Θεμα με το tiny OSD της ΗΚ.

Απάντηση
Pit995

Θεμα με το tiny OSD της ΗΚ.

Δημοσίευση από Pit995 »

Πριν απο λίγες μέρες αγόρασα απο το ΗΚ το On screen display που είχε.Το Tiny OSD.Εχθές το σύνδεσα πρόχειρα μέσα στην αποθήκη μου για να δώ οτι δουλέυει.Ολα καλά ,εκτός απο το Gps (μολις ξεκιναει το osd στην οθόνη λεει GPS SIGNAL WEAK).Φαντάστικα οτι κάτω στην αποθήκη ,δεν θα εχει σήμα το GPS για να βρει δοριφόρο, και έτσι συνέχισα την εργασία μεχρι να ολοκληρώσω τις συνδέσεις και να μαζέψω τα καλώδια μεσα στο μοντέλο.Ολοκλήρωσα την δουλέια και βγήκα εξω στην αυλη του σπιτιού.Τα σύνδεσα όλα κανονικά ,εκανα reset στην κεντρικη πλακετα του OSD, αλλα με λήπη μου είδα Οτι παρόλο που ειχα ανοιχτό πεδιο, το GPS SIGNAL WEAK TOY OSD συνεχισε να αναβοσβήνει.Και τελικά δεν βρήκε δορυφόρο, παρόλο που έμεινε ανοιχτο πανώ απο 2 λεπτά.Στην κεφάλη του gps εχει ενα μπλέ led το οποιό ανάβει κανονικά δίχνοντας την λειτουγρια της κεφαλής.Νομίζω οτι όλα λειτουργούν κανονικά.Γιατι δεν μπορει να βρει δορηφόρο??
Θέτω το παρακάτω θέμα αν κάποιος το έχει ξαναδεί αν μπορεί να με βοηθίσει λίγουλάκι...Ευχαριστω εκ των πρωτέρων....
Wizard

Απάντηση: Θεμα με το tiny OSD της ΗΚ.

Δημοσίευση από Wizard »

Τα gps όταν κάνουν cold start συνήθως αργούν πολλή. Εάν έχουν αλλάξει και σημείο είναι ακόμα χειρότερα. Εάν μέσος ορος είναι 5 λεπτά περίπου. Ελπίζω να είναι αυτό το πρόβλημα σου
Pit995

Δημοσίευση από Pit995 »

Οντως φίλε Wizard αυτό που είπες ηταν.Έκανε περίπου 4 λεπτά μέχρι να λοκάρει δορυφόρο.Απο εκείνη την στιγμή και μετά μόλις το ξεκινήσω μέσα σε 10'' εχει συνδεθεί.Σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση σου..
Wizard

Δημοσίευση από Wizard »

να θυμάσαι ότι εάν μεταφερθείς μακριά πχ στην μυτιλήνη θα κάνει πάλι πολλή ώρα να βρει δορυφόρους
καλε πτήσεις
Απάντηση

Επιστροφή στο “FPVs - UAV/drones - on board cameras”