Phoenix 2000 η κατι αλλο!

Απάντηση
costas68gr

Phoenix 2000 η κατι αλλο!

Δημοσίευση από costas68gr »

Θελω να παρω το πρωτο μου εκπαιδευτικο αεροπλανο καποιο φιλοι μοι προτειναν το Phoenix προτειναι καποιο αλλο μοντελο για εκπαιδευτικο!!! Καθε βοηθεια δεκτη!!!!
orck

Απάντηση: Phoenix 2000 η κατι αλλο!

Δημοσίευση από orck »

Δεν εχεις πεταξει ποτε σου τιποτα; Εξομειωτη; Εκει που θα πετας θα εχεις βοηθεια απο καποιον τοπικο πιλοτο;
costas68gr

Ναι θα εχω βοηθεια απο καποιον τοπικο πιλοτο και αυτος μου προτεινε να παρω το Phoenix απλα ρωταω μηπως υπαρχει κατι καλυτερο
orck

Δημοσίευση από orck »

costas68gr έγραψε: Ναι θα εχω βοηθεια απο καποιον τοπικο πιλοτο και αυτος μου προτεινε να παρω το Phoenix απλα ρωταω μηπως υπαρχει κατι καλυτερο

Το ειχα, το πουλησα, το μετανοιωσα.
Εχω δωσει 155 για το Radian Pro και ενω το βλεπω καλο μοντελο πλεον δεν θα εδινα ξανα τοσα χρηματα, το Phoenix απο τον κινεζο θα σου κοστισει καπου στα 95 (πλεον βλεπω οτι δεν στελνει Ελλαδα πακετα μεγαλυτερα απο 1 μετρο, μονο απο Γερμανικη η Αγγλικη αποθηκη).
Το θεωρω πολυ καλο μοντελο θα το αγοραζα σιγουρα.
nickboul

Δημοσίευση από nickboul »

Πιστεύω ότι δεν είναι κατάλληλο ως πρώτο μοντέλο μιας και το θεωρώ ευπαθές.

Κινήσου για entry level μοντέλα, κατά προτίμηση pusher, όπως είναι το easystar 2.

Ο κινητήρας πίσω, θα σώσει το μοντέλο σου από τις άτσαλες πρώτες προσγειώσεις.
socratesb

Δημοσίευση από socratesb »

Εξαιρετική επιλογή για πρώτο μοντέλο είναι και το Elektro-Rookie της Graupner.
http://www.nemhobby.com/graupner-wp-elektro-rookie-qr-w-brushless-motor-bl-esc-prop-item-4239-p33375.html

και ένα σχετικό βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=n4rvUIro5W8&feature=related
.
nickboul

Δημοσίευση από nickboul »

To είδα και από κοντά το electro rookie και φαίνεται πολύ δεμένη κατασκευή, αλλά δεν το έχω δει στον αέρα.
costas68gr

Ευχαριστω για τισ απαντησεισ σας παιδια τελικα εχω καταληξει αναμεσα στο graupner electro rookie(αν και ειναι λιγο ακριβουτσικο) στο Multiplex easy star 2 και στο Easy Glider pro παντως απο τιμες βλεπω να ξεπερνανε τα 300-350ευρω κομπλε^%^ Τα γουστα πληρωνονται!!!!!!
orck

Δημοσίευση από orck »

Το Easy Star ειναι το καλυτερο εκπαιδευτικο που υπαρχει. Το Easy Glider εχω την εντυπωση οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο με το Phoenix. Δεν θεωρειται εκπαιδευτικο αλλα ουτε και ειναι αδυνατον σε καποιον που εχει βοηθεια να καταφερει να το πεταξει.
george202

Δημοσίευση από george202 »

Παρε το phoenix, ειναι φτηνο και καλο.
RUBERKON

Δημοσίευση από RUBERKON »

Το Easy star I είναι σε προσφορά με σέρβο τοποθετημένα ESC 30A και απλό μοτέρ με τηλεκατεύθυνση στα 99,00 ευρώ ! . Και με εξακάναλη στα 119,00 ευρώ , αλλά και σε 2,4GHZ στα 135,00 ευρώ . Πλεονεκτήματα του είναι ότι είναι ένα από τα λίγα μοντέλα που αφήνεις την Τηλεκατεύθυνση στο χώμα και αυτό προσγειώνεται μόνο του ! Ανθεκτικό λόγω του Elapor υλικού του .Το μοτέρ του είναι τοποθετημένο πίσω για να μην τραυματίζεις συνέχεια την προπέλα του . Μειονέκτημα του είναι η χρήση του Rudder μόνο για να στρίβει στα πρώτα βήματα σου θα το εκτιμήσεις για τις απαλές κλίσεις του μοντέλου αλλά μόλις ξεθαρέψεις μπορεί να σου φανεί ανεπαρκές .
Οσο αφορα το Easy Star II είναι σταθερότερο πτητικά από το I βελτιωμένο στις λεπτομέρειες του και τις αστοχίες του ένα . ( μεγαλύτερο Rudder ) πηδάλια Aileron στα φτερά αποσπόμενα τα πηδάλια του elevator για ευκολία μεταφορας . Μειονεκτήματα του το ακριβότερο power set up ( brushless motor + esc ) και η ελαφρά ακριβότερη αρχική τιμή του μοντέλου . Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιο και από τα δύο να επιλέξεις θα το ευχαριστηθείς τόσο για την αντοχή τους αλλά και για την πτητική τους συμπεριφορά .Καλές πτήσεις .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανεμόπτερα/RC Gliders, Sailplanes and Slope Soaring”