Trex 450 απο Rc711
Απάντηση: Trex 450 απο Rc711
ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ευκολο τελικα το setup απο το tail boom,ωστοσο εχω αλλες 2 αποριες
ελυσα την ουρα για να βαλω loctite , αλλα δεν μπορεσα να λυσω το tail Pitch assembly που δειχνω με το βελακι, στο manual δειχνει οτι το λυνεις και για να βαλεις loctite, επισης σε videaki στο youtuπe που ειδα για το align 500 το μαυρο μερος ειχε τζογο πηγαινε δεξια αριστερα και ετσι ο τυπος εβαλε loctite,το δικο μου δεν εχει καθολου τζογο,δεν παιζει ουτε χιλιοστο αν δεν ειχα δει το σχεδιαγραμμα θα εβαζα το χερι στην φωτια οτι ειναι ενα κομματι, τι κανω??το αφηνω??
το tail blade holder που εχω κυκλωμένο πως αφαιρειται??εβγαλα την βιδα που ειχε στο πλαι αλλα τιποτα??βιδωτο ειναι?
http://img232.imageshack.us/img232/6893/img0336o.th.jpg
ελυσα την ουρα για να βαλω loctite , αλλα δεν μπορεσα να λυσω το tail Pitch assembly που δειχνω με το βελακι, στο manual δειχνει οτι το λυνεις και για να βαλεις loctite, επισης σε videaki στο youtuπe που ειδα για το align 500 το μαυρο μερος ειχε τζογο πηγαινε δεξια αριστερα και ετσι ο τυπος εβαλε loctite,το δικο μου δεν εχει καθολου τζογο,δεν παιζει ουτε χιλιοστο αν δεν ειχα δει το σχεδιαγραμμα θα εβαζα το χερι στην φωτια οτι ειναι ενα κομματι, τι κανω??το αφηνω??
το tail blade holder που εχω κυκλωμένο πως αφαιρειται??εβγαλα την βιδα που ειχε στο πλαι αλλα τιποτα??βιδωτο ειναι?
http://img232.imageshack.us/img232/6893/img0336o.th.jpg
amartolos έγραψε: ↑
Το tail pitch assembly χρειαζεται να ελεγχθει για ασφαλιστικο σπειρωματων. Το tail hub θα επρεπε με το που βγαζεις την σκουλικοβιδα να αφαιρειται.
Slick330 έγραψε: ↑Canopy εχει το 711 όσα θες. Κάνουν και τα pro και sport και v2. ¨Οτι σου αρέσει..
Το V2 το έκανα. Είναι πιο απλό και λιγότερο παραμετροποιήσιμο απο το V1.2.
Nομίζω και πιο εύκολο τελικά.
πως το κανεις firmware update???το software το εκανα install αλλα το firmware λεει ακομη 1,2
Εμένα το αναβάθμισε αυτόματα. Κάνε restart στο πρόγραμμα και ξανασύνδεσε το καλώδιο. Το μόνο πρόβλημα που βρήκα είναι ότι το στατους σύνδεσης συνήθως αργεί να εμφανιστεί.
Αυτό το ν2.0 τελικά έχει και τα θεματάκια του..
Αυτό το ν2.0 τελικά έχει και τα θεματάκια του..
To βρηκα στο τελος εχει tab για firmware upgrade.Στο servo της ουρας προβλεπεται βιδουλα στο horn??αυτες που εχουνε τα αλλα servos δεν ταιριαζουνε, θελει η δεν θελει?
Θέλει..
Καπου στα σακουλάκια θα τη βρεις..
Καπου στα σακουλάκια θα τη βρεις..
Παράγγειλα το ar7200bx τελικα,αλλα δεν το πουλαω το 3gx ισως το δοκιμασω κι αυτο καποια στιγμη.
Eμένα ήρθε το CX3X1000 μόλις σήμερα.
Μάπα σε ποιότητα κατασκευής το program box με κακό μοντάρισμα. Eλπίζω να μου το αντικαταστήσουν.
Το gyro ακρίβώς το αντίθετο, στιβαρό. ΤΟ δοκίμασα, πέρνει και ρεύμα.
Στήνω το ALzRC και το κοτσάρω πάνω. Σε καμιά βδομάδα θα έχω νέα!
Μάπα σε ποιότητα κατασκευής το program box με κακό μοντάρισμα. Eλπίζω να μου το αντικαταστήσουν.
Το gyro ακρίβώς το αντίθετο, στιβαρό. ΤΟ δοκίμασα, πέρνει και ρεύμα.
Στήνω το ALzRC και το κοτσάρω πάνω. Σε καμιά βδομάδα θα έχω νέα!
ΕΠίσης το rc711 έχει και την dfc κεφαλή με 50$. Παρήγγειλα και μία τέτοια..
Ετοιμο και το δικο μου, Πολυ ευκολο ηταν τελικα και το setup απο το 3gx>μηπως βιαστηκα να παρω το ar7200bx?Την εφαγα κι εγω με το loctite <πηγα να βγαλω το frame που παταει το moter για να του αλλαξω μερια και χαλασανε οι 2 δεξιες βιδες.Μεγαλη λακαμια το μπλε τουλαχιστον για μικρες βιδες, το μωβ ειναι το καλυτερο-και συγκρατει αλλα και βγαινει η βιδα πανευκολα.Αυριο η το Σαββατο θα του φτιαξω και τα καλωδια και θα κανω παρθενικη πτηση_-παρθενικη και για την dx8-Οι nano μπαταριες απο hK με το ζορι χωρανε...η turnigy 40c που ειναι πιο μεγαλη σε διαστασεις δεν την δοκιμασα αλλα αμφιβαλλω αν θα κουμπωσει το canopy
http://img845.imageshack.us/img845/2618/99707104.jpg
http://img845.imageshack.us/img845/2618/99707104.jpg
Την εκανα την βλακεια τελικα, χθες ολο το απογευμα εφαγα τοσες ωρες στo σεταρισμα, και ξαφνικα 10ΜΜ μου ηρθε η εμπενυση να αλλαξω θεση στο moter για να χωρανε καλυτερα τα καλωδια.ΚΑτα το λυσιμο εχασα μια απο τις βιδες, αφου δεν ηταν στο τραπεζι υπεθεσα οτι ειχε πεσει στο πατωμα, ημουνα αρκετα κουρασμενος για να την ψαξω και απλα την αντικατεστησα με αλλη κατα το δεσιμο>Αυτην η βιδα λοπον πηγε και καθησε μεσα στο μοτερ-μαγνητικο πεδιο γαρ-Μολις τελειωσα με τις εργασιες το εδεσα το ελικοπτερο σε ενα τραπεζι για να κοιταξω και το blade tracking>Mε το που γυρισανε οι ελικες 3 στροφες ακουστηκε ενας μεταλικος θορυβος και η κινηση φρεναρε, η βιδουλα εκανε την ζημια της>Με το ματι δεν φαινεται να εχει παθει τιποτα πλεον γυριζει δυσκολα >Καλα να παθω αυτα τα κανεις παντα με φως ημερας και ποτε οταν νιωθεις κουρασμενος οπου η προσοχη σου παει περιπατο.Γκαντεμια....τι να πω??εχω ηδη παραγγειλει αλλο-δυστηχως Ελλαδα που κοιταξα για να το παρω γρηγορα δεν το ειχε κανενας-οποτε αλλες 2 εβδομαδες υπομονη...γκρρρρρ
πρεπει να το δει και καποιος εμπειρος απο κοντα μην βιαζεσαι.
κατα 99% καποιο λαθος θα εχεις κανει εφοσον εισαι καινουργιος.
Οσο για το μοτερ αυτα τα πραγματα ειναι και θεμα εμπειριας και προσοχης.
εγω να σου ευχηθω καλη πτηση, αν χρειαστεις κατι πες μου.
κατα 99% καποιο λαθος θα εχεις κανει εφοσον εισαι καινουργιος.
Οσο για το μοτερ αυτα τα πραγματα ειναι και θεμα εμπειριας και προσοχης.
εγω να σου ευχηθω καλη πτηση, αν χρειαστεις κατι πες μου.
λοιπον τελικα το μοτερακι δεν το χαλασε η βιδα το χαλασα εγω οταν προσπαθησα να βγαλω το pinion με την μεθοδο που κανει ο τυπος εδω http://www.youtube.com/watch?v=GcOflu4oJWU
, μολις γλίστρησε λιγο με ενα κατσαβιδι το τραβηξα τοτο δυνατα που μετακινηθηκε προς τα εξω το ανω τμημα του μοτερ(αυτο μου βιδωνουνε οι βιδες)>Τωρα που το χτυηοσα οπαλα με ενα σφυρακι και πηγε στην θεση του δουλευει κανονικα, ουτε θορυβος ουτε τιποτα>Αλλα το φοβαμαι για πτηση, αν μετακινηθει στον αερα και μπροκαρει το μοτερ θα τα διαλυσει ολα>Ετσι κι αλλιως εχω παραγγειλει καινουργιο οποτε,,αναμονη.
πς...για να μην ξεχαστω....παράγγειλα και ενα gear remover.Αμα δεν εχεις τα εργαλεια
μαστορας δεν γινεσαι.
, μολις γλίστρησε λιγο με ενα κατσαβιδι το τραβηξα τοτο δυνατα που μετακινηθηκε προς τα εξω το ανω τμημα του μοτερ(αυτο μου βιδωνουνε οι βιδες)>Τωρα που το χτυηοσα οπαλα με ενα σφυρακι και πηγε στην θεση του δουλευει κανονικα, ουτε θορυβος ουτε τιποτα>Αλλα το φοβαμαι για πτηση, αν μετακινηθει στον αερα και μπροκαρει το μοτερ θα τα διαλυσει ολα>Ετσι κι αλλιως εχω παραγγειλει καινουργιο οποτε,,αναμονη.
πς...για να μην ξεχαστω....παράγγειλα και ενα gear remover.Αμα δεν εχεις τα εργαλεια
μαστορας δεν γινεσαι.