγα καλύτερα να δέις κάποιο απο αυτά που προτείνουν τα παιδιά του petame
Κάτι παραπάνω γνωρίζουν απο εμάς
Κάτι παραπάνω γνωρίζουν απο εμάς
-
Δεν αμφιβάλλω οτι υπάρχουνε ολες αυτές οι δυσκολίες, αλλά προτιμώ να τις βλέπω ως προκλήσεις. Να κάτσω να πάρω εκπαιδευτικό, δεν νομίζω... απλά το βαριέμαι... με γοητεύει η δυσκολία και η πρόσκληση.. το εκπαιδευτικό, θα το κανω μια δυο βόλτες και το έμαθα.. ωραία, μετά τι;
Το ίδιο και με τα ελικόπτερα.... διαβαζα στην αρχή για Lama κτλ.. πήρα το TREX500 , το εχτισα μόνος μου (και πολυ μου άρεσεη ολη διαδικασία!) και το μαθαίνω.. με δυσκολευει λίγο ακόμα , αλλα αυτός ειναι ο λόγος που ασχολούμαι... αν ηταν να πηγαίνω να το πετάξω και να βαριέμαι, δεν θα πήγαινα καθόλου.
Θελω κατι αντίστοιχο με το ελικόπτερο, να αισθάνομαι οτι εχει πολυ "ψωμι" ακομα, οτι εχει να μου μαθει πάρα πολλά... αν τοπάρω και μετα απο λίγο καιρό κοιτάω το επόμενο, θα με χαλάσει πάρα πολυ. Και αν τύχει και καμια μικροζημιά στο ενδιάμεσω, οκ, θα τη φτιάξω...
Σιγουρα το Sim δεν εχει σχεση με την πραγματικότητα.. απο την άλλη παντως, θεωρώ οτι τα αεροπλάνα για βασικές πτήσεις ειναι αρκετα πιο εύκολα απο τα ελικόπτερα, ειναι πιο σταθερά πτητικά, δεν ζητάνε να πέσουνε να τσακιστούνε συνεχώς οπως τα ελικόπτερα...
Το ίδιο και με τα ελικόπτερα.... διαβαζα στην αρχή για Lama κτλ.. πήρα το TREX500 , το εχτισα μόνος μου (και πολυ μου άρεσεη ολη διαδικασία!) και το μαθαίνω.. με δυσκολευει λίγο ακόμα , αλλα αυτός ειναι ο λόγος που ασχολούμαι... αν ηταν να πηγαίνω να το πετάξω και να βαριέμαι, δεν θα πήγαινα καθόλου.
Θελω κατι αντίστοιχο με το ελικόπτερο, να αισθάνομαι οτι εχει πολυ "ψωμι" ακομα, οτι εχει να μου μαθει πάρα πολλά... αν τοπάρω και μετα απο λίγο καιρό κοιτάω το επόμενο, θα με χαλάσει πάρα πολυ. Και αν τύχει και καμια μικροζημιά στο ενδιάμεσω, οκ, θα τη φτιάξω...
Σιγουρα το Sim δεν εχει σχεση με την πραγματικότητα.. απο την άλλη παντως, θεωρώ οτι τα αεροπλάνα για βασικές πτήσεις ειναι αρκετα πιο εύκολα απο τα ελικόπτερα, ειναι πιο σταθερά πτητικά, δεν ζητάνε να πέσουνε να τσακιστούνε συνεχώς οπως τα ελικόπτερα...
-
Αν υπάρχουνε αλλες προτασεις οπως του apostolis παρακαλώ παραθέσατε.. θα με ενδιέφερε και κάτι απο ελληνικό μαγαζί με λιγο μεγαλύτερο κόστος.
Κάτι σαν αυτο θα το θεωρούσατε πιο "ευκολο" αλλα με λιγο πολυ τα ιδια χαρακτηριστικά;
http://www.coolmodels.gr/parkzone-trojan-plug-play-p-1493.html
Κάτι σαν αυτο θα το θεωρούσατε πιο "ευκολο" αλλα με λιγο πολυ τα ιδια χαρακτηριστικά;
http://www.coolmodels.gr/parkzone-trojan-plug-play-p-1493.html
Κατ'αρχην αλλο το ε/π αλλο α/π.Στο ε/π,οπως σου ειπα και στο αντιστοιχο ποστ που ανοιξες,καλα εκανες και πηρες 500αρι για τους λογους που ειπαμε κλπ.Μια σημαντικη διαφορα με το ε/π ειναι η αποσταση πτησης.Στο ε/π μπορεις να ξεκινησεις σε μικρη αποσταση να κανεις ανυψωσεις ελαχιστων ποντων για λιγο και σιγα σιγα να ανεβαινεις.Ασε που μπορεις να βαλεις και τα μπαλακια απο κατω για αρχη που σωζουν πολυ.Στο α/π τωρα με το που το σηκωνεις,ως αρχαριος παντα,δυσκολα θα καταφερεις να προλαβεις να τριμαρεις στον αερα και να μην σου παρει αποσταση,οπου εκει δεν μπορεις να διακρινεις ευκολα πλεον τι κανεις και θα το χασεις σιγουρα.
Υπαρχουν πολλοι λογοι ακομα για να μην το κανεις αλλα ξερω,οπως κι εγω τοτε,πως θα κανεις τελικα αυτο που γουσταρεις και καλα θα κανεις.
Ολοι σπασαμε και σπαμε για να μαθουμε.
Ναι το Τ-28 ειναι πολυ καλυτερη επιλογη για αρχη.
http://myhelis.com/T-28-Trojan-PNP-red/
Υπαρχουν πολλοι λογοι ακομα για να μην το κανεις αλλα ξερω,οπως κι εγω τοτε,πως θα κανεις τελικα αυτο που γουσταρεις και καλα θα κανεις.
Ολοι σπασαμε και σπαμε για να μαθουμε.
Ναι το Τ-28 ειναι πολυ καλυτερη επιλογη για αρχη.
http://myhelis.com/T-28-Trojan-PNP-red/
Μιας και το p51 το ειχα, ενα θα πώ...
...ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ
1000000000000000000+ για το Τ28
...ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ
1000000000000000000+ για το Τ28
-
Επειδη και'γω σε αυτη τη φαση ειμαι (να ξεκινησω με τα α/π) και επειδη το εχω ψαξει παρα παρα παρα παρα πολυ το θεμα _Β_Ο και σκεφτομουνα να παρω για πρωτο ενα F4U CORSAIR ^%^ !!!!!!!!!!! Σου λεω οτι απο τις περιπτωσεις που εγω βρηκα ψαχνοντας , οι περισοτεροι δεν καταφεραν να ξεκινησουν με τετοιου ειδους μοντελα , μολις τα σηκωσανε , τα πηρανε πισω κοματια :-&&. Βεβαια βρηκα και καποιες εξαιρεσεις που τα καταφεραν και μπορει να εισαι μια απο αυτες . Αλλα για να εισαι σιγουρος ξεκινα κανονικα με ενα εκπαιδευτικο υψηλοπτερυγο και ας το βαρεθεις γρηγορα οπως λες (βαλτο στην ακρη , δεν παει χαμενο , μπορει να μαθεις και καποιο φιλο σου να πεταει και να εχεις και παρεα στις πτησεις) και μετα παιρνεις ενα WARDBIRD . Εγω εκανα την καρδια μου πετρα και αφησα πισω (προς το παρον *SAR*) την ιδεα να παρω σαν πρωτο α/π το CORSAIR . Εχω παραγγειλει μια WILGA την οποια θα παραλαβω αυριο και θα ξεκινησω με αυτη . Η WILGA αναφερεται ως ισως το καλυτερο εκπαιδευτικο α/π . Πεταει αργα (αναλογως το set up βεβαια !@/-=}{{) , συγχωρει τα λαθη γιατι προλαβαινεις να διορθωσεις , πεταει αψογα και υπαρχουν τα παντα απο αντ/κα . Και εχε υποψιν σου οτι πολλοι μοντελιστες εμπειροι και με χρονια στην πλατη τους εχουν μια WILGA στο στολο τους (τυχαιο ...... δε νομιζω) . Η τελικη αποφαση δικη σου ......
-
Το μόνο χαμηλοπτέρυγο και μάλιστα warbird που κάνει κάτω απο προυποθέσεις για εκπαιδευτικό είναι το Τ28 της parkzone (οχι του ΗΚ που είναι βαρύ και απαιτητικό)
Οτι και αν αποφασίσεις έχει σημασία να πετάξεις στην αρχή παρέα με εμπειρους μοντελιστές
Οτι και αν αποφασίσεις έχει σημασία να πετάξεις στην αρχή παρέα με εμπειρους μοντελιστές
Εγω φιλε Ηλια θα σου προτεινα να επικεντρωθεις σ αυτο που ξεκινησες δηλ το
Ε/Π.
Απ οτι ξερω ο χρονος σου ειναι ελαχιστος οποτε μην κυνηγας πολλους λαγους γιατι δεν θα πιασεις κανενα.
Φιλικα παντα.
Ε/Π.
Απ οτι ξερω ο χρονος σου ειναι ελαχιστος οποτε μην κυνηγας πολλους λαγους γιατι δεν θα πιασεις κανενα.
Φιλικα παντα.
-
m1john έγραψε: ↑Εγω φιλε Ηλια θα σου προτεινα να επικεντρωθεις σ αυτο που ξεκινησες δηλ το
Ε/Π.
Φιλικα παντα.
Να σου πω πως το εχω σκεφτει Γιαννη:
Πραγματι εχω ελλειψη χρονου, και γιαυτο και ξεκινησα ασχημα γιατι προσπαθουσα με αρπαχτες σε μικρους χωρους, που δε με βοηθουσανε.
Τελευταια προσπαθησα κατι καινουργιο. Παιρνω και τον μεγαλο γυιο μου μαζι (συνονοματος σου) και παμε σε μεγαλυτερους χωρους. Το "κολπο" ειναι να τον εμπλεκεις στη ιστορια.. και δες αυτο τι κανει, και πατα εκεινο το κουμπακι, και δωστου να κανουμε μια ρυθμιση.. τρελλαινεται με κατι τετοια και ολο ζηταει να πηγαινουμε πλεον... αυτο απο μονο του μου δινει αρκετα περισσοτερες δυνατοτητες βασικα χρονικα, και κατεπεκταση και σε χωρους καλυτερους να παμε, και να ασχοληθουμε...
Σκεφτομαι λοιπον, αν ειναι να ασχολουμαστε, γιατι να μην εχω και ενα αεροπλανο στο αμαξι, και αφου θα παμε που θα παμε, να πεταξουμε και τα δυο; Οσο κινουμε σε μικρους χωρους (no more..) το αεροπλανο δεν επαιζε λογω αδυναμιας προσγειωσης, αλλα αυτο μπορει να φτιαξει ;-)
Το ελικοπτερο με γοητευει μηχανολογικα περισσοτερο και αυτο δεν αλλαζει, γιατι ειναι πιο συνθετη κατασκευη. Αλλα και η πτηση του αεροπλανου εχει τη μαγεια της, αν και πιο απλη κατασκευη, σιγουρα εχει τις (πολλες) προκλησεις της
Τελος, οταν ξεκινησα το Ε/π πηρα ενα σωρο πραγματα που μπορουνε να χρησιμοποιηθουνε και εδω... .φορτιστη, τηλεκατευθηνση, αρκετα εργαλεια και μπλιμπλικια κτλ... το κοστος για να παω στο αεροπλανο ειναι ελαχιστο συγκριτικα με οτι ηταν το ελικοπτερο, μονο το σκαφος χρειαζομαι...
Αναλογες εμπειριες θα μου ηταν χρησιμες παντως, αν κανεις εχει ακολουθησει αντιστοιχη πορεια πχ...
Εγω φιλε Ηλια ειμαι της αποψης ενα μοντελο πετας ενα σπας ενα φτιαχνεις. Αν μπορεις και εχεις χρημα χρονο και χωρο the stage is yours.
-
Το πρωτο μου Α/Π
Τελικά αγόρασα ενα Multiplex EasyStar II
το συναρμολογησα μεσα σε 24 ωρες .. μα καμια σχεση με το στησιμο του Trex,,,,πανευκολο συγκριτικα
Ειναι ετοιμο για δοκιμαστικη πτηση
Μονο ενα τρελλο εχω... Οταν εκανα δοκιμες στα σερβο, ειχα πετυχει με την πρωτη σεταρισμα Flaperon, και τα δυο ailerons να δουλευουνε σωστα, (channels 1& 6) και flaps.
Ομως στην τελικη συναρμολογηση, κατι αλλαξα, (μαλλον τα συνεδεσα αναποδα ?). Εκανα οτι ρυθμιση επρεπε, reverse 1 & 6, Τα ailerons δουλευουνε συνεργατικα οπως πρεπει, ΑΛΛΑ flaps δεν εχω... οταν ενεργοποιοω το flaperon, flaps εχω μονο απο το δεξι φτερο, ενω aileron μονο απο το αριστερο !!!!
κουφο!
Εβγαλα το reverse μπας και μπερδευεται το flaperon με αναστροφα καναλια αλλα παλι δεν εφτιαξε.
Καμια ιδεα; Σεταρισμα σε Futaba T7C
το συναρμολογησα μεσα σε 24 ωρες .. μα καμια σχεση με το στησιμο του Trex,,,,πανευκολο συγκριτικα
Ειναι ετοιμο για δοκιμαστικη πτηση
Μονο ενα τρελλο εχω... Οταν εκανα δοκιμες στα σερβο, ειχα πετυχει με την πρωτη σεταρισμα Flaperon, και τα δυο ailerons να δουλευουνε σωστα, (channels 1& 6) και flaps.
Ομως στην τελικη συναρμολογηση, κατι αλλαξα, (μαλλον τα συνεδεσα αναποδα ?). Εκανα οτι ρυθμιση επρεπε, reverse 1 & 6, Τα ailerons δουλευουνε συνεργατικα οπως πρεπει, ΑΛΛΑ flaps δεν εχω... οταν ενεργοποιοω το flaperon, flaps εχω μονο απο το δεξι φτερο, ενω aileron μονο απο το αριστερο !!!!
κουφο!
Εβγαλα το reverse μπας και μπερδευεται το flaperon με αναστροφα καναλια αλλα παλι δεν εφτιαξε.
Καμια ιδεα; Σεταρισμα σε Futaba T7C
-
Απάντηση: πρώτο μοντέλο -Hobby King P-51D Mustang Plug-n-Fly ?
σημερα εγινε η πρωτη πτήση με την πολυτιμη βοήθεια του Socratesb.
Ενθουσιαστηκα με το ποσο γλυκα πεταει! πραγματικα ειναι εξαιρετικα χαλαρωτικη η πτηση του.
Παλι καλα που δεν πηρα warbird για πρωτο, απο την αρχη θα ημουνα στην πριζα με τα δυσκολα.. με αυτο νιωθω οτι εχω μονο να περιμενω χαλαρωτικες στιγμες.
Καναμε και συγκριτικο αναμεσα στα EasyStar I & II, με το δευτερο να κερδιζει στις κατασκευαστικες λεπτομερειες (ετοιμα aileron, βιδωτο & ανοιγομενο καπακι προσβασης στον κινητηρα) αλλα και μια μικρη βελτιωση στην πτητικη σταθερότητα.
Επισης πεταξα το mcpx και εχω να πω οτι ειναι εξισου απολαυστικο.. για μενα θα ηταν λογος να μην ειχα παρει futaba TX αλλα DX αν το ηξερα... χωρις αγχος για ζημιες, με πληρη ελεγχο 3D ελικοπτερου, καταπληκτικό και αυτό
Και τελος, επειδη πρωτη φορα πηγα μαζι με καποιον αλλο σε πεδιο πτησης, σιγουρα η εμπειρια ειναι πιο ενδιαφερουσα αφου και κατι μαθαινεις αλλα και να βλεπεις ειαι εξισου ενδιαφερον με το να πετας ο ιδιος.
Ενθουσιαστηκα με το ποσο γλυκα πεταει! πραγματικα ειναι εξαιρετικα χαλαρωτικη η πτηση του.
Παλι καλα που δεν πηρα warbird για πρωτο, απο την αρχη θα ημουνα στην πριζα με τα δυσκολα.. με αυτο νιωθω οτι εχω μονο να περιμενω χαλαρωτικες στιγμες.
Καναμε και συγκριτικο αναμεσα στα EasyStar I & II, με το δευτερο να κερδιζει στις κατασκευαστικες λεπτομερειες (ετοιμα aileron, βιδωτο & ανοιγομενο καπακι προσβασης στον κινητηρα) αλλα και μια μικρη βελτιωση στην πτητικη σταθερότητα.
Επισης πεταξα το mcpx και εχω να πω οτι ειναι εξισου απολαυστικο.. για μενα θα ηταν λογος να μην ειχα παρει futaba TX αλλα DX αν το ηξερα... χωρις αγχος για ζημιες, με πληρη ελεγχο 3D ελικοπτερου, καταπληκτικό και αυτό
Και τελος, επειδη πρωτη φορα πηγα μαζι με καποιον αλλο σε πεδιο πτησης, σιγουρα η εμπειρια ειναι πιο ενδιαφερουσα αφου και κατι μαθαινεις αλλα και να βλεπεις ειαι εξισου ενδιαφερον με το να πετας ο ιδιος.
Απάντηση: πρώτο μοντέλο -Hobby King P-51D Mustang Plug-n-Fly ?
Όλοι έχουμε τον ενθουσιασμό να πετάξουμε. Στην πράξη όμως χρειάζεται γνώση και εμπειρία. Εγώ δεν έχω σημαντική εμπειρία αλλά βοήθησα τον φίλο Ηλία στην πάρθενική του να μην γίνουν σοβαρά λάθη που θα του στερούσαν τον ενθουσιασμό και θα τον οδηγούσαν σε ζημιές.
Το easy star II πετάει απλά τέλεια. Με αέρα που δεν έφτανε τα 3 bf πετούσε σταθερά σαν να ήταν άπνοια.
Καλές πτήσεις Ηλία.
Το easy star II πετάει απλά τέλεια. Με αέρα που δεν έφτανε τα 3 bf πετούσε σταθερά σαν να ήταν άπνοια.
Καλές πτήσεις Ηλία.