ParkZone F-27Q Stryker

takis giann

ParkZone F-27Q Stryker

Δημοσίευση από takis giann »

Πρόκειται για το Stryker F-27 q ,βγαίνει σε BNF & PNP .
Wingspan: 943mm
Overall Length: 612mm
Flying Weight: 855g
Motor Size: 480 size Brushless Outrunner 2200 Kv (installed)

Εικόνα

Αρκετά γρήγορο αεροπλάνο και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στην απογειώσει γιατί δεν έχει ροδές επόμενος το πετάμε με το χέρι και δυστυχώς άμα δεν το πετάξεις σωστά ο έλικας πολύ πιθανόν να σου γρατζουνίσει άσχημα το χέρι (την έπαθα μια φορά με αρκετές βαθιές πληγές w

http://www.youtube.com/watch?v=4ptAWcQmnAA

Υ.Γ. Όποιος το χει καμία συμβουλή :--)!! ….
Δεν βρήκα κάποιο θέμα για το συγκεκριμένο αεροπλάνο.
stratisd

Απάντηση: ParkZone F-27Q Stryker

Δημοσίευση από stratisd »

Φίλε μου, ότι θές ρώτα, εδώ είμαστε.
Το συγκεκριμένο το έχω λιώσει ....πριν 1 μήνα στην κυριολεξία *SAR*
πετάει απίστευτα γρήγορα, απλά με μια αλλαγή ESC apo 45A σε 70Α, 4S 2200mah και έλικα 7χ5, ταχύτητες κοντά στα 210Κm/h και πλανάρει τέλεια, ακόμη και με κλειστό το throttle.
Ενα απο τα πιο άθραυστα μοντέλα που κυκλοφορούν στο μέγεθός του και φοβερά συμπαγές (τώρα που το έχω δεί και μέσα - έξω), γεμάτο φύλλα carbon και πολύ άκαμπτο.
Ουσιαστικά πρίν το εξολοθρεύσω (είχα πάνω απο 40 πτήσεις)
και 3 -4 μικρά crash,
εκτός απο ενα που κατέβηκα με "boomerang" γύρω στα 150m και έσκασε με την κοιλια (έσπασε μόνο η προπέλα), είναι πολύ πολύ πολύ ανθεκτικό.
Λίγη κόλλα έποξυ στα σημεία που πιάνουν oι βάσεις απο τις ντίζες των aileron στα φτερά θέλει (γιατι τσιγκουνεύονταν να βάλουν και κάτω τάπα στην βάση με βίδες) και είναι έτοιμο, σχεδόν ούτε τριμάρισμα δεν θέλει :D
takis giann

Α μου βαλες ιδεες τωρα (με κοβω να το καιω το μοτερ χαχα)εχω στην κατοχη μου ενα 60Α http://myhelis.com/60-Amp-Pro-Switch-Mode-BEC-Brushless-ESC-E-Flite/
να του βαλω ελικα 7χ5 η να παραμεινω στον 6χ6?
stratisd

Δέν παθαίνει τίποτα το μοτέρ, αντέχει πολλά ακόμη.
Το 60 ESC θα είναι οριακό, αν θυμάμαι καλά γύρω στα 50Α τράβαγε με την 35-70C 2200 4S Τurnigy Nano-tech και 7Χ5 προπέλα.
takis giann

Δοκίμασα με speed control esc 60 k 4s και παραλίγο να είχα ένα μεγάλο άτυχημα (εννοειτε η αναβάθμιση αυτή φενοταν να πηγαίνει με διπλασια ταχυτητα )ευτυχως για καλή μου τύχη η προσγείωση ήταν σε σχετικά μαλακό έδαφος σε τσιμέντο( χαχα) από τα 9 μέτρα με την μούρη και δεν έπαθε απόλυτος τίποτα , σταμάτησε το μοτέρ σε μια ανοδική πορεία και έπεσε με μόνο τα elevator kai eleron να ακούνε στο χειρισμό μου, προφανος το speed control μου θέλει αναβάθμιση .σκεφτομαι για κανα esc 80 .
stratisd

stratisd έγραψε: Δέν παθαίνει τίποτα το μοτέρ, αντέχει πολλά ακόμη.
Το 60 ESC θα είναι οριακό, αν θυμάμαι καλά γύρω στα 50Α τράβαγε με την 35-70C 2200 4S Τurnigy Nano-tech και 7Χ5 προπέλα.

To είπα εγώ....~!! με 80Α δέν θα έχεις κανένα πρόβλημα, πρόσεχε μόνο γιατι αν το φέρεις με πολύ μεγάλη ταχύτητα, θα σε προδώσουν τα servo του και δέν θα βγεί ποτέ απο την βύθιση, εμένα έσκασε με πάνω απο 250Κm !@/-=}{{
Apostolis

Δημοσίευση από Apostolis »

μανος

Δημοσίευση από μανος »

καλησπερα,για πειτε μου βρε παιδια μιας και το πηρα και εγω,οι μικρες κινησεις(dual rates) που λεει στο manual ειναι ικανοποιητικες για αρχη?
takis giann

Πολυ καλο το βιντεο με το πεταγμα το δοκιμασα ειδη 10 φορες και την πρωτη φορα ειχα αποτυχια,τις υπολοιπες ηταν επιτυχης,θα ανεβασω συντομα κ δικο μου βιντεακι,οσο αφορα τα dual rates δεν το εχω πολυ ψαξει ακομα αυτο το θεμα το μονο που εκανα στο rudder to piga 40% eleron 70% kai elevator 100%(νομιζω αξιζει να το κανεις αυτο).μπορει να κατεβει αρκετα αργα με το elevetor στο τερμα .Εχω βιντεακι συντομα θα το ανεβασω η προσγειωση πιασιμο με το χερι σαν glider .Φοβερο αεροπλανακι οσο περναει ο καιρος το ερωτευομαι και περισσοτερο .
μανος

Δημοσίευση από μανος »

o.k. σε ευχαριστω!
takis giann

Και ενα βιντεο μου με μερικες περιεργες προσγειωσης .

http://www.youtube.com/watch?v=8OD-VMcN3Fc
takis giann

ΚΑΙ Το ελληνικο version

http://www.youtube.com/watch?v=hTEYmVRyEOk

Ειπα να κανω κατι αντιστοιχο ^%^
stratisd

Xαχαχα πολύ γέλιο φίλε μου τα βιντεάκια σου, αλήθεια που πετάς;
Apostolis

Δημοσίευση από Apostolis »

Φιλε Τακη κανεις την απογειωση λαθος.Ξαναριξε μια ματια στο βιντεο και θα δεις πως πιανουμε με το αριστερο χερι το αριστερο φτερο και η μυτη του α/π βλεπει προς τα πισω και λιγο προς τα πανω.Απο τοτε που ειδα κι εγω το ''κολπο'' δεν εχω χασει καμμια απογειωση.
Καλη επιτυχια @P@
takis giann

stratisd έγραψε: Xαχαχα πολύ γέλιο φίλε μου τα βιντεάκια σου, αλήθεια που πετάς;

Αναλογα την μερα και την ωρα ,στο βιντεο το παραπανω ημουν πεντελη πανω απο νεκροταφιο των μελισσιων(καλο οταν εχει νοτια ) ,παω και στο γερμανικο(οταν εχει βορια) νεκροταφιο κοντα στο διονυσο (παρεπιπτοντως ολα διπλα απο νεκροταφια ειμαστε:-&& χαχα .Κατσε να κουνηθω λιγο απο την θεση μου :D) ,και καμια φορα παω στο ολυμπιακο σταδιο κοντα ,αλλα προσπαθω να το αποφευγω.
Οσο αφορα το φιλο μας τον αποστολι θα το δοκιμασω και απο την αλλη και θα σου πω,δεν το πολυσκεφτηκα ετσι μου βγηκε απλα ,μεχρι στιγμης δεν ειχα κανενα προβλημα με την απογειωση εφοσον ειχα στο δεξι μου χερι το elevator και το aileron .+(*)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά Αεροπλάνα”