Αγορα τηλεκατευθυνσης futaba
Αγορα τηλεκατευθυνσης futaba
ποια απο τιις δυο μου προτεινετε ?
Futaba T6J 2.4GHz FHSS w/R2006GS (Mode2)
Futaba 6EX Fasst 2.4GHz (R617FS)
παιζει ρολο που η πρωτη δεν εχει εμφανη κεραια ?
ποια η διαφορα τους?
ευχαριστω.
Futaba T6J 2.4GHz FHSS w/R2006GS (Mode2)
Futaba 6EX Fasst 2.4GHz (R617FS)
παιζει ρολο που η πρωτη δεν εχει εμφανη κεραια ?
ποια η διαφορα τους?
ευχαριστω.
Απάντηση: Αγορα τηλεκατευθυνσης futaba
Καλησπερα! Εγω θα σου προτεινα αυτη:
http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=127_130&products_id=5408
Γινεται 14αρα με αναβαθμιση!
http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=127_130&products_id=5408
-
Απο τις 2 θα διάλεγα το σύστημα FASST.
Είναι καλύτερο απο το FHSS
Είναι καλύτερο απο το FHSS
επειδη κ εγω ενδιαφερομαι για την αγορα μιας εξακαναλης futaba ολοι μα ολοι σε διαφορα forum του εξωτερικου ενω αναγνωριζουν την ανωτερωτητα του συστηματος faast επιλεγουν κ προτεινουν την 6j λογω περισσοτερων επιλογων κ του περιστροφικου διακοπτη καθως κ της μεγαλυτερης οθονης.τεινω λοιπον προς τη συγκεκριμενη καθως δε μπορω να φανταστω αλλο τροπο να κατεβαζω flaps κατα βουληση σε οποιο βαθμο θελω εγω με την εξαρα faast που απ οσο εχω καταλαβει δε διαθετει κατι αναλογο.
Φιλε μου η διαφορα τους ειναι πολυ απλη. Η T6EX μπορει να κανει bind σε κινεζικους-αντιγραφη δεκτες οπως π.χ. FRSKY η ORANGE ενω η T6J παιρνει ΜΟΝΟ τους γνησιους. Δεν εχουν καμια αλλη διαφορα και το βασικο ειναι οτι ειναι FUTABA. Ενδεικτικα τα κοστη για τους δεκτες ειναι
Γνησιος περιπου 50-60 ευρω
Orange περιπου 35 Ευρω
FrSky απο 25 Ευρω
Δηλαδη αμα παρεις 6 δεκτες εχεις κερδισει 150 ευρω απο τους δεκτες. Παντως σε καλο αεροπλανο να προτιμας τους orange. Δεν εχω ακουσει καποιος να κανει κατι κακο.
Γνησιος περιπου 50-60 ευρω
Orange περιπου 35 Ευρω
FrSky απο 25 Ευρω
Δηλαδη αμα παρεις 6 δεκτες εχεις κερδισει 150 ευρω απο τους δεκτες. Παντως σε καλο αεροπλανο να προτιμας τους orange. Δεν εχω ακουσει καποιος να κανει κατι κακο.
jimpilot έγραψε: ↑Καλησπερα! Εγω θα σου προτεινα αυτη:
Συμφωνώ. @P@
Θα την έχεις μια ζωή_P_P ^hola^
SLUFPILOT έγραψε: ↑επειδη κ εγω ενδιαφερομαι για την αγορα μιας εξακαναλης futaba ολοι μα ολοι σε διαφορα forum του εξωτερικου ενω αναγνωριζουν την ανωτερωτητα του συστηματος faast επιλεγουν κ προτεινουν την 6j λογω περισσοτερων επιλογων κ του περιστροφικου διακοπτη καθως κ της μεγαλυτερης οθονης.τεινω λοιπον προς τη συγκεκριμενη καθως δε μπορω να φανταστω αλλο τροπο να κατεβαζω flaps κατα βουληση σε οποιο βαθμο θελω εγω με την εξαρα faast που απ οσο εχω καταλαβει δε διαθετει κατι αναλογο.
Οι περιστροφικοί διακόπτες όντως είναι χρήσιμοι στα flaps, αλλά αυτοί που βολεύουν είναι στο πλάι τησ ΤΚ και όχι στο κέντρο αλλά πρέπει να πας σε ποιο ακριβά μοντέλα. Στη Futaba έχουν και ήχο όταν είσαι στο μέσον της διαδρομής οπότε ξέρεις που βρίσκεσαι όταν τα ανοίγεις ή κλείνεις.