Εδω γιατι δεν γινονται τετοια events ................ >:(
http://www.youtube.com/watch?v=3iQ_ZHLKh8Q
http://www.youtube.com/watch?v=gBACgP-011I
http://www.youtube.com/watch?v=_KU28YJuuLM
RC Giant Airplane Airshow Black Starr !!!
-
-
Απάντηση: RC Giant Airplane Airshow Black Starr !!!
στο ετήσιο scale ,στην εκδήλωση στο βόλο μα και σε αρκετές ακόμη εμφανίζονται αρκετά εντυπωσιακά μοντέλα σε δουλειά και μέγεθος
Σίγουρα δεν είναι εύκολο να βρεις τα τεράστια μοντέλα που βλέπεις στα βίντεο αλλά η ομορφιά του μοντέλου δεν βρίσκεται απαραίτητα στο μεγάλο μέγεθος
Μη ξεχνάς ότι το κόστος ενός μοντέλου σαν αυτά είναι απαγορευτικό για την οικονομική περίοδο που περνά η Ελλάδα
Σίγουρα δεν είναι εύκολο να βρεις τα τεράστια μοντέλα που βλέπεις στα βίντεο αλλά η ομορφιά του μοντέλου δεν βρίσκεται απαραίτητα στο μεγάλο μέγεθος
Μη ξεχνάς ότι το κόστος ενός μοντέλου σαν αυτά είναι απαγορευτικό για την οικονομική περίοδο που περνά η Ελλάδα
Γεια σου Αντωνη,
Νομιζω πως απο τη στιγμη που υπαρχουν τετοια video και τα βλεπουμε αναπαυτικα απο την καρεκλα η τον καναπε μας χωρις καμια προσπαθεια δεν χρειαζεται να ασχολουμαστε καθολου με το hobby παρα μονο με το YouTube. _P_P
Φυσικα κανω πλακα, αλλα πριν αναρωτηθουμε το γιατι, πως, κτλ. καλο ειναι να φτιαξουμε κανενα μοντελο, να μαθουμε να το πεταμε και να παμε σε κανενα μοντελοδρομιο. Μετα συζηταμε για super giant scale μοντελα και αυτα που συμβαινουν σε ανεπτυγμενες αερομοντελιστικα (και οχι μονο) χωρες. Η κολλα, το ξυλο και τα stick της ΤΚ ειναι προτιμοτερα απο τα click του mouse...!@/-=}{{
φιλικα και συναδελφικα.
Νομιζω πως απο τη στιγμη που υπαρχουν τετοια video και τα βλεπουμε αναπαυτικα απο την καρεκλα η τον καναπε μας χωρις καμια προσπαθεια δεν χρειαζεται να ασχολουμαστε καθολου με το hobby παρα μονο με το YouTube. _P_P
Φυσικα κανω πλακα, αλλα πριν αναρωτηθουμε το γιατι, πως, κτλ. καλο ειναι να φτιαξουμε κανενα μοντελο, να μαθουμε να το πεταμε και να παμε σε κανενα μοντελοδρομιο. Μετα συζηταμε για super giant scale μοντελα και αυτα που συμβαινουν σε ανεπτυγμενες αερομοντελιστικα (και οχι μονο) χωρες. Η κολλα, το ξυλο και τα stick της ΤΚ ειναι προτιμοτερα απο τα click του mouse...!@/-=}{{
φιλικα και συναδελφικα.
-
3DJunk έγραψε: ↑
φιλικα και συναδελφικα.
Το πιασα το υπονοουμενο φιλε μου !@/-=}{{. Απλως να σου θυμησω οτι εγω τωρα ξεκινησα με τον αερομοντελισμο και τωρα φτιαχνω το πρωτο μου μοντελο (αλλα φανταζομαι οτι αυτο ηδη το ξερεις , αλλιως προς τι το !@/-=}{{) . Φανταζομαι οτι οι περισσοτεροι καποια στιγμη ξεκινησαν απο το μηδεν να ασχοληθουν με τον αερομοντελισμο (ακομα και'συ !@/-=}{{) . Εκτος και αν οι γνωσεις επεσαν εξ ουρανου και δεν αποκτηθηκαν με τις εμπειριες και την ενασχοληση με το χομπυ . Να σου θυμησω (αν δεν το ξερεις) οτι εγω ξεκινησα και συνεχιζω ΕΝΤΕΛΩΣ μονος μου χωρις βοηθεια απο κανεναν (μονο απο'δω μεσα) και ο μονος τροπος να αποκτησω καποιες εστω ελαχιστες γνωσεις ειναι τα ξενυχτια που ριχνω μπροστα στο PC ψαχνοντας και διαβαζοντας το οτιδηποτε και βλεποντας παρα πολλα βιντεο , καποια απο τα οποια μπορεις να βρεις και εδω μεσα . Δεν εχω φτασει ακομα σε επιπεδο να πιασω ''την κολλα και το ξυλο'' οπως λες (ολα στην ωρα τους) οποτε ''τα click του mouse'' ειναι απαραιτητα για να εμπλουτισω τις γνωσεις μου και να δω πραγματα που δεν εχω την δυνατοτητα να δω απο κοντα (live) .
φιλικα και συναδελφικα
Φιλε μου μην το παιρνεις προσωπικα. Συνεχισε την προσπαθεια σου. Σιγουρα το Internet βοηθαει αλλα καλο ειναι να μην μενεις εκει κατα τη γνωμη μου, προσπαθησε να εφαρμοσεις στο βαθμο που μπορεις αυτα που βρισκεις η βλεπεις. Μια απο της απολαυσεις του hobby ειναι και ο πειραματισμος μην το ξεχναμε...
Καλη συνεχεια με το hobby. Τυγχανει να μου αρεσει το νησι σου πολυ γιατι εκει εχω ζησει αρκετα χρονια. Αν περασω καποια στιγμη (ειχα ερθει περσι και πεταξα στο Καθισμα depronakia) θα χαρω να τα πουμε απο κοντα.
Φιλικα και συναδελφικα,+(*)
Off topic μια φωτο απο Λευκαδα - Καθισμα
Καλη συνεχεια με το hobby. Τυγχανει να μου αρεσει το νησι σου πολυ γιατι εκει εχω ζησει αρκετα χρονια. Αν περασω καποια στιγμη (ειχα ερθει περσι και πεταξα στο Καθισμα depronakia) θα χαρω να τα πουμε απο κοντα.
Φιλικα και συναδελφικα,+(*)
Off topic μια φωτο απο Λευκαδα - Καθισμα
- Συνημμένα
-
- facebook_-2019347460.jpg (17.79 KiB) Προβλήθηκε 16 φορές
-
3DJunk έγραψε: ↑
Εγω εφυγα απο την Αθηνα μετα απο 30 χρονια και γυρισα πισω στο νησι (βλεπεις , εμενα τη δουλεια μου τη χτυπησε η κριση πολυ νωρις και με πηρε ο κατηφορος . Γ@#ω την κριση μου γ@#ω) . Δεν το μετανιωνω ομως , ειμαι εδω 14 μηνες και εχω γινει αλλος ανθρωπος . Αν ερθεις καποια φορα να με ειδοποιησεις με ΠΜ για να βρεθουμε . ΑΛΗΘΕΙΑ θα χαρω παρα πολυ να γνωριστουμε και να τα πουμε απο κοντα . Μεχρι τοτε μπορει να εχω και αλλα μοντελα και να πεταξουμε παρεα +(*) (2f).
Υ.Γ. 1 - Η φωτο απο το Καθισμα ειναι απιστευτη .......
Υ.Γ. 2 - Ας με συγχωρεσουν οι συντονιστες για την off topic απαντηση :,)